Gość: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 19:28 Hej niedawno zaczełam chodzić chłopakiem bardzo go lubie ale czy to normalne że dotyka mnie w intymne miejsca?? Prosze pomocy...! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milunia_cyrusx3 Re: H.E.L.P!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.09, 19:34 Może to oznacza że chce z tobą uprawiac se_? Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: H.E.L.P!!!!!!! 23.04.09, 19:45 ja bym to uznała za to że chodzi mu tylko o piękno trochę za wcześnie chyba może jak zacznie znowu to przesuń mu rękę wyżej raczej zczai że ci się to nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashonn Re: H.E.L.P!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 23:38 Porozmawiaj z nim o tym ze ci sieto nie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @# Re: H.E.L.P!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.09, 17:02 Powiedz mu po prostu, że Ci się to nie podoba i nie chcesz żeby Ci tak robił.... Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: H.E.L.P!!!!!!! 06.05.09, 15:02 A ile ty masz lat, a ile on ? ; >> Bo wiesz, jak jakieś 11, to chyba dziwne, że w głowie mu seks z tobą. nie no żart. Odpowiedz Link Zgłoś