glam_rock 04.06.09, 13:58 YCD wygrała Ania Kapera.! kogo taniec podobał Wam sie bardziej Ani czy Łukasza.? waszym zdaniem kto powienien wygrać.?! bo mnie podobało sie jak tańczyła Ania.^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciaa111 Re: YCD... 04.06.09, 14:44 Anka Kapera jest beznadziejna , nienawidzę jej !. Beznadziejnie że wygrała !. Byłam za Łukaszem i wydaję mi się że w głosach coś pomieszali , pupilek Agustina musiał oczywiście wygrać , w poprzedniej edycji było tak samo... jego pupilkiem była Wiolka.. i wygrała... Ja uważam że oni specjalnie każą wam wysyłać smsy ale one i tak nie są potrzebne ponieważ i tak wszystko było już ustalone kto odpadnie !. WYsłalam smsa na jadźkę o 22:50 jak była jeszcze w programie ale zaświadczenie że głos został przyjęty przyszedł mi dopiero rano.! Co oznacza że zapłaciłam za głos który nie został przyjęty. Kocham ycd tak samo jak kocham tańczyć i chyba nie przeżyłabym bez tańca. !. ale nie opłaca się głosować . Mogę się mylić i wy możecie mi nie wierzyć ale takie jest moje zdanie ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: YCD... 04.06.09, 14:46 , ja od poczatku głosowała na Anie.(; , uwielbiaam ją.(;^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: YCD... 04.06.09, 14:57 Byłam za Łukaszem i jego solówka podobała mi się bardziej, no ale Ania wygrała i też jest dobrze Bo tańczyła super ;d Odpowiedz Link Zgłoś
flowers Re: YCD... 04.06.09, 15:31 My całą gromadą wysłaliśmy głosy na Łukasza. A nas było z 20. To po prostu jest ustawione z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;d . Re: YCD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 09:22 Miała wygrać Jula ! . Ania wg. nie potrafi tańczyć a na Łukasza głosowali dlatego bo jest przystojny ! . Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: YCD... 09.07.09, 18:31 Mnie się ten program z roku na rok mniej przestaje podobać.Jest już naciągany..Najlepsza była 1 cz. i 2..jakoś najbardziej przypadły mi do gustu ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: YCD... 05.06.09, 13:55 duupa , że wygrała . nie lubiłam jej . łukasza zresztą też nie . wygląda jak chłopak z ' bojsbandu ' Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: YCD... 06.06.09, 19:05 Ja osobiście wolałabym żeby wygrał Łukasz. # No ale Anię też w sumie lubiłam. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś