bellisia 05.06.09, 17:56 Dzisiaj premiera the Sims 3. Jak wam się podoba gra ? Jakie są jej plusy, a jakie minusy? Ogólnie co o niej sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_26 Re: The Sims 3 -Wasza Opinia. 06.06.09, 20:42 Jeszcze nie mam tej gry ale słyszałam plotki że jest gorsza grafika niż w 2 no ale plusem jest to że jest o wiele więcej opcji Moja koleżanka chyba sobie kupiła to do niej wpadnę i pogramy Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: The Sims 3 -Wasza Opinia. 07.06.09, 09:07 Ja ją mam od środy, kupiłam w empiku za 99.90. Minusy są takie, że mam pewne błędy w grze : // Mianowicie jak się oddalę zbyt daleko od swojego domu ( no wiecie, żęby zobaczyć np. podgląd okolicy) to wyskakują mi takie dziwne figury, taka jakby zmutowana tęcza, która mnie bardzo przeraża xDD Z minusów to jeszcze.. no, myślałam że inaczej będzie wyglądać odwiedzanie sąsiadów.. I ostatni minus: Chyba nie da się zrobić tak, aby mieć dwie rodziny stworzone przez siebie w jednej okolicy Przynajmniej ja nie wiem, jak to zrobić.. Ktoś mi pomoże? Teraz czas na plusy Plus 1. Można zmienić kolor prawie wszystkiego! Plus 2. Są fajne fryzury i ekstra ubrania, nawet rurki i gladiatorki tam są! Plus 3. Sunset Valley to bardzo malownicza okolica Plus 4. Jest o wiele, wiele, wiele więcej opcji niż w the sims 2! Są np. opowiedz historię, popraw humor, wynieś śmieci (tak można powiedzie do swojego dziecka), plotkuj o.. Plus 4. Mnóstwo nowych obiektów Plus 5. Tyle nowych zawodów Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hollywood. Re: The Sims 3 -Wasza Opinia. 07.06.09, 12:23 oo ,tanio zaplacilas ,o ile mi wiadomo ,Simsy są za 139,99 w TESCO xd Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: The Sims 3 -Wasza Opinia. 07.06.09, 13:37 tatuś już mi ściąga . ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Sims 3 07.06.09, 15:18 Ja kupiłam w Media Markcie i też były tańsze niż w Tesco - 129, 99. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanyaniol Re: Sims 3 10.06.09, 23:21 ja kupiłam w empkiu za 129,90zł a w media markt edycja kolekcjonerska jest za 99,90zł! a jeśli chodzi o opinię gry to jest gorsza od 2 ale meble sa super! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: The Sims 3 -Wasza Opinia. 13.06.09, 18:56 tam bylo pyt o rodziny. Mozna, po rpostu jesli jestes na miescie Sunset cos tam, albo Riverview, to zapisujesz wyszystkie gry na jednym zapisie. Np. Grasz rodzina kowalscy, zapisujesz. Potem robisz 'edytuj miasto' i 'zmien aktywna rodzine' robisz 'tak'2 razy i tworzysz nowa rodzine. Zapisujesz potem na tym miejscu co kowalskich. Nie wiem, czy rozumiesz Dla mnie minusem jest szybkie starzenie i czas rzeczywisty. Tworze nowa familie, gram pare dni, potem tworze nowa rodzine i gram kilka dni. Po kilku dniach wchodze na 1. rodzine a tam dzieci sa dorosle, znalazly sobie prace itp. No i dla mnie porazka sa ciuchy. Losowo wybierane po kolejnym etapie wieku Sima sa straszne a nie mozna ich zmienic ;/ A plusem jest okolica, ciekawe opcje (ale w 2 bylo wiecej roznorodnosci, np. pocalunkow). Ogolnie w ocenie od 0 do 10 daje dobre 6,5. Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: The Sims 3 -Wasza Opinia. 11.08.09, 09:11 Fajna gra,ale mogłaby być lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś