Dodaj do ulubionych

pierwsza randka...

IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 21:15
pomocy!! chłopak z mojej szkoły (kolega) zaprosił mnie na pizze...pierwszy raz
pójdziemy gdzieś razem(sami...) i nie wiem kompletnie jak się
zachowywać!!(oczywiście bardzo go lubię i bardzo mi zależy)serce
POMOCY!! napiszcie co o tym sądzicie...
i doradźcie mi coś!!
BŁAGAM!!
p.s jak coś to mam 14 lat a on 16...
Obserwuj wątek
    • emili Re: pierwsza randka... 20.03.09, 21:35
      Uważam ze 2 lata różnicy to dużo ale mam ci doradzić więc powiem tak: ubierz
      się ładnie i idźcie razem na pizze ale pamiętaj żeby przede wszystkim być sobą i
      uśmiechaj się przede wszystkim nie chodziłam na kolacje z chłopakami ale na
      spacery i owszem i było bardzo fajniekiss nie wiem czego mogę jeszcze poradzić
      więc życzę ci powodzeniakwiat
    • Gość: Ajaj;P Re: pierwsza randka... IP: 77.223.214.* 20.03.09, 22:08
      Hmmm przede wszystkim nie zachowuj się jak kretynka tylko naturalnie. Nie
      chichocz niczym Jola Rutowicz. Nie przesadź z malowaniem i dziwnym ubiorem. Bądź
      punktualna.(Ja zawsze się wszędzie spóźniam więc...) Wymyśl sobie jakieś tematy
      do rozmów w razie krępującej ciszy. Fajne dowcipy tematy i odpowiedzi to
      podstawa.Przecież chcesz go oczarować.Pomogą ładne perfumy żeby zapamiętał twój
      zapach...Bądź błyskotliwa i przede wszystkim sobą...Przecież po to się z tobą
      umówił aby poznać Ciebie a nie jakąś osobę którą nie jesteś.Jeśli
      zdarzycoolbig_grin się jakaś wpadka nie panikuj zareaguj na to śmiechem xD
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: pierwsza randka... IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.09, 08:15
      Po prostu ja mam 12 lat,i nikt mnie nigdy nigdzie nie zaprosił!!!!!!!(echh...)wystarczy lekki makijaż,jak
      się "kochacie"to czułe słówka,bądź grzeczna,tak jak powiedziała jedna punktualna,i wymyśl jakąś fajną rozmowęsmile

powodzonka ci życzę uda ci sie:0
    • valhalla Re: pierwsza randka... 21.03.09, 16:42
      Nie stresuj się tak bardzo. Chłopak też będzie zdenerwowany, a Twój stres mu na
      pewno nie pomoże. Nie narzucaj się, bądź sobą. Nie zanudzaj go rozmową, ale
      staraj się, żeby nie zapanowała ta "niezręczna cisza". Nie myśl, żę to randka, a
      spotkanie z przyjacielem. Będzie łatwiej. Nie przesadź też ze strojem i
      makijażem, żeby się chłopak nie wystraszył smile Dobrze by było, gdybyś wiedziała
      trochę o nim wcześniej: czym się interesuje, co lubi i o tym z nim pogadała. W
      delikatny sposób dasz znać, że się nim interesujesz smile A później już z górki.
      powodzenia!
      • Gość: gość Re: pierwsza randka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:55
        ja ci radze tak umów sie z nim nie ważna jest różnica ja miałam chłopaka o 3 lata starszego mam też 13 lat <br />
        umaluj się jak chcesz tylko nie za mocno radziłabym kredka puder i błyszczy
        • Gość: isa Re: pierwsza randka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 14:33
          nie narzucaj sie nie maluj za ostro kredka podklad i blyszczyk ci wystarcza nie ubieraj sie wulgularnie i badz soba
    • kitty16 Re: pierwsza randka... 24.03.09, 19:31
      jak sie zachowywać? po prostu bądź sobą wink