Dodaj do ulubionych

Boicie się latać samolotem ??

• kiciaczek18 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:25
      ` ja się nie boję.. latałam wiele razy i było spoko.. xD
    • Gość: Karolina Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:25
      ja prawie po misiąc latam,nie lubie latać ale nie boje się,staje się po prostu całkiem
      spokojna.
    • Gość: olcia ;)) Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:32
      ja sie boje, ale nie wiem dlaczego...
      lecialam juz 2 razy, a za tydzien znowu lece do turcji.. wink)
      chyba boje se tego ze se rozbije, i nie powiem juz nigdy tego co chcialam powiedziec.
      nie zrobie juz niczego o czym marzylam! itd
    • Gość: lu Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:34
      mam przed tym ogromny lękcool
    • aliciajonas Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:34
      Ja leciałam pierwszy raz w tamte wakacje do Tunezji i z powrotem z tatą i
      4-letnią siostrą i strasznie się bałam tongue_out Jeszcze nie wystartowaliśmy, samolot
      dopiero wjeżdżał na właściwy pas, a ja już się pytałam taty czy on jeszcze
      szybciej pojedzie bo już wtedy jechał szybko tongue_out A jak tata mi powiedział, że on
      pojedzie jeszcze 300 razy szybciej to się rozpłakałam jak dziecko (dodam, że
      miałam wtedy 13 lat) tongue_out I jak startował to raczej się nie bałam tylko ze łzami
      w oczach się śmiałam z tego, że tak szybko leci tongue_out A później jak już lecieliśmy
      to się strasznie bałam, że spadniemy i jak chciałam zasnąc bo byłam starsznie
      śpiąca (była 1.00 w nocy) to nie mogłam bo były turbulencje i myślałam, że
      spadamy i co zamknęłam oczy to zaraz otwierałam i pytałam się taty czy spadamy
      tongue_out I wogóle trzeba żuc dużo gumy do żucia bo u góry się starsznie uszy zatykają
      i jeszcze do tego głowa boli i się ma takie dziwne uczucie uncertain Denerwowałam się,
      że tak długo lecimy (3 godz.) i już nie umiałam się doczekac kiedy wylądujemy
      tongue_out Na koniec jak już lecieliśmy chyba z 2 i pół godziny to moja siostra
      zapytała się mojego taty czy już wystartowaliśmy (mam bardzo bezstresową
      siostrę) tongue_out Najbardziej się bałam jak usłyszałam, że musimy kołowac (bałam się,
      że coś się złego dzieje i musimy kołowac) ale jak się dowiedziałam, że to
      dlatego, że bardzo dużo samolotów ląduje i nie ma na razie miejsca na lotnisku
      to się trochę uspokoiłam tongue_out Później lądowanie tez nie należało do
      najprzyjemniejszych bo też się bałam, że uderzymy o ziemię albo, że pilot pomyli
      ląd z morzem i wpadniemy do niego tongue_out No, a potem to już spoko wink A z powrotem
      to już było dużo lepiej bo już się tak nie bałam tongue_out W tym roku też
      prawdopodobnie polecę samolotem ale już się nie będę bała (chociaż po tym co się
      niedawno stało z tym Airbusem to mam pewne wątpliwości co do latania) tongue_out OMG
      ale się rozspisałam ale myślę, że może z dwie osoby to przeczytają shocktongue_out

P.S.Nie bójcie się latac samolotami, to nie jest aż takie straszne jak mogło by
      się wydawac tongue_out
      • Gość: ;p Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:39
        przeczytałam całe kiss
      • Gość: lenie Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 195.205.171.* 10.06.09, 14:52
        ja tam sie nie boję. ;p

tylko najgorsze jest jeśli leci długo, ale to strasznie dłuugo. x D
      • Gość: Miśka Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 89.174.116.* 10.06.09, 19:54
        Aliciajonas, całeprzeczytałam ;d
        bardzo interesujące, najbardziej rozwaliła mnie
        twoja siostrzyczka z tym 'już wystartowaliśmy?' xdd
        haha, ja jeszcze nie latałam i się jeszcze nie boję o_O
    • mileyka To super przeżycie ;D 10.06.09, 14:46
      Ja leciałam samolotem 2 razy . Za pierwszym razem faktycznie, troszkę się bałam
      ale potem to już w ogóle nie.! Lecieć samolotem to fajowskie przeżycie! Widzi
      się z góry wszystko takie małe a jak już jest się na serio wysoko to chmury mają
      takie przeboskie kształty.! xD
      najgłupiej jest na lotnisku xp ale da się przeżyć .xdd smile
      • bouche2 Re: To super przeżycie ;D 10.06.09, 15:57
        o matko.
        do wczoraj zarzekałam się, że w życiu nie wsiąde do samolotu. jeszcze ta
        ostatnia katastrofa mnie zraziła i w ogóle -,-
        straszna sprawa.
        ale w przyszłym roku szkolnym jadę na wymianę międzynarodową [ze szkoły] do
        niemiec i lecimy samolotem -,- [czemu nie pociągiem, albo autokarem?]
        umrę prędzej, dostanę zawału i jeszcze miażdzyca da się we znaki.
        albo przedawkuje leki uspokajające ---,---
    • Gość: LoL Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.instalnet.com.pl 10.06.09, 14:55
      ja sie nie boje !!! jest spoko surprised
      • Gość: kukuryku Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:02
        No jasne ja boję się dotknąć tej obrzydliwej szynki!!!Jam można nie myć rąk
        po całowaniu się z brokułami a już nie wspomnę jak boję się myć głowe w kiblu
        ale na szczęście to tylko raz w tygodniu!!!!!!
    • angela54j Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:03
      ja niewink
      najfajniej jest jak sie lądujekwiat
      a co do wypadków. to prawda samolot jest najbezpieczniejszym środkiem transprtu.
    • Gość: goi Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:04
      są extra widoki big_grin
    • ewela96 Odp. ;) 10.06.09, 15:14
      Ja lubię, mogłabym zostać stewardessą smile Ale mam inne plany na przyszłość wink
      Pozdro for All kiss
    • ketrin Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:14
      tak !
      mam OGROMNY lęk wysokości ! ;///
      a i tak na wszytkie wycieczki w góry jeżdze ;p
      nie wiem czy bym przezyla taki lot ;d
    • Gość: tereska Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 217.97.225.* 10.06.09, 15:21
      boję się latac samolotem. przyczyna jest prosta..nigdy nie latałam ;P dopiero w te
      wakacje, w lipcu lece ze starszą sister do Grecji...już nie mogę się doczekac wink)scaredbig_grin
      • Gość: demilovato Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:24
        nie bój się !!!! korzystaj że masz szanse i ciesz się tym !!! kiss to nic
        strasznego ...nie ma się czego bać .!. mówie ci wink
    • jb_fanka Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:40
      Ja kocham latać samolotem !! Leciałam już baaardzo wiele razy xD Raz na koncert
      Jonasów do Stanów Zjednoczonych... Na wakacjach w tamtym roku to było. Świetnie
      sie leci xD Ale wole lecieć w porze gdy zachodzi słonce,pięknie wtedy jest.big_grin
    • Gość: gość Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.09, 15:42
      Wiecie co ?Mi sie wydaje ze wiekszosc z was tu klamie!Tak jasne lecieliscie 16 razy , a
      pewnie wiekszosc z was to 12 -letnie dzieci.Ja osobiscie lecialam 2 razy.Do Vegas i z
      powrotem.Balam sie ale nie katastrofy ale turbulencji, ktore moga trwac dosc dlugo.Byly
      tylko 15 -o minutowe , a ja odpielam pasy i uderzylam sie w glowe.Mialam wielkiego
      sinca.Wspanialym uczuciem jest latac tak ciezka maszyna i z tyloma ludzmi , wydaje sie
      jakby wazyla tylke co piorko.Przyjemnym uczuciem jest start ,ale przy ladowaniu tak mna
      zatrzeslo , ze zwymiotowalam , ale powiemwam ze to tez w duzejj mierze zalezy od
      samolotu , ja lecialam w jedna strone linia''LOT'' a w druga ''Airbus (czytaj:erbas).Ten drugi
      sobie bardzo chwale i polecam.
    • mellow Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:44
      Kiedyś się bałam, ale teraz już nie. Ogólnie to jeszcze nigdy nie leciałam
      samolotem.
    • ola2406 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:48
      Ja się nie boje!
    • edwardandbella yyyyyyyyyyyy 10.06.09, 15:57
      yyyyyyyyyyyy a co w tym strasznego ??!! przeciez tam nikogo się nie torturuje
      zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal mi was uncertain//////////////////////
      • decod.e < , 3 10.06.09, 16:02
        ` ja sie nie boje .
        ja marze o locie samolotem
        nawet mam taką specjalną strone z radarem i widze jakie samoloty nade mną lecą
        , dokąd , na jakiej wysokości i nawet zdjęcie jest . ^
    • edwardandbella NIE macie wiekszych..... 10.06.09, 15:59
      problemów i kaprysów !!?????? ;/////////////////////
      • Gość: ;/ a ty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:01
        wiesz co jak masz tak pisać to w ogóle nie pisz .....a wszyscy mówią ze to
        goście są chamscy i wulgarni pfff..poza tym może inni się boją każdy ma lęki
        .....to normalne nawet na onet.pl pisało kiedyś o tym lęku .......ciekawa jestem
        czy ty leciałaś kiedyś samolotem ...a jeśli tak to spoko ....ty sie nie boisz
        ale nie wszyscy są tacy wiesz ... !!!!!!!!!!
        • bouche2 Re: a ty ? 10.06.09, 16:06
          każdy się czegoś boi, ja się boje samolotów, Ty możesz się bać własnego cienia i
          nikt nie wnika.
    • kol888 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:00
      uncertainja się nie boje bo ja już leciałam do Włoch i przy starcie i lądowaniu strasznie uszy bolą
      • Gość: KaCy Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:04
        Ja leciałam tylko 2 razy, za pierwszym razem nie pamiętam, chyba się bałam, ale
        2 raz było już spoko. Mój brat to leciał nad burzą, mówił, że jest jeszcze
        gorzej niż pod chmurami...
    • Gość: nikkss Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:02
      ja jeszcze nigdy nie latalam i w te wakacje raczej nigdzie nie polece raczej
      autem za granice smile ale za rok raczej polece i sie strasznie stresuje choc
      dopiero polece za rok big_grin
    • Gość: girl112 Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:11
      Ja się nie boję, latałam, do Egiptu, na Florydę, do Londynu, do Turcji i do
      Hiszpanii i chyba z paręnaście razy. Tylko zawsze się modlę przed lotem..hehesmile
    • green_lejdi13 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:18
      ja się nie boje, nie ma w tym nic strasznego! Adrenalina big_grin. Niczego się nie boje xD
      • estrellita Re: Boicie się latać samolotem ?? 05.08.09, 09:33
        Ja kocham latac, poprostu niesamowite uczucie leciałam duzo razy i za kazdym razem mi
        się podobałoserce
    • gorzata Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:23
      Ja kocham latać samolotem... Nie mogę się doczekać kiedy znów polecę!
      • mileyhannah12 Re: Boicie się latać samolotem ?? 03.08.09, 14:43
        ja jeszcze nie leciałam we wrześniu lecę do tunezjiserce
    • marta21 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:30
      Tak!!!!!!!
      I nigdy nie polece,to przez te filmy o katastrofach;big_grin
      • Gość: Vera Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:09
        Ja lecę samolotem poraz pierwszy... wybieram się do USA na wakacje z moim
        narzeczonym i mam ogromnego stracha. 12 godzin w samolocie to jednak kupa czasuuncertain
        ale dam radę big_grin
    • justdance Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:32
      Nie boję się smile Turbulencje są fajne xD A najlepiej jest spać w samolocie.
      Leciałam 8 godzin i przez 7 spałam smile Najlepiej jechać w nocy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka