Dodaj do ulubionych

Radio Kotka

• Gość: beti brzydula Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 20:53
      kisskisskissz pewnoscia wszyscy by słuchali ale zeby disco polo nie puszczali
      nie?indifferentindifferentindifferentindifferentindifferent
    • julka6655 Re: Radio Kotka 24.04.09, 21:03
      O tak.!
      Byle nie disco polo.!
      Szkoda, ze można zgłaszać tylko jedną piosenkę, trudno się tak zdecydować.wink
    • ashely_tisdale Re: Radio Kotka 24.04.09, 21:33
      Taaaaak !!!!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: NatiMiley Re: Radio Kotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 22:52
      no super byloby miec kotkowe radiosmile surprised
    • Gość: HLUP.; oo Re: Radio Kotka IP: 89.242.166.* 25.04.09, 01:02
      Flo Rida - Right Round.
      Forever The Sickest Kids - My Worst Nightmare.
      All Time Low - Dear Maria, Count Me In.
      Akon ft. Dulce Maria - Beautiful.
      Akon ft. Lil Wayne - I'm So Paid.
      Cirrus - Back On a Mission.
      Rise Against - Give It All.
      Simple Plan - Untitled.
      Ewa Farna - Cicho.
      We the Kings - Check Yes Juliet.
      We the Kings - Skyway Avenue .; D

prosz, nie chce mi sie wiecej pisac .x d
    • Gość: jo Re: Radio Kotka IP: 217.97.152.* 25.04.09, 10:42
      ehmm , na pewno będzie leciał sam pop i inne piosenki tego typu , więc nie wiem
      co mam o tym myśleć . fajnie by było , gdyby leciała zróżnicowana muzyka i żeby
      nic nie przeważało , albo żeby zrobić oddzielne kanały radia , które będą się
      dzielić na style muzyczne . miło by było gdybyście puszczali rocka , jednak
      najbardziej zależy mi na Sum 41 i Green Day ( : . Sum 41 nie jest znane w Polsce
      , ale myślę , że nawet fanom HSM spodobałoby się ' Pieces ' lub ' With Me ' .
      ostrzejsze kawałki jak ' Still Waiting ' czy ' Hell Song ' raczej nie , ale
      naprawdę - moglibyście ich puścić .
      dziękuję za uwagę (: .
      • antex12 Re: Radio Kotka 27.04.09, 17:18
        Gość portalu: jo napisał(a):

> ehmm , na pewno będzie leciał sam pop i inne piosenki tego typu , więc nie wiem
        > co mam o tym myśleć . fajnie by było , gdyby leciała zróżnicowana muzyka i żeby
        > nic nie przeważało , albo żeby zrobić oddzielne kanały radia , które będą się
        > dzielić na style muzyczne . miło by było gdybyście puszczali rocka , jednak
        > najbardziej zależy mi na Sum 41 i Green Day ( : . Sum 41 nie jest znane w Polsc
        > e
        > , ale myślę , że nawet fanom HSM spodobałoby się ' Pieces ' lub ' With Me ' .
        > ostrzejsze kawałki jak ' Still Waiting ' czy ' Hell Song ' raczej nie , ale
        > naprawdę - moglibyście ich puścić .
        > dziękuję za uwagę (: .

Ooo Tak! Zgadzam się w 100000000000% Sum 41 jest świetnie ;D Od kiedy usłyszałam
        "Still Waiting" zakochałam się w tym zespole! ;DD To jest rock wink)
        • Gość: jo Re: Radio Kotka IP: 217.97.152.* 30.04.09, 15:17
          nie jestem jedyną fanką sum 41 w Polsce widzę ; ) . i tak nie będą puszczać więc
          nie mam na co czekać .
    • pink_rulez Re: Radio Kotka 25.04.09, 11:37
      Byłoby super, tylko musiałoby być kilka playlist. Ale ogólnie świetny pomysł.
    • Gość: KART PERRY Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 11:52
      winkKOOCHAM KATY PERRY serce I JEJ PIOSENKE HOT N ' COLD TO JESY NAPRAWDE
      SUPER!!!!!big_grinsmilebrawo
    • Gość: Sylwia ;* Re: Radio Kotka IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.04.09, 12:11
      Mam pomysl moze te kotkowe radio to bedzie radio takie.. no radio gwiazd nastolatek czyli
      Vanessa Hudgens lub Ahley tisdale, Mitchel musso Demi Lovato Jonas Brothers Taylor swift
      Selena gomez i Miley cyrus tego chyba kazdy bedzie sluchal szczegolnie nastolatki =)
      Raczej rzadko mozna uslyszec te piosenki w radio dlatego warto to przemyslec Kotek ;*
      • Gość: Sylwia ;* Re: Radio Kotka IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.04.09, 12:21
        Zapomnialam dopisać ze moga byc tez piosenki z filmów Disney Channel Jak Cheetach
        Girls Camp Rock czy High school musical Fajnie tez by bylo gdyby lecialy piosenki Aly And
        Aj
    • Gość: Ewcia:) Re: Radio Kotka IP: 193.138.240.* 25.04.09, 13:05
      no pewnie ja z checia bzm sluchala radia na kotkusmile
    • miley_ka Re: Radio Kotka 25.04.09, 19:22
      Super by było smilesmile
    • Gość: tak tak radio!@!!! Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 19:54
      jeżeli nie będą to tylko popowe kawałki Seleny lub Miley to tak. Proszę też o
      jakieś cięższe brzmienia typu Linkin Park ale także rap itd.
    • Gość: df Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:30
      kotku mam pytanko . W radiu będzie puszczane czy na jakiejś stronie w necie ??
    • kotek.pl Re: Radio Kotka 27.04.09, 11:09
      To już pewne! Radio Kotka powstanie! Będzie można go słuchać na stronie
      Kotek.pl, ale także na stronie tego właśnie nowo-utworzonego radia. Propozycje
      do playlisty można zgłaszać
      TUTAJ
    • demi92 Re: Radio Kotka 27.04.09, 11:22
      extra pomysł suspicious tylko mam nadzieje że nie będzie to radio paru przebojów które lecą na zmiane bo już takie spotkałamwink
    • iness_pendragon Re: Radio Kotka 27.04.09, 13:55
      super by było móc posłuchać na kotkowej playliście zespołu The Stiff Dylans piosenki - Ever Fallen In Love i Ultraviolet wysłałm juz propozycje więc czekam z niecierpliwością!
    • kawka8 :) 27.04.09, 14:26
      Tak to niezły pomysł. Tylko pod warunkiem,że nie będą w kółko puszczane te
      same kawałki.
      smile
    • olencja disney .? 27.04.09, 15:28
      jestem pewna, że głównie będą puszczane piosenki dzieci disney'a, coś jak jonas
      brothers, miley cyrus czy inna demi lovato. na tą stronę wchodzą podlotki w
      wieku 10-13 więc nic dziwnego że zgłaszają swoje propozycje z disney channel.
      ale ja tego radia raczej słuchać nie będę.
      • nicholasgirl Re: disney .? 27.04.09, 15:42
        olencja napisał(a):

> jestem pewna, że głównie będą puszczane piosenki dzieci disney'a, coś jak jonas
        > brothers, miley cyrus czy inna demi lovato. na tą stronę wchodzą podlotki w
        > wieku 10-13 więc nic dziwnego że zgłaszają swoje propozycje z disney channel.
        > ale ja tego radia raczej słuchać nie będę.

tak ! chcemy prawdziwej muzyki
    • nicholasgirl Re: Radio Kotka 27.04.09, 15:41
      dobry pomysł tylko
      ja proponuję zróżnicowane utwory moje propozycje wykonawców :

R.E.M , The police, Midnight Oil, RHCP, The Rolling Stones, Guns'n'Roses

piosenki : Losing my religion, Beds are burning, Californication, Angie, don't
      cry..itd

przydałoby się troche starszych i wartościowszych pisenek ! cryingscianasuspicious
    • fankabracijonas Radio Kotka 27.04.09, 16:24
      Jeśli powstałoby kotkowe radio chętnie bym go słuchała. Już nawet zgłosiłam
      swoją propozycje utworu
      • Gość: eem Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 10:24
        ee.. niech zgadne jaką propozycję..;D

coś Jonasów..!! ..albo Miley.! ...

ii to właśnie jest żałosne..!

Gdyby normalna muza leciała to okk.!.. a takto to ja tego słuchaĆ nie bd.!! =P
    • fankabracijonas Re: Radio Kotka 27.04.09, 16:31
      jeśli w radiu kotka będą puszczane piosenki młodyh, fajnych gwiazd takich jak
      JB, Demi Lovato, Selena Gomez i innych to napewno bedzie to super radio i będzie
      miało duża popularność wśród nastolatekwink
    • madziusia94 ;D;D 27.04.09, 16:35
      No fajnie ze kotek cos takiego wymyslil.. tylko ma byc
      th!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!serceserceserceserce a nie same jb i rbd.. uncertainindifferentconfused>:
      (scianascianascianasciana Danke. ;D;D
      • Gość: PS... Re: ;D;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 22:29
        To jakiś szajs jak puścicie TH to będzie żallcryingNie mam złych zamiarów
    • fankabracijonas Re: Radio Kotka 27.04.09, 16:43
      olencja napisał(a):

> jestem pewna, że głównie będą puszczane piosenki dzieci disney'a, coś jak jonas
      > brothers, miley cyrus czy inna demi lovato. na tą stronę wchodzą podlotki w
      > wieku 10-13 więc nic dziwnego że zgłaszają swoje propozycje z disney channel.
      > ale ja tego radia raczej słuchać nie będę.

moim zdaniem powinny być różne piosenki od "dzieci disney'a" przez hip- hop
      kończąc na rocku, gdybybyły same piosenki rockowe to po jakimś czasie wszystkim
      by sie znudziły a jak będą wszystkie rodzaje muzyki to przynajmniej będzie
      trochę różnorodności
    • martysia39 Radio Kotka 27.04.09, 16:54
      Czuję że to będzie udany pomysł tym bardziej że dużo młodzieży teraz słucha
      muzyki wink). mam pytanko jaką muzykę słuchacie bo ja rock podam wam mój e-mail i
      czekam a odpowiedzi marta133@vp.pl ; ) . Z góry dziękuję .
      • antex12 Re: Radio Kotka 27.04.09, 17:13
        Noo genialny pomysł! ;D najlepiej rock... może nie tylko jakieś "Jonaski" ale
        też prawdziwą muzykę jak Green Day, Linkin Park, Coldplay! I w tedy było by just
        great! ;Dsmirksmirksmirksmirksmirk
    • cocomaroko Re: Radio Kotka 27.04.09, 17:26
      myślę , że to spoko pomysł , już wysłałam propozycję. XD serce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka