Dodaj do ulubionych

kOniec ! !

• hotbudda Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:49
      ja w tamtym roku szłam do gimnazjum ,
      pamiętam ten stres , ale okazało sie , że tu [gim] jest fajniej .
      moja nowa klasa jest cudowna , nie to co stara ...
      na początku nie mogłam sie zaklimatyzować , ale teraz
      czuje sie jak u siebie i nie tęsknie za niczym ,
      no może za tym , że w podstawówce mniej było zadań ; dd
    • Gość: .......xD Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:49
      Ja ide do gim...;*
      Nasza klasa się tak jakby podzieliła na "gorszych" idących do rejonówki i nie mających
      pomysłu na życie i na tyck jak to uznał jesen mój kolega "lepszych" któży wybierają
      te "lepsze" gimnazja;dd
      Ja ide do tego "lepszego" gimnazjum ,choć będę tesknic za kumpalmi idącymi do
      rejonowego .
      Za czym bd najbardziej tęsknic ???Przedwszystkim za naszymi zajebist*ymi zboczonymi
      na maksa chłopakiami (jest ich normalnie aż 6 <wow>wink któży poprostu kocham po
      przyjacielsku .I ich "durnymi" pomysłami jak zniaszczyc życie kapusią . Choc więkoszośc z
      nich idzie do tego "leszego" gim ze mną to i tak bede tesknic za reszta ;dd Może będe
      tersknic też za tym że przez rok moglisamy rzadzic buda a teraz znów najmłodsi crying(

Za czym nię będze ?Za kapusiami i ich kablowaniem .To jest poprostu masakra .Nasza
      buda nie jest za duża gdzieś 180 uczniów więc o kablą nauczyciela"dup* liżą".I nie bedę
      tensknic za naszym wychowawca którego poprostu nie lubię <wnerwia_mnie>
      Pozdro dla uczniów klasy VI c ;pp
    • Gość: NACIA Re: kOniec ! !:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:53
      ja bede tesknila za wszystkimi co teraz bd odchodzic do liceum i przycjaciolki i za moim damianemkiss
    • Gość: karolcia IIIC Re: kOniec ! ! IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.09, 18:53
      Jestem od ciebie młodsza ,bo ide do 4 klasysad.I wiem ,że parę fajnych os ób nie będzie
      chodzić ze mną.Będe także tęskinić za moją panią rzeną Orłowskomsadkisscrycrying
    • Gość: Gość Chciałabym zatrzymać czas ... IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.09, 18:55
      Po wakacjach ide do 1 gimnazjum, chociaż nie mam ochoty cry .
      Napewno bd tęsknić za:
      - moją klasą oczywiściee serce przez 5 lat (aż do piątej klasy) nasza klasa podzielona była
      ta tzw. "grupy " confused I nie przepadaliśmy za sobą... Jeden obgadywał drugiego. Ale w 6
      klasie się coś zmieniło... Wszyscy to zauważyli. Zaczeliśmy się nazajem wspierać, dobrze się
      czujemy w swoim towarzystwie, prawie się nie kłócimy tongue_out , jakoś tak inaczej, milej
      poprostuu smile Straszniee bd za nimi tęsknić kiss
      - za nauczycielami, chociaż z każdym przez te 6 lat si zdążyłam pokłócić itp. tongue_out
      - za ludźmi z mojej sql serce Jak to się mówi jestem " bardzo popularna " w sql, wszyscy
      mnie znają i wglbig_grin
      - za pewnym, chłopakiem...serce zabujałam się w nim.! Nie wiem co ja bez niego zrobię
      kiss crying cry Kocham Gooo.! serce kiss cry
      Chciałabym zatrzymać czas ...

• Gość: monia.m$ Re: Chciałabym zatrzymać czas ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:35
        ej kurde ludzie opanujcie sie cnie.? ;p
        każda szkoła jest super jeśli ty umiesz wsie w niej odnaleźć.cool
        ja teraz bd szła do 3 gimnazjum i oczywiście też ptwornie przezywaliśmy odjeście z 6 klasy
        normalnie ryczałysmy ale kurcze po co są gg, czas po szkole wspólne imprezy i jednak
        człowiek tak nie odczówa tym bardziej że teraz jestem w tak fajnej klasie że nigdy nikt
        nikogo nie sypną. zamiast nakablować wolimy cierpieć całą klasą dlatego jest fajnie.
        mówie wam nie ma sie co martwić bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
        o.O
        ;p
        • Gość: Anna Re: Chciałabym zatrzymać czas ... IP: *.cust.tele2.pl 30.04.09, 23:51
          A ja chodzę do szkoły na wsi ! To koszmar każdy kabluje wyzywa sie bije obgaduje
          za plecami ! A moja najlepsza przyjaciołka rujnuje mi zycie ! Rodzice nie
          pozwalaja mi spełniać życiwoych pasji i zmuszaja do rzeczy ktorych nienawidze
          wydaje mi sie że wszyscy mnie nienawidza ! WSZYSCY ! nie mam pozytywnych cech !
          we własnym domu jestem ciągle wyśmiewana ! ciagle bez wzgledu na wielkośc sprawy
          nikt nie traktuje mnie powaznie ! i jest tak że jestem z ludzmi w klasie przez 3
          lata a pozniej nawet mi czesć na ulicy nie powiedzą ! koszmar !
    • majson Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:56
      ja się ciesze że teraz ide do gimnazjum będe mogła się pokazać z innej strony bo
      w końcu pierwsze wrażenie jest najważniejsze
    • anielica54 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 18:57
      Za gadkami z księdzem Na Religi mamy niezłe jaja
    • Gość: alice !!!!!!!!!! koniec. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:03
      nom, więc ja idę do gimnazjum .. i strasznie sie boję, ale ok. damy rade !
      najbardziej bede tęsknić za nauczycielami ! (xD)
      i kilkoma osobami z klasy.
      a u nas w szkole (tzn. społecznej) są genialni nauczyciele..
      a teraz idę do gimnazjum państwowego.. sama..
      bez żadnych znajomych !
      boje sie..
    • natalcia059 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:06
      Ja ide do gimnazjum ;/ Skoro o tym mowa to bede tęsknić za kumpelkami i kumplami xD
    • agusiak01 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:07
      smileJa rok temu zmeniłam szkołe bo poszłam do gimnazjum wink i w sumie nie było sie czego
      bać przyjaciele są ze mną w jednej klasie, jest wiecej nauki ale no wiadomo to poziom
      wyrzej niż podstawówka, nauczyciele no jak to nauczyciele jedni wredni inni dobrzy i w
      sumie to nie tęstkniłam za niczym z podsawówki nigdysmile
    • skyler Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:15
      Będę strasznie tęsknić! [jestem w 3 gim.] Mam wspaniałom klasę i nie wiem czy trafi mi się
      taka druga. Z niektórymi idę do LO, ale to i tak nie będzie to samo, bo najfajniejsze osoby i
      tak idą gdzie indziej. Więc będzie mi strasznie przykro i będę żałowała strasznie, że z tak
      fajnymi ludźmi muszę się rozdstać.
    • Gość: Gość Re: kOniec ! ! IP: *.siedlce.vectranet.pl 30.04.09, 19:16
      W tym roku kończę pierwszą gimnazjum..... i naprawdę tu już nie ma prawie na nic
      czasu.. musisz się ciągle uczyć.. ale jak pomyślę, że z 2 lata będę musiała się
      rozstać z moją szkoła i fajnymi nauczycielami to robi mi się baaaardzo smutno
      sad no cóż takie jest życie na szczęście są jeszcze wspomnienia, które zostaną
      nam do końca życia
    • kariirbd Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:16
      ahhsmile ja juz sie nie moge doczekac az pójde do nowej sQl ( wybieram sie do liceum) ;p za moją obecną szkołą nie będe tęsknic wogóle! poprostu jej nie cierpie!ani za moją klasą! no moze za kilkoma dziewczynamismile a reszta mi zwisa;/ 1 nauczyciel na całą szkołe jest normalny... reszta to, nie powiem co. odliczam dni do końca rokusmile bu$kiss
    • Gość: Lolka...;) Re: kOniec ! ! IP: *.centertel.pl 30.04.09, 19:18
      Weźcie przestańcie bo zaraz się poryczę... Idę do gimnazjum i się strasznie
      boję.... Wszyscy mówią mi że jest trudno... Ale może nie będzie aż tak źle... wink
      A za czym najbardziej będę tęsknić?? Chyba za moimi extra koleżankami!! I
      oczywiście kolegami!! Są oni trochę zboczeni, ale da się przeżyć!! ;p No i
      oczywiście za moją pierwszą miłością!! ;* Ale na szczęście wszyscy idziemy do
      jednego gimnazjum ale będziemy rozłączeni!! crying Będę tęskniła za szkolnymi
      ławami, naszymi psotami i zabawami, ale czy nie miło wspomnieć sobie te czasy!!
      Te 6 lat minęło a ja nawet nie wiem kiedy!! Kiedy tak o tym myślę... chce mi się
      ryczeć!!! NA SERIO!! Mam nadzieję że wszyscy będziemy utrzymywać ze sobą dobre
      kontakty!! Pozdrówka!! ;**************
    • Gość: misiaczek Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:22
      jestem w 1 gimnazjum a do liceum wyjadę do Anglii z rodzicami. Czego mi będzie
      brakować :
      głupich kolegów- nie
      nauczycieli- nie
      głupawej elity- nie
      obgadywania siebie nawzajem- nie
      chce wyjeżdżać jak najprędzej z tej głupej szkoły bo całkiem sfiksuje tongue_out
    • Gość: Abee Re: kOniec ! ! IP: *.leon.com.pl 30.04.09, 19:39
      Ja nie przepadam za nauczycielami... ale będę tesknićsad... napewno będę ich
      odwiedzać:p... ale co z przyjaciółmi KONIECconfused... tymbardziej że idziemy do
      szkół w różnych miejscowościach... ale napewno będziemy się spotykać, napewno
      nie tak jak do tej pory ale zawsze coś... napewno poznam nowych przyjaciół i
      wkońcu niebędę aż tak tęsknićsmilesurprisedbrawo
    • Gość: KaŚś Re: kOniec ! ! IP: 82.160.38.* 30.04.09, 19:39
      Ja chyba za niczym nie bd tęsknić, chodzi mi o rzeczy materialne, bo gimnazjum
      mam blisko, więc moge przychodzić i odwiedzać podstawówkę. Ale będzie mi
      brakowało no tych chwil, kiedy byłam mała i w ogóle ;D No jak poznałam moje
      przyjaciółki, tych zabaw i konkursów jakiś tam wink ehh =p pozdroo ;*
    • syra_cute Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:44
      Ja Po Wakacja ide do 6 kl ale jak pomysle ze juz niedlugo bd szla do gim to mi sie az plakac chce ;| bd bardzoo tesknila ze wkurzajaca 5 a i chlopakami z niej moja kochana klasa 5 d pania wychowawczynia i woguleeecry
    • Gość: QuEeN Re: kOniec ! ! IP: *.telpol.net.pl 30.04.09, 19:46
      sad( ja idę teraz do gimnazjum i kończę podstawówkę, i wacle nie chce..sadsadsad w końcu z
      osobami z klasy znam się przez 6 lat. zawsze tylko z nimisad( rozstanie będzie na pewno ze
      łzami..sadcrying
    • blah___rock Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:51
      Gim nie jest taki straszny ;P a najwięcej w moim przypadku było nauki w 2 klasie o_O w 3
      jest juz chyba najfajniej bo klasa sie zżyła , ale niestety to też ostatni rok a mi te 3 lata
      zleciały strasznie szybko ;/ i teraz muszę wybierać jakies LO bo technikum nie wchodzi w
      grę ;P za długo ; ) Ale ja do tej pory nie mogę się zdecydować ;P Więc do 6 klasistów
      niema się czego BAC ; ) (ale to chyba też zalezy od szkoły ;x)
    • Gość: [][] Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:56
      big_grinbig_grinbig_grinHAHAHA a ja ide do 3 gim i się cieszę bo bedę najstarsza w szkole i jeszcze tylko
      rok bądą musiała chodzic do gim. .!.! big_grinbig_grinbig_grin
      • Gość: basiaxx A ja nie będę tęsknić.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:59
        Jestem w szóstej klasie i strasznie cieszę się, ze nie zobaczę idiotów z mojej klasy. I watpię,
        że będę za czymkolwiek tęsknić.! ;P
    • patussa Re: kOniec ! ! 30.04.09, 19:59
      Ja należę do szóstoklasistów. Z jednej strony się ciesze bo pozostawiam dzieci polsatu, ale z drugiej strony idę do gimnazjum pełnego żuli i dałnów, których pobłogosławiłam kiedy odchodzili. Napewno będę tęskniła za samym budynkiem. Moja szkoła jest malutka no i może dlatego taka brudna i przytulna x D gimnazjum jest ogromne, nowoczesne no i fajne z tym że ludzie tam przebywajacy nie. TO prawda koniec roku co raz bliżej a muszę zaciągnąć sie na pasek napewno nie będę tęskniła za dyrektorką. Niech idzie pod Białystok a potem pogadamy xD ;* <br />

• Gość: Asia Re: kOniec ! ! nareszcie!!!!! IP: *.net.pulawy.pl 30.04.09, 20:00
      Najbardziej bedzie mi brakowało mojej kochanej klasy. Został mi jeszcze jeden rok nauki i
      chodze do 2 klasy gimnazjum.Ale wakacje są super!!
    • nicola_16 Re: kOniec ! ! 30.04.09, 20:02
      ja do trzeciej ide i nie myślę jeszcze o wyjściu z gimnazjum
      • Gość: Wasza na zawsze.;) Re: kOniec ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:11
        Ja pójdę teraz do 3 kl gimnazjum i w tej chwili nie mogę sobie wobrazić że już
        nigdy się w takim gronie nie spotkamy, w ogóle co ja gadam o końcu 3 kl!
        Chciałabym zatrzymać czas albo chociaż wydłużyć tą naukę w gim albo.. no już
        sama nie wiem, jednego jestem pewna strasznie będę za wszystkimi tęsknić kocham
        was!! kisskisskisskisskisskisskisskiss
        ps. niektórych nauczycieli też będzie mi brakować, szczególnie tych z których
        się nabijamy ale to taki szczegół. xD pzrd cała 2D!!!1
    • Gość: werka Re: kOniec ! ! IP: 87.204.37.* 30.04.09, 20:08
      Teraz ide do gimnazjum mi najbardziej bedzie brakować mojej zajefanej klasy a
      terz w poniedziałek jedziemy na trzydniową wycieczkę sześć godzin z moimi
      poparacami smirksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka