13.04.09, 21:50
Tutaj napiszcie o tym jaki macie styl co lubicie i czym się interesujecie
smirk
Obserwuj wątek
    • nicola_16 Re: Styl 14.04.09, 07:56
      może ja zacznę wink a więc kocham rurki, jeszcze jak są w jakimś kolorze np. zielonym czy niebieskim, no normalnie
      strasznie mi sie podobają, lubię też tuniki ale nie takie proste, muszą mieć jakieś dodatki jak koraliki, wisiorki itp.
      lubię też tuniki z umarszczeniami smile są extra, w ogóle lubie nosić różnego rodzaju dodatki jak bransoletki,
      naszyjniki, pierścionki, kolczyki... uwielbiam być modna i ubrana na topie, nie lubie jednak rzeczy w których się źle
      czuję np. obcisłych bluzek czy coś w tym stylu, kocham być luźno i wygodnie ubrana, styl sportowy jak najbardziej
      mi odpowiada wink ale najlepszą dla mnie rzecza jest "robienie swoich modnych ciuchów" czyli na przykład
      kupuję w Uppsie tanią bluzkę bez żadnego napisu czy obrazka, potem jakiś luźny, z dużym dekoltem podkoszulek
      ale na ramiaczkach i ubieram najpierw bluzkę a na to podkoszulkę, efekt czasem jest normalnie nieziemski wink
      polecam taki sposób ubierania, jest mnóstwo zabawy big_grin i wyglada bardzo ładnie a jeśli macie jakieś swoje sposoby
      na robienie modnych ciuchów to napiszcie, bo uwielbiam eksperymentować wink
      pozdro kiss
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Styl IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.09, 13:57
      Podobają mi się rurki,przeważnie czarne;dżinsowe.
      Lubię też tuniki,sukienkę na ramiączkach i do tego rurki.
      big_grin
      • punkprincess Re: Styl 15.04.09, 22:41
        Ja bardzo lubię style emo na którym się wzoruję. Lubię także styl scene ,chociaż
        ,ubiram sie jak emo girl (muszę dodać ,że w duszy te ż jestem emo),to nie jestem
        przeciwniczką innych styli. Podoba mi sie styl punk ,goth. [; Kiedyś byłam
        skejtem ^^ jezdziłam na desce ,chodziłam w lużnych ciuchach xD chociaż to
        pierwsze lubie do dzisiaj. smile oprócz tego ,że jezdzę na deskorolce ,kocham
        słuchać muzyki szczególnie screamo i emo ,ale kocham też pop/punk ,punk , rock.
        Moimi ulubionymi zespołami są alesana ,happysad ,escape the fate , my chemical
        romanse , Bring me the horizon (...) ,lubię jezdzić na rowerze, bardzo lubię
        biegać. smile Lubię pisać pamiętanik ,rysować ,tańczyć,śpiewać ,czasami także pisze
        wiersze. Kocham chodzić na zakupy. [; i ogólnie DziQję! xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka