Dodaj do ulubionych

Przyjaciólka

08.04.09, 16:13
Kiedy poszłam do gimnazjum moja naj naj kumpela bardzo się zmieniła,
przeklina, zadaje się z chłopakami którzy palą i piją. Moja mama każe mi
wychodzić szczególnie teraz jak zrobiło się ciepło ale ja w ogóle nie mam
ochoty z nią wychodzić!
Obserwuj wątek
    • nicola_16 Przyjaciółka 08.04.09, 16:25
      ja też mam dosyć mojej "przyjaciółki" bo raz jest fajna a raz strasznie głupia i wkurzająca a w szczególności
      hamska, nie przejmuj się i po prostu przyjaźnij się z innymi dziewczynami ja jak już naprawdę mam jej dość to idę do
      innych koleżanek i gadam z nimi, dlatego teraz przyjaźnię się z taką inną dziewczyną, co nie jest hamska i
      wkurzająca - jest bardzo miła i mamy wspólne tematy - chłopcy wink
    • ardnaskela Re: Przyjaciólka 08.04.09, 17:25
      Porozmawiaj z mamą i powiedz jej jakoś o tym, na pewno wtedy zrozumie dlaczego nie masz ochoty wychodzić.
      Twoja mama przecież nie będzie Ci kazała chodzić z Twoją "przyjaciółką", bo nie będzie chciała, żeby jej córka
      wpadła w podobne towarzystwo. Lub poprostu odczekaj chwilę, wytłumacz że źle się czujesz, albo musisz się
      uczyć - to zawsze działa - a do tego czasu poszukaj jakiejść fajnej koleżanki, która będzie dla Ciebie odpowiednia.
      Jeśli Twoja "była przyjaciółka" nie zwróci na to uwagi i nie będzie chciała powrócić do tego "stanu
      przedgimnazjalnego", i całkowicie odwróci się od Ciebie to pamiętaj: "KTO PRZESTAJE BYĆ TWOIM PRZYJACIELEM,
      TAK NAPRAWDĘ NIGDY NIM NIE BYŁ". Powodzenia w poszukiwaniu. kiss
    • sleepybee Re: Przyjaciólka 09.04.09, 13:25
      Myślę, że jeśli nie chcesz się z nią zadawać to nie rób tego! Wystarczy, że
      rozejrzysz się za jakąś koleżanką, która jest nieco samotna, albo odnów jakąś
      starą znajomość. A co do mamy... powiedz jej co robi twoja przyjaciółka. Na 104
      % zabroni ci się z nią zadawać ^^
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Przyjaciólka IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.09, 18:36
      Ja myślę że jak poszła do gimnazjum,to chciała się stac jakby taka "doroślejsza".To sprawa dojrzewania :]]cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka