Dodaj do ulubionych

Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;)

• adzia1310 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:31
      mi wszyscy gadają że do Ashley Olsen podobna jestem ;]
      • Gość: Olka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:46
        Mi mówią że przypominam Michaela
        Jaksonaangryangryangryangryangryangryangryangrydevildevildevildevildevildevildevilcrycrycrycrycrycrycry
    • martiaxy Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:32
      podobno jestem troche podobna do miley cyrus ale ja predziejuważam ,że do
      victori justice
    • kajkka03 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:32
      Ja nie jestem, nie chcę być rozpuszczoną małolatą big_grin uncertain WOlę siebie, piekną i wgl wgl ^^
      pozdrowieniaaa ;**********
    • jane_ Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:33
      nie interesuje się az tak życiem sławnych, żeby wiedzieć, do kogo jestem podobna
      z charakteru.
      z wyglądu do ladyhawke. minimalnie.
      i chciałabym kraść lovefoxxx ubrania xd
    • picky Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:33
      Ja mam takie same włosy jak Miley, no i kocham śpiewać, tak jak Miley...Mogłabym
      wymieniać bardzo długo, bo to naturalne, ze jeśli kogoś bardzo lubimy, na siłę
      staramy się znaleźć wspólne cechy, rzeczy które nas łączą smile
      • cocomaroko Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:37
        Ja mam okropnie podobne włosy do Miley. ;- DDD
        Znajomi mówią, że mam talent wokalny, gdy śpiewam to głos mam a'la Demi. ;- DDD
        suspicious
    • Gość: Her Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:35
      Dużo osób mówi mi, że mam podobne włosy do Miley Cyrus. Lubię ją!kiss
    • Gość: VANESSA Vanessa IP: *.chello.pl 09.06.09, 15:37
      mnie koleżanki mówią ,że wyglądam jak Vanessa Hudgens. jest fajna.. no ale ja jej nie
      lubie...smile
    • Gość: Sania178 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.pl / 10.200.2.* 09.06.09, 15:39
      moje koleżanki twierdzą, ze smieje się tak samo jak Demi Lovato (czyt.
      megaszeroko). Lubie jej styl i ubieram sie tez w miare podobnie. Włosy mam
      podobne do Miley (tez podobno) a głos wydaje mi się, ze mniej wiecej jak Taylor
      Swift. no to chyba tyle.
    • Gość: Stelinka...;) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;)...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:39
      Mi wszyscy mówią, że z wyglądu bardzo przypominam Emme Watson. smilesmirk
      • Gość: derd Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;)...!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:34
        Mi wszyscy mowia ze do kat deluny to straszne ale niestety prawda ale naj jak
        jest w tych czarnych wlosach a ksztaltu buzi to seleny tez mam taka duza
      • Gość: zozola Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;)...!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 09.06.09, 17:51
        Ja chyba jestem podobna z wyglądu do Seleny Gomez (nos mam taki wieeelkitongue_out),a z
        charakteru do Mileysmile))Pozdro dla fanów Miley!kiss
    • yellowbee Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:40
      mi mowili ze jestem podobna do Nicole Scherzinger albo Katy Perry xDD
      • alexis95 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:43
        ja podopno do Miley Cyrus ;];]smile
      • Gość: Lauren.;d Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 217.153.242.* 09.06.09, 15:43
        Ja jestem podobna do Demi Lovato [ wygląd, przynajmniej tak mi mówią xD ]
        A jak charakter to chyba Lilly z Hannah Montana
    • Gość: Zuzia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.chello.pl 09.06.09, 15:43
      Mi się wydaje że jestem podobna nawet do Demi Lovato smile , z ubioru , charakteru
      i z innych rzeczy w dodatku tak jak je postaćz Camp Rocka mamy grzywki czy nawet
      lubimy się wygłupiać :]
    • Gość: AnotherGirl Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.25.48.222.kapode.com 09.06.09, 15:44
      ja jestem podobna do Miley.
      Mam podobny głos jak Mil i Dem w jednym.
      ale włosy mam takie jak Miley.
      identyczną fryzke.
      Tak samo się ubieram, i na balu w 3 gim.
      który miałam w piątek byłam ubrana tak jak ona jak śpiewała dla obamy
      i nawet fryzure miałam identyczną. smirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksmirk
    • Gość: Bitching Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.ilabs.pl 09.06.09, 15:45
      Ja jestem podobo do Kelly Clarkson,ale moimi idolkami są Hayley Williams i Ashlee Greene
    • Gość: Boska Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:45
      coolWszyscy mówią że jestem podobna do Gabrielli Montez czyli Van xD
    • lady_cat Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:46
      `ja jestem strasznie z wyglądu podobna do seleny gomez. twarz, włosy, budowa ciała,
      styl. normalnie wszystko i trochę charakteru, o i też podoba mi się taylor lautner.
      wink wink
      • emma.watson . 09.06.09, 15:50
        mi dużo osób mówi, że wyglądam jak vanessa hudgens. może to i racja...?
    • Gość: nie ma . Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.254.212.* 09.06.09, 15:47
      Moje kumpele mówią , że jestem podobna [ choć jej nie lubię ] Do Kelly Clarkson .
      Ponoć mam włosy jak ona -.-
      A jeśli chodzi o głos , to mój bardziej podchodzi do Avril Lavigne [ jej też nie
      lubię ; ]] ]
      • Gość: Śmichowa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 82.177.50.* 09.06.09, 16:00
        smileJa troche do Taylor Swifi i Nikki Red
      • aabb :) 09.06.09, 17:10
        Mi mówią, że jestem podobna do Kristen Stewart w blond włosach...
    • Gość: miley x3 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 192.168.1.* 09.06.09, 15:48
      ja jestem podobna do miley cyrus .
      • Gość: gość Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 212.244.19.* 09.06.09, 17:05
        Ja ejstem podobna do Avril Lavigne ale jak jeszcze różowej pasemi nie miała smirk a gdy się
        pomaluje baaaardzo mocno to wyglądam jak Jess z the veronicas shock
        a z charakteru to chyba najbardziej taylor swift bo ona jest normalna i ja też jestem
        normalna mam bardzo podobny do niej głos i uwielbiaaaaam 13 ; )
        NAJBARDZIEJ PODOBNA: Taylor xD
    • leonidass Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:50
      moją idolką jest Miley smile i wiem, że wszyscy jej nienawidzą, ale ja mam do niej
      jakiś 'sentyment' xD
      • emiliaaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 17:00
        leonidass napisał(a):

> moją idolką jest Miley smile i wiem, że wszyscy jej nienawidzą, ale ja mam do niej
        > jakiś 'sentyment' xD

jak to "nienawidząą" . ?! przecież większość osób ją kochaa. < 33 . ; ***

ja z wyglądu jestem bardzoo ale to bardzo podobna do emmy watson . ; dd
        a z charaakteruu to nie wieem. napewno byłaby to jakaś szalona i lekko walnięta
        gwiazdaa . może Katy Perry . albo Dodaa . x ddd heh . big_grin
    • jupi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:50
      Hmm...Niech ja się zastanowię...
      Do Demi Lovato raczej,jeśli już.Ale jestem jedyna i niepowtarzalnabig_grinsmile
    • sandii Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:51
      Wszyscy mi mówią, że jestem podobna do Mischii Barton. Tyle, że grubsza. ; D
      • Gość: piękna kobitka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:55
        a ja jestem podobna do Julii Pastrany...
        Ooo .. ucieszyliscie sie..?
        • Gość: Mika292 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:43
          Ja jestem podobna do Demi Lovato. Mamy takie same zęby, obie mamy pęknięty podbrudek, mamy prawie taką samą barwę głosu, tylko, ze ja jestem dosyć bardzo ciemna blondynką, a ona ma kasztanowe włosy, no i ona ma dosyć duże oczy, ja niezbyt.
    • Gość: . Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.aster.pl 09.06.09, 15:52
      Mi koleżanki mówią, że wyglądam jak Bella xD
    • gaba_zaba .; dd 09.06.09, 15:53
      jaa mysle ze z harakteru jestem bardzo podobna do emily ostment. kissbig_grin<br />
      a z wygladu to raczej do siebie .; pp <zjeeb>tongue_out
    • Gość: KijA Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 15:58
      twierdzę, że jestem podobna do Demi Lovato.
      • Gość: hh Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 16:02
        ja z twarzy jak sie przeglądam w lusterku to do kristen stewart
    • pati_jb Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:04
      Mi mówią, że jestem podobna do demi Lovato.... tongue_out Taaa...... ;]big_grin
      • vanesa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:07
        ja wyglądam prawie jak Demi Lovato! Wszyscy mi to mówią a sama też tak sądzębig_grin
    • wercia_04 No jasne, że tak! 09.06.09, 16:07
      No ja jak wieczorem <koło 20.00 - 21.00> umyję głowę i pójdę spać w mokrych to rano
      wyglądam jak Miley serce <z włosów - od połowy w dół, a mam takie same jak ona>,
      Demi <z włosów od połowy w górę + trochę kręcone> i Seleny <z twarzy
      po "przemianie"> !!! Wyglądam po prostu bosko, tylko potem nie mogę ich
      rorzczesać...! wink wink wink wink smile
      • bouche2 mrrrrrrrrr ;d 09.06.09, 16:16
        mi mówią, że trooooszeczkę przypominam taylor swift- zwłaszcza na zdjęciach
        [jako, że jestem 'modelką' dziewczyny, która robi zdjęcia i interesuje się
        fotografią] , bo mam podobny kształt ust, no i oczy takie trochę jakby podobne ;p
        a włosy.. hmm mam jedyne w swoim rodzaju, nie podobne do niczegowink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka