Dodaj do ulubionych

Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;)

• Gość: madź Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:04
      Ja robię się na Kristen Stewart. Kupuję sobie fajne trampki,ciuchy w jej stylu i
      jak tylko zaczną się wakacje idę do fryzjera by zrobić sobie podobny
      fryz,ufarbuje sobię też wlosy na brąz taki jak ma Kris.

pzdr.
    • rosalie_cullen Jesteście podobne do jakiś gwiazd ? ;D 09.06.09, 18:07
      Uwielbiam Zmierzch ..
      Koleżanki mówią na mnie Rosalie .. bo jestem podobna do tej bohaterki sagi.. w
      psychoteście na kotku też mi wyszła Rosalie Hale.. A co do wyglądu to jestem
      podobna do Rosalie w filmie, którą gra Nikki Reed.. ale w blond włosachh .. wink)
      • rossalie Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd ? ;D 09.06.09, 18:19
        Na ile punktów wyszła ci Rose w psychoteście? Bo mi też wyszła Rosalie na 30 punktów big_grin
    • Gość: Martynka :) Re: Kelly Clarkson IP: *.tosa.pl 09.06.09, 18:08
      Ochhhh.... wszyscy mi mówią, ze jestem podobna do Kelly Clarkson tongue_out Tyle, ze
      jestem sporo niższa, ale miałam kiedyś przypadek na ulicy w Berlinie ( miałam
      ubrane w tedy obcasy) zatrzymała mnie jakaś fanka Kelly i poprosiła mnie o
      autograf.... Głupia sprawa. A że umiem śpiewać (w każdym razie staram się
      śpiewać) musiałam jej zaśpiewać kilka piosenek i dać autograf... Raczej sie nie
      zorientowała XD Była jeszcze pełna podziwu, ze tak dobrze znam niemiecki. No
      cóż....big_grin
      • Gość: Madzia Re: Kelly Clarkson IP: *.tosa.pl 09.06.09, 18:12
        Z pewnością musze cie poznać <lol> uwielbiam Clarkson
    • bella1234535 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:08
      mnie wszyscy porównują z Kristen i przezywają Bellasmilebig_grin
    • green_lejdi13 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:08
      Ja raczej nie jestem podobna do gwiazd, ale jak już bym miała powiedzieć, to
      demi, bo jestem podoba z wyglądu, trochę z charakteru i mamy te same
      zainteresowania tongue_out. No i może trochę podobnie śpiewam, ale podkreślam TROCHĘ xD
    • patussa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:08
      szczerze to ja ich nie znam z charakteru, a wybiera się na idola tą osobę ktora idealizuje twoje wady więc nie wiem po co taki temat.
    • majson Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:11
      ja lubie selene i nic nie mam do niej podobnego z wyglądu bo cała chciała bym
      byc inna maże o takich ciemnych oczach a mam błękitne totalnie się różnimy z
      urody ale ją lubie jako piosenkarkę
    • bella_donna Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:11
      Ja podobno jestem "drugą Demi Lovato" (Ale tylko jako Mitchie). Powód? Wygląd. ; )
    • ewej Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:13
      heh... mi mowia kolezanki, ze jestem podobna do Johny Deppa, jak gral w piratach z
      karaibow... xDD
    • Gość: Paula:) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:15
      Ja lubię Miley Cyrus i z niej to mam kolor włosów, też mam długie (ale już nie
      długo bo obetne sobie tongue_out ) No i mamy podobny styl ubierania chodzi mi oto że
      czasem jest crazy czasem sportowy itp.
      Lubię też Taylora Lautnera ale z niego to chyba tylko opaleniznę mam hehe
    • selmari Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:15
      ja uwielbiam Kristin ze Zmierzchu
      no ale niestety nie jestem do nie podobna
      w ogóle ja do żadnej gwiazdy nie jestem podobna xd
      sciana
    • Gość: VICOLA Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:15
      JESTEM PODOBNA DO
      RIHANNYserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
      serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
      serceserceserceserceserceserce:serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce:
      :serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce:
    • rossalie Re: Ja jestem bardzo podobna do Kristen Steward ;P 09.06.09, 18:16
      mam podobną fryzurę, posiadamy ten sam styl w ubiorze, jestem do niej podobna z
      wyglądu twarzy itd. smile .. .. wink
    • kotecek Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:24
      Koleżanki często mówią mi, że jestem podobna do Miley Cyrus. Szalona tak jak ona,
      wesoła, śmiała, przebojowa itp. Ja i Miley też wyglądamy podobnie: mamy ciemne włosy
      (brązowe), mamy obie też ładne zęby smile, jedyne czym się różnimy to to że ona ma inne
      oczy. Według mnie samej jestem podobna do Kristen Stewart - ale tylko z wyglądu cool
    • smierciojadek Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:25
      moimi wielkimi idolkami są Keira Kniithley i Emma Watson. Pierwsze dwie chociaż mają wiele
      wspólnego z światem wielkich gwiazd wcale nie poddały się operacjom plastycznym,
      rozwijają się pod względem zawodu ( w tym wypadku aktorstwa) i nie przytłoczyły ich
      pieniądze i sława. Radzą sobie z tym wszystkim i na poziomie reprezentują swój talent.
      Z mężczyzn moimi największymi idolami są Alan Rickman i Robert Pattinson. Oczywiście
      jak pewnie większość fanek zauważam ich urodę, ale ponad tym widzę również
      niesamowity talent i za to ich wielbię i oglądanie z nimi filmów jest moją wielką pasją
      (zarówno z Rickmanem i Pattinsonem jak i z Keirą i Emmą) . Dla mnie liczy się talent , to
      jest w środku. Myślę że łączy mnie z nimi wszystkimi przemyślany dystans do świata i
      ludzi. Najważniejsze jest to by nie dostac się pod czyjś wpływ bo to może zatracić w nas
      to co najważniejsze.
    • Gość: Alexia53 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.nitka.net.pl 09.06.09, 18:44
      A moim zdaniem, 59% was porównywuje się do gwiazd,nie dlatego że naprawdę jest
      podobna,tylko z tego powodu że ją lubicie.To smutne.
      Takie..nieszczere.Bo wątpię,czy naprawdę ktoś podobny jest do Miley czy kogoś tam.
      A co najśmieszniejsze jest,że większość z was ,,Przypomina'' Miley Albo
      Kristen.
      Tylko to są aktorki które są rozchwytywane i mają wielu fanów,i prawie wszyscy
      są niby podobni.A najbardziej rozbawił mnie tekst :
      Jestem podobna coś pomiędzy Vannesą a Kristen.
      Ale co ma piernik do wiatraka.
      Vanessa jest Opalona a Kristen ma bardzo jasną karnację.
      Vanessa ma Falowane włosy a Kristen Proste.
      Vanessa Ma zupełnie inny styl od Kristen,
      więc trzeba pomyśleć co się pisze..
      Ja nie chcem tu nikogo krytykować,tylko piszę prawdę...
      • Gość: Iwus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 82.146.245.* 09.06.09, 18:46
        ja jestem w 100% podobna do Billa von TiEjcz hłe hłe(z charakteru-100% z wygladu-
        50%)
      • Gość: ja: Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.06.09, 18:55
        masz rację zgadzam sie kazdy jest wyjatkowy ale ludzie naprawde mysleli ze jestem
        gwiazdka disneya to super?
    • Gość: zacusssio:P Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.skolyszyn.skolyszyn / 192.168.15.* 09.06.09, 18:45
      Wiecietongue_outtongue_outahaaahasmileyhyyhhhhhh jestem podobna do zacatongue_outtongue_out bo on jest jak
      dziewczynasmilesmile jestem taka przystojnasmileyhyhyyh.. a wiecie co... nawet go ostatnio
      spotkałam... był w polsce, tylko nikomu o tym nie mówił... i powiedział mi ze jestem do
      niego podobnasmileyhyhyhy i co na to powiecie laski...tongue_out
      yhyhy... wiki wiki ła, ahaaaaaaaa
    • basia10065 hmmmmm 09.06.09, 18:46
      ja mam takie same wlosy ja kristen i tak samo sie ukladaja z charakteru do miley z hannah
      montana a czasem do alic ze zmierzchusurprisedsmile
    • Gość: zonkxd Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.icpnet.pl 09.06.09, 18:47
      A ja jestem podobna do seleny . oo xd.
      i troche do kristen stewart ;p
    • wewe66 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:48
      Ja jest podobna trochę do Demi Lovato i Belli z 'Twilight' . A mój styl to zdecydowanie
      Kristen Stewart - ray-bany, trampki i wygodne ciuchy .
    • cyrusowa Miley Demi 09.06.09, 18:48
      Mówią że jestem podobna do Miley ze sposobu zachowywania się.. Sama nie wiem..
      To dobrze czy źle? I mam jeszcze identyczną fryzurę jak Demi.cool
    • Gość: JJ xD Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:50
      Wiecie co czytam tak wasze odpowiedzi i prawie każdy jest podobny do Miley i do Seleny
      albo Demi. Ale wiecie co nie jestem tego pewna ale pewnie wiekszość was wcale nie jest do
      nich podobna. Ja nie mówię, że wszystkie ale większosc napewno. Ale zastanówcie się do
      kogo jesteście na prawdę podobna...bo ja mam problem!! I to straszny!! Jestem podobna
      do...do...boże ja tego nie powiem!! Nie no dobra powiem do Camilli Belle!! Ale wole jak
      mówią, że do Joe'go...nie we wszystkch kwestiach wink Szczerze nie lubię Camilli ale moje
      brwi mówią same za siebie...boże...mam Jonasowe brwi...
      • cyrusowa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:53
        Ejj..mieć brwi jak Joe, to coś strasznego. Jemu normalnie się prawie zrastają!
        Niedługo będzie miał taka jedną długą xDD Ale i tak go kocham! Misiak
        kisskisskisskisskiss
      • Gość: Alexia53 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.nitka.net.pl 09.06.09, 18:54
        taaa? napisałam coś podobnego wyżej...smile
    • Gość: miaau Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.06.09, 19:00
      Hm.Ja jestem chyba podobna do Belli ze Zmierzchu.
      Jestem bardzo skryta i nie lubię zbytnio otwierać się na nowe znajomości.
      Jednak bardzo jestem ciekawska.
      A z wyglądu..hmm.Chyba trochę do Seleny Gomez xd
    • Gość: (gość portalu) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 19:02
      Ja mam podobne włosy do Miley tylko troszke ciemniejsze
    • Gość: :) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.telpol.net.pl 09.06.09, 19:07
      Ja jestem podobna do Avril Lavigneserce Mam ten sam kolor oczu i włosów, a i
      charakter mam taki jak ona za czasów Under My Skin kwiat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka