ms.hollywood. 08.06.09, 16:46 Szukałam takiego tematu ale nie znlazłem... Na pewno słyszeliście o roku 2012 i związanych z nim przemianach a nawet o końcu świata... Co o tym sądzicie?? Jakie są wasze zdania?? Jeżeli jest już taki temat to sorry . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek. Re: rok 2012...! 08.06.09, 16:56 ja słyszałam o tym końcu świata . taa . super . moja mama przeżyła już kilka końców świata m.in.: 1996 , 2000 , 2002 rok . ludzie wpadli w panikę, a potem okazało się, że nic się nie stało . Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: rok 2012...! 08.06.09, 16:56 to nieprawda. tyle razy miało byc i co? żyjemy. Nikt nie zna daty ani godziny... To zwykła bujda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ rok 2012...! 08.06.09, 17:41 Ja jakoś w to nie wierzę . Jakby miał być ten ' koniec świata ' to przez nas [ ludzi ] a nie tak samo z siebie . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: rok 2012...! 08.06.09, 17:45 byl juz taki temat. ja sie nie wypowiem bo poprostu nie moja dzialka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: rok 2012...! IP: 80.54.93.* 30.06.09, 18:48 Żadnego końca świata nie bedzie. Zaden meteoryt w nas nie walnie bo technika jest tak rozwinięta, że na pewno by z NASY cos pokombinowali żeby go rozwalić. Jedyne co może być to różne kataklizmy: wulkany, powodzie, Polacy na euro... <żart> Chcialabym zeby chociaz raz sie nie shańbiili... Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: rok 2012...! 08.06.09, 18:17 Nie znalazłaś, bo szukać nie umiesz. Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hollywood. . 08.06.09, 18:20 Jeżeli nic nie wnosisz do tematu ,nie udzielaj się ,po drugie przeprosiłam chyba ,niee? Ja być może szukać ,nie umiem ,a ty najwidoczniej czytać ; / Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: . 08.06.09, 18:25 Według mnie to zwykłe bujdy . Nie ma co się nimi sugerować . ; D Inni mają racje że miało być wiele " końców świata " . Moim zdaniem to tylko robienie afery z niczego . ; | Oczywiście jest wiele osób które się tym przejmują . ( Ja znam kilka osobiście ) Ale nie warto zawracać tym sobie głowy . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: . 08.06.09, 18:32 Naucz się szukać zamiast produkować takie same tematy. Po moim wpisie już nikt nie powinien dalej pisać tylko się przenieść do tamtego. Widocznie nie znasz banalnych zasad na forum. Jest jakiś temat to nie zakładasz kolejnego, a jak zauważasz później to się tam przenosisz, a w tym nic nie piszesz. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hollywood. Re: . 08.06.09, 18:35 Kto tu nie zna zasad .Jestem nowym użytkownikiem ,więc mam prawo do takich gaf. Jak jest 20 tematów o Miley ,to jakos stróżu prawa się nie czepiasz ,więc daruj sobie . Po drugie skoro po twoim poscie nie powinno sie pisać ,po co jeszcze się udzielasz. . ,wiesz nie wchodż już tutaj ,bo sama łamiesz te swoje reguły i nie chce mi się z nikim tu kłócić..najlepiej olej ,to co napisałam i zamknijmy temat ,bo nie wierzę ,że ty nigdy w życiu nie popełniłas zadnej gafy (; cya Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: . 08.06.09, 19:03 Nie ma takiej zasady, że jak jesteś nowa to możesz popełniać gafy. Kotek ostatnio prosił, aby uważnie szukać tematów. I się kontrolować z ich zakładaniem. To nie jest trudne. Nie zaglądam do działu z Muzyką, bo tam wiadomym jest, że jest dziesiątki wątków na jeden temat. Grzeczność nakazuje odpowiedź. Nie mam zamiaru siedzieć cicho, gdy ktoś odpisuje na to co napisałam. Na forach nie popełniam "gaf". Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłam. Temat mam nadzieję, że zakończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: rok 2012...! 08.06.09, 18:41 Nie możliwe przecież euro2012 musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 x3 08.06.09, 19:11 A ja w to wierzę..,może i przeżyłam już 2 końce..xd Ale tego jakos się boję. . . xd Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: x3 08.06.09, 19:35 dobra, a teraz dowody na te "końce swiata" w 1212 roku xd są jakies.?? ilu ludziom sie to objawilo.?? ;p aha. jak to mój tatuś mawia: koniec swiata za dwa lata^^.;D wierzyc mu.? ;o Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: x3 08.06.09, 19:37 TAK ! xd Objawiło się Ojcu Pio (podziwiam go xd) i Matce Teresie..komus jeszcze ae nie wiem komu xd -cos się zbliża do Ziemi -Chińczycy opracowali to naukowo..podkreslam chińczycy xd Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: x3 08.06.09, 19:40 taa. made in china .;D wierze jak nie wiem ;p poza tym objawilo sie tym świetym osobom, ale nie podali daty, nie.?? jesli podali to daj jakis link z ich wyznaniami czy cos. bo ciekawa bede jak wykorzystac ten rok zycia.;D ;P Odpowiedz Link Zgłoś
love.selena.x3 Re: x3 08.06.09, 19:45 Noo racja..niby nie podali xd Po drugie było mówione ,że nastąpi to w zimie,w chłodny poranek ,a jak wiadomo na jednej półkuli ona jest (np. tam gdzie Polska) ,a w tym czasie (np. Tam gdzie Australia) ,jest lato..najwidoczniej na pierwszy ogień pójdzie jedna półkula ..a to troche dziwne.xd Po drugie według chrzescijaństwa :Nie znamy daty ani godziny..;d I trzeba pocieszać się tym faktem ,że już kilka się przeżyło ,to to i też się przeżyje xd A jak ktos wirzy we wróżby..czytałam ,też jego przepowiednie ,że ma nie być..ten facio "przepowiedział"niby ten cały kryzys...xd Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: x3 08.06.09, 19:46 Wiecie co myśle że to nieprawda! Już pare razy ,,zapowiadali'' koniec świata i co?!jakoś jeszcze żyjemy! nie że jestem jakąś straszną chrześcijanką ale Bóg powiedział jakimiś tam słowami że końca świata nigdy niebędzie!A ja wole wierzyć Bogu niż jakiejś wróżce Edzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndziUl ;*** Re: rok 2012...! IP: *.aster.pl 08.06.09, 19:48 Ja czytałam w jakiejś gazecie że filozofi [czy jakoś tak ] i kod biblijny potwierdzają to . Natomiast filozof z Zielonej Góry [mieszkam tam] potwierdza to ... ale że będzie za kilkanaście milionów lat . Nie wierzę w to . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: rok 2012...! 08.06.09, 21:10 Taaak, przez 3 lata nagle świat miałby się skończyć... przecież to musiałby być proces trwający miliony lat, jak np. zmiana Słońca w czerwonego olbrzyma... jedna z teorii jakie są o końcu świata. A Słońcu zostało jeszcze z jakieś 500 tys. lat do tego stadium (oszacowałam, równie dobrze mogłoby być to 5 mln lat, ale tak mi się coś kojarzyło). Mi tam 2012 rok się kojarzy TYLKO I WYŁĄCZNIE z mistrzostwami Europy w piłce nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: rok 2012...! 09.06.09, 16:36 Według mnie ten wypowiedziany koniec świata to zwykłe fałszywe proroctwo.! I ludzie w to wierzą przecież tylko jeden Bóg wie kiedy świat się skończy.! Żaden idiota nie będzie nas okłamywać.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel :) Re: rok 2012...! IP: 77.223.213.* 30.06.09, 18:43 Sporo info o roku 2012 można znaleść pod tym adresem: www.vismaya- maitreya.pl/rok_2012.html Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: rok 2012...! 02.07.09, 20:21 W sumie to nie wiem czy to prawda czy nie xD Nawet jeśli tak, to owszem, trochę się stracham(xD), ale nie przejmuję się tym tak bardzo, bo przynajmniej zginą WSZYSCY ludzie, nie tylko ja, czy moi najbliżsi ;D. czytałam ciekawy artykuł w gazecie Focus o końcu świata. podobno ma być on wywołany poprzez burze na Słońcu. Zakładali, ze zacznie się na Manhattanie w USA: Najpierw wszystko pieknie ładnie. Nagle wszsytkie zarówki w domach zaczynają migac, potem rozbłyskują białym światłem i gasną. Cały Manhattan traci światło, a potem inne obszary Ameryki. Ja na ten okres zrobie sobie zapas wody pitnej i witamin(tak, tak wody pitnej tez ma nie byc) Ja tego nie wymysliłam. Tak przeczytałam w Focusie. czy to prawda.? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: rok 2012...! 02.07.09, 22:06 też czytałam ten artykuł ;] zobaczymy za 3 lata czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś