Dodaj do ulubionych

Ciuchy ;p pomóżcie =)

09.05.09, 20:53
Chciałabym abyście pomogły mi w wyszukaniu ubrań codziennych w stylu Miley Cyrus .
Podam kilka linków do zdjęc Miley na których jest fajnie ubrana a jeżeli możecie to
chciałabym zebyście napisali w jakim sklepie można znalezc podobne ubrania. Mieszkam w
Warszawie i mam 13 lat . Czekam na pomoc wink

bi.gazeta.pl/im/4/5497/z5497074X.jpg

img13.myimg.de/mileycyrus118027958456f77.jpg

www.zeberka.pl/img_users/1236351055.jpeg

www.tilatequilafan.org/tt_layout/mvstmiley2.jpg
www.mymostwanted.com/gallery/data/8679/miley-cyrus_com-modeling2008-set51-0180.jpg

blog.deezee.pl/wp-content/uploads/2008/10/miley-cyrus-goya-club-21.jpg
as5.poka.to/p/104321/big.jpg

www.zeberka.pl/img_users/1218547899.jpg
pk2.s3.amazonaws.com/p/55088/Miley-Cyrus-hm39_big.jpg

www.kozaczek.pl/img/maj/705.jpg
www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFmlPYzY1LWRRM1JHVE1XQ2pOS1F0RHcAAAAC
aWQKAWUAAAAEc2l6ZQ.jpg

To na razie tyle jeżeli wiecie gdzie coś z tych ubrań kupic to proszę napiszcie!!!!!!!!!!
Pozdrawiam smirk
Obserwuj wątek
    • miss_mimi094 Re: Ciuchy ;p pomóżcie =) 10.05.09, 11:14
      Ja też lubie Miley wink Ajeśli chodzi o jej styl to musiałabyś się niezle oszukać zeby znaleść
      jakieś podobne ciuchy. Ale na pierwszyl zdjęciu jest taka koszulka to ja bym na twoim
      miejscu sprawdziła w Croopie, Zarze i Funk 'N' soul .... Nie wiem czy tam gdzie miaszkasz
      znajdziesz te sklepy, ja nie jestem z warszway smile
      • majson Re: Ciuchy ;p pomóżcie =) 10.05.09, 12:42
        ja nie przepadam za miley ale chyba zauważyłaś że na prawie wszystkich fotach z
        tej serii ma bluzkę bez rękawków czyli po prostu idź do sklepu nie wiem jakie
        tam warszawie są(np. H&M, Troll, New yourker(nie wiem jak to się pisze)i
        poszukaj takich bluzek na pewno coś się znajdzie sukienka teraz (na pewno w
        szczecinie nie wiem czy w warszawie) jest w H&M wiosnenna kolekcja dużo
        sukienek, kurtka (taka skużana) jest ich wiele, i na 1 focie taka biała bluzka
        to coś w tym stylu szybko znajdziesz
        • demus Re: Ciuchy ;p pomóżcie =) 10.05.09, 12:51
          Brdzo wam dziękuję ;* , ale jeżeli ktoś jeszcze wie coś na ten temat to niech pisze =)
    • miss_mimi094 Re: Ciuchy ;p pomóżcie =) 10.05.09, 11:14
      Ja też lubie Miley wink Ajeśli chodzi o jej styl to musiałabyś się niezle oszukać zeby znaleść
      jakieś podobne ciuchy. Ale na pierwszyl zdjęciu jest taka koszulka to ja bym na twoim
      miejscu sprawdziła w Croopie, Zarze i Funk 'N' soul .... Nie wiem czy tam gdzie miaszkasz
      znajdziesz te sklepy, ja nie jestem z warszway smile
    • Gość: kalaa Re: Ciuchy ;p pomóżcie =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 21:15
      Okulary H&M rurki te zolte hause,troll , krotkie spodenki jeansowe tez mozesz zobaczyc w H&M i Nwe Yoker. Sukienka niebieska w cos tam mozesz zobaczyc w Avanti. te kozaki na ocasie brazowe to Daichan -kiedys widzialam podobne.
    • ashely_tisdale Re: Ciuchy ;p pomóżcie =) 12.05.09, 15:29
      Ja myślę że w tym stylu bluzek jest dużo w H&M (sama mam stamtąd dużo ciuchów ) A
      reszta to nie wie wiem ... Musisz pójść do jakiejś galerii czy jakiegoś innego centrum
      handlowego ...-ja mieszkam blisko Gdańska to chodzę do Galerii Bałtyckiej wink -.... no i
      poszukać big_grinsmile Życzę powodzenia big_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: donia3264 Re: Ciuchy ;p pomóżcie =) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.09, 09:21
      Zara,KappAhl,c&a,H&M,Reserved pozdro dla fanów Mileykisskisskisskiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka