Gość: beti brzydula Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 20:53 z pewnoscia wszyscy by słuchali ale zeby disco polo nie puszczali nie? Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Radio Kotka 24.04.09, 21:03 O tak.! Byle nie disco polo.! Szkoda, ze można zgłaszać tylko jedną piosenkę, trudno się tak zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NatiMiley Re: Radio Kotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 22:52 no super byloby miec kotkowe radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HLUP.; oo Re: Radio Kotka IP: 89.242.166.* 25.04.09, 01:02 Flo Rida - Right Round. Forever The Sickest Kids - My Worst Nightmare. All Time Low - Dear Maria, Count Me In. Akon ft. Dulce Maria - Beautiful. Akon ft. Lil Wayne - I'm So Paid. Cirrus - Back On a Mission. Rise Against - Give It All. Simple Plan - Untitled. Ewa Farna - Cicho. We the Kings - Check Yes Juliet. We the Kings - Skyway Avenue .; D prosz, nie chce mi sie wiecej pisac .x d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Radio Kotka IP: 217.97.152.* 25.04.09, 10:42 ehmm , na pewno będzie leciał sam pop i inne piosenki tego typu , więc nie wiem co mam o tym myśleć . fajnie by było , gdyby leciała zróżnicowana muzyka i żeby nic nie przeważało , albo żeby zrobić oddzielne kanały radia , które będą się dzielić na style muzyczne . miło by było gdybyście puszczali rocka , jednak najbardziej zależy mi na Sum 41 i Green Day ( : . Sum 41 nie jest znane w Polsce , ale myślę , że nawet fanom HSM spodobałoby się ' Pieces ' lub ' With Me ' . ostrzejsze kawałki jak ' Still Waiting ' czy ' Hell Song ' raczej nie , ale naprawdę - moglibyście ich puścić . dziękuję za uwagę (: . Odpowiedz Link Zgłoś
antex12 Re: Radio Kotka 27.04.09, 17:18 Gość portalu: jo napisał(a): > ehmm , na pewno będzie leciał sam pop i inne piosenki tego typu , więc nie wiem > co mam o tym myśleć . fajnie by było , gdyby leciała zróżnicowana muzyka i żeby > nic nie przeważało , albo żeby zrobić oddzielne kanały radia , które będą się > dzielić na style muzyczne . miło by było gdybyście puszczali rocka , jednak > najbardziej zależy mi na Sum 41 i Green Day ( : . Sum 41 nie jest znane w Polsc > e > , ale myślę , że nawet fanom HSM spodobałoby się ' Pieces ' lub ' With Me ' . > ostrzejsze kawałki jak ' Still Waiting ' czy ' Hell Song ' raczej nie , ale > naprawdę - moglibyście ich puścić . > dziękuję za uwagę (: . Ooo Tak! Zgadzam się w 100000000000% Sum 41 jest świetnie ;D Od kiedy usłyszałam "Still Waiting" zakochałam się w tym zespole! ;DD To jest rock ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Radio Kotka IP: 217.97.152.* 30.04.09, 15:17 nie jestem jedyną fanką sum 41 w Polsce widzę ; ) . i tak nie będą puszczać więc nie mam na co czekać . Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Radio Kotka 25.04.09, 11:37 Byłoby super, tylko musiałoby być kilka playlist. Ale ogólnie świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KART PERRY Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 11:52 KOOCHAM KATY PERRY I JEJ PIOSENKE HOT N ' COLD TO JESY NAPRAWDE SUPER!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia ;* Re: Radio Kotka IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.04.09, 12:11 Mam pomysl moze te kotkowe radio to bedzie radio takie.. no radio gwiazd nastolatek czyli Vanessa Hudgens lub Ahley tisdale, Mitchel musso Demi Lovato Jonas Brothers Taylor swift Selena gomez i Miley cyrus tego chyba kazdy bedzie sluchal szczegolnie nastolatki =) Raczej rzadko mozna uslyszec te piosenki w radio dlatego warto to przemyslec Kotek ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia ;* Re: Radio Kotka IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.04.09, 12:21 Zapomnialam dopisać ze moga byc tez piosenki z filmów Disney Channel Jak Cheetach Girls Camp Rock czy High school musical Fajnie tez by bylo gdyby lecialy piosenki Aly And Aj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia:) Re: Radio Kotka IP: 193.138.240.* 25.04.09, 13:05 no pewnie ja z checia bzm sluchala radia na kotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak radio!@!!! Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 19:54 jeżeli nie będą to tylko popowe kawałki Seleny lub Miley to tak. Proszę też o jakieś cięższe brzmienia typu Linkin Park ale także rap itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:30 kotku mam pytanko . W radiu będzie puszczane czy na jakiejś stronie w necie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Radio Kotka 27.04.09, 11:09 To już pewne! Radio Kotka powstanie! Będzie można go słuchać na stronie Kotek.pl, ale także na stronie tego właśnie nowo-utworzonego radia. Propozycje do playlisty można zgłaszać TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Radio Kotka 27.04.09, 11:22 extra pomysł tylko mam nadzieje że nie będzie to radio paru przebojów które lecą na zmiane bo już takie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Radio Kotka 27.04.09, 13:55 super by było móc posłuchać na kotkowej playliście zespołu The Stiff Dylans piosenki - Ever Fallen In Love i Ultraviolet wysłałm juz propozycje więc czekam z niecierpliwością! Odpowiedz Link Zgłoś
kawka8 :) 27.04.09, 14:26 Tak to niezły pomysł. Tylko pod warunkiem,że nie będą w kółko puszczane te same kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
olencja disney .? 27.04.09, 15:28 jestem pewna, że głównie będą puszczane piosenki dzieci disney'a, coś jak jonas brothers, miley cyrus czy inna demi lovato. na tą stronę wchodzą podlotki w wieku 10-13 więc nic dziwnego że zgłaszają swoje propozycje z disney channel. ale ja tego radia raczej słuchać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl Re: disney .? 27.04.09, 15:42 olencja napisał(a): > jestem pewna, że głównie będą puszczane piosenki dzieci disney'a, coś jak jonas > brothers, miley cyrus czy inna demi lovato. na tą stronę wchodzą podlotki w > wieku 10-13 więc nic dziwnego że zgłaszają swoje propozycje z disney channel. > ale ja tego radia raczej słuchać nie będę. tak ! chcemy prawdziwej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl Re: Radio Kotka 27.04.09, 15:41 dobry pomysł tylko ja proponuję zróżnicowane utwory moje propozycje wykonawców : R.E.M , The police, Midnight Oil, RHCP, The Rolling Stones, Guns'n'Roses piosenki : Losing my religion, Beds are burning, Californication, Angie, don't cry..itd przydałoby się troche starszych i wartościowszych pisenek ! Odpowiedz Link Zgłoś
fankabracijonas Radio Kotka 27.04.09, 16:24 Jeśli powstałoby kotkowe radio chętnie bym go słuchała. Już nawet zgłosiłam swoją propozycje utworu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eem Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 10:24 ee.. niech zgadne jaką propozycję..;D coś Jonasów..!! ..albo Miley.! ... ii to właśnie jest żałosne..! Gdyby normalna muza leciała to okk.!.. a takto to ja tego słuchaĆ nie bd.!! =P Odpowiedz Link Zgłoś
fankabracijonas Re: Radio Kotka 27.04.09, 16:31 jeśli w radiu kotka będą puszczane piosenki młodyh, fajnych gwiazd takich jak JB, Demi Lovato, Selena Gomez i innych to napewno bedzie to super radio i będzie miało duża popularność wśród nastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 ;D;D 27.04.09, 16:35 No fajnie ze kotek cos takiego wymyslil.. tylko ma byc th!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie same jb i rbd.. >: ( Danke. ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS... Re: ;D;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 22:29 To jakiś szajs jak puścicie TH to będzie żallNie mam złych zamiarów Odpowiedz Link Zgłoś
fankabracijonas Re: Radio Kotka 27.04.09, 16:43 olencja napisał(a): > jestem pewna, że głównie będą puszczane piosenki dzieci disney'a, coś jak jonas > brothers, miley cyrus czy inna demi lovato. na tą stronę wchodzą podlotki w > wieku 10-13 więc nic dziwnego że zgłaszają swoje propozycje z disney channel. > ale ja tego radia raczej słuchać nie będę. moim zdaniem powinny być różne piosenki od "dzieci disney'a" przez hip- hop kończąc na rocku, gdybybyły same piosenki rockowe to po jakimś czasie wszystkim by sie znudziły a jak będą wszystkie rodzaje muzyki to przynajmniej będzie trochę różnorodności Odpowiedz Link Zgłoś
martysia39 Radio Kotka 27.04.09, 16:54 Czuję że to będzie udany pomysł tym bardziej że dużo młodzieży teraz słucha muzyki ). mam pytanko jaką muzykę słuchacie bo ja rock podam wam mój e-mail i czekam a odpowiedzi marta133@vp.pl ; ) . Z góry dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś
antex12 Re: Radio Kotka 27.04.09, 17:13 Noo genialny pomysł! ;D najlepiej rock... może nie tylko jakieś "Jonaski" ale też prawdziwą muzykę jak Green Day, Linkin Park, Coldplay! I w tedy było by just great! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Radio Kotka 27.04.09, 17:26 myślę , że to spoko pomysł , już wysłałam propozycję. XD Odpowiedz Link Zgłoś