kiciaczek18 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:25 ` ja się nie boję.. latałam wiele razy i było spoko.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:25 ja prawie po misiąc latam,nie lubie latać ale nie boje się,staje się po prostu całkiem spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia ;)) Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:32 ja sie boje, ale nie wiem dlaczego... lecialam juz 2 razy, a za tydzien znowu lece do turcji.. ) chyba boje se tego ze se rozbije, i nie powiem juz nigdy tego co chcialam powiedziec. nie zrobie juz niczego o czym marzylam! itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:34 mam przed tym ogromny lęk Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 14:34 Ja leciałam pierwszy raz w tamte wakacje do Tunezji i z powrotem z tatą i 4-letnią siostrą i strasznie się bałam Jeszcze nie wystartowaliśmy, samolot dopiero wjeżdżał na właściwy pas, a ja już się pytałam taty czy on jeszcze szybciej pojedzie bo już wtedy jechał szybko A jak tata mi powiedział, że on pojedzie jeszcze 300 razy szybciej to się rozpłakałam jak dziecko (dodam, że miałam wtedy 13 lat) I jak startował to raczej się nie bałam tylko ze łzami w oczach się śmiałam z tego, że tak szybko leci A później jak już lecieliśmy to się strasznie bałam, że spadniemy i jak chciałam zasnąc bo byłam starsznie śpiąca (była 1.00 w nocy) to nie mogłam bo były turbulencje i myślałam, że spadamy i co zamknęłam oczy to zaraz otwierałam i pytałam się taty czy spadamy I wogóle trzeba żuc dużo gumy do żucia bo u góry się starsznie uszy zatykają i jeszcze do tego głowa boli i się ma takie dziwne uczucie Denerwowałam się, że tak długo lecimy (3 godz.) i już nie umiałam się doczekac kiedy wylądujemy Na koniec jak już lecieliśmy chyba z 2 i pół godziny to moja siostra zapytała się mojego taty czy już wystartowaliśmy (mam bardzo bezstresową siostrę) Najbardziej się bałam jak usłyszałam, że musimy kołowac (bałam się, że coś się złego dzieje i musimy kołowac) ale jak się dowiedziałam, że to dlatego, że bardzo dużo samolotów ląduje i nie ma na razie miejsca na lotnisku to się trochę uspokoiłam Później lądowanie tez nie należało do najprzyjemniejszych bo też się bałam, że uderzymy o ziemię albo, że pilot pomyli ląd z morzem i wpadniemy do niego No, a potem to już spoko A z powrotem to już było dużo lepiej bo już się tak nie bałam W tym roku też prawdopodobnie polecę samolotem ale już się nie będę bała (chociaż po tym co się niedawno stało z tym Airbusem to mam pewne wątpliwości co do latania) OMG ale się rozspisałam ale myślę, że może z dwie osoby to przeczytają P.S.Nie bójcie się latac samolotami, to nie jest aż takie straszne jak mogło by się wydawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:39 przeczytałam całe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenie Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 195.205.171.* 10.06.09, 14:52 ja tam sie nie boję. ;p tylko najgorsze jest jeśli leci długo, ale to strasznie dłuugo. x D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 89.174.116.* 10.06.09, 19:54 Aliciajonas, całeprzeczytałam ;d bardzo interesujące, najbardziej rozwaliła mnie twoja siostrzyczka z tym 'już wystartowaliśmy?' xdd haha, ja jeszcze nie latałam i się jeszcze nie boję o_O Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka To super przeżycie ;D 10.06.09, 14:46 Ja leciałam samolotem 2 razy . Za pierwszym razem faktycznie, troszkę się bałam ale potem to już w ogóle nie.! Lecieć samolotem to fajowskie przeżycie! Widzi się z góry wszystko takie małe a jak już jest się na serio wysoko to chmury mają takie przeboskie kształty.! xD najgłupiej jest na lotnisku xp ale da się przeżyć .xdd Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: To super przeżycie ;D 10.06.09, 15:57 o matko. do wczoraj zarzekałam się, że w życiu nie wsiąde do samolotu. jeszcze ta ostatnia katastrofa mnie zraziła i w ogóle -,- straszna sprawa. ale w przyszłym roku szkolnym jadę na wymianę międzynarodową [ze szkoły] do niemiec i lecimy samolotem -,- [czemu nie pociągiem, albo autokarem?] umrę prędzej, dostanę zawału i jeszcze miażdzyca da się we znaki. albo przedawkuje leki uspokajające ---,--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoL Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.instalnet.com.pl 10.06.09, 14:55 ja sie nie boje !!! jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:02 No jasne ja boję się dotknąć tej obrzydliwej szynki!!!Jam można nie myć rąk po całowaniu się z brokułami a już nie wspomnę jak boję się myć głowe w kiblu ale na szczęście to tylko raz w tygodniu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela54j Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:03 ja nie najfajniej jest jak sie ląduje a co do wypadków. to prawda samolot jest najbezpieczniejszym środkiem transprtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goi Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:04 są extra widoki Odpowiedz Link Zgłoś
ewela96 Odp. ;) 10.06.09, 15:14 Ja lubię, mogłabym zostać stewardessą Ale mam inne plany na przyszłość Pozdro for All Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:14 tak ! mam OGROMNY lęk wysokości ! ;/// a i tak na wszytkie wycieczki w góry jeżdze ;p nie wiem czy bym przezyla taki lot ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: 217.97.225.* 10.06.09, 15:21 boję się latac samolotem. przyczyna jest prosta..nigdy nie latałam ;P dopiero w te wakacje, w lipcu lece ze starszą sister do Grecji...już nie mogę się doczekac ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demilovato Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:24 nie bój się !!!! korzystaj że masz szanse i ciesz się tym !!! to nic strasznego ...nie ma się czego bać .!. mówie ci Odpowiedz Link Zgłoś
jb_fanka Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:40 Ja kocham latać samolotem !! Leciałam już baaardzo wiele razy xD Raz na koncert Jonasów do Stanów Zjednoczonych... Na wakacjach w tamtym roku to było. Świetnie sie leci xD Ale wole lecieć w porze gdy zachodzi słonce,pięknie wtedy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.09, 15:42 Wiecie co ?Mi sie wydaje ze wiekszosc z was tu klamie!Tak jasne lecieliscie 16 razy , a pewnie wiekszosc z was to 12 -letnie dzieci.Ja osobiscie lecialam 2 razy.Do Vegas i z powrotem.Balam sie ale nie katastrofy ale turbulencji, ktore moga trwac dosc dlugo.Byly tylko 15 -o minutowe , a ja odpielam pasy i uderzylam sie w glowe.Mialam wielkiego sinca.Wspanialym uczuciem jest latac tak ciezka maszyna i z tyloma ludzmi , wydaje sie jakby wazyla tylke co piorko.Przyjemnym uczuciem jest start ,ale przy ladowaniu tak mna zatrzeslo , ze zwymiotowalam , ale powiemwam ze to tez w duzejj mierze zalezy od samolotu , ja lecialam w jedna strone linia''LOT'' a w druga ''Airbus (czytaj:erbas).Ten drugi sobie bardzo chwale i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 15:44 Kiedyś się bałam, ale teraz już nie. Ogólnie to jeszcze nigdy nie leciałam samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella yyyyyyyyyyyy 10.06.09, 15:57 yyyyyyyyyyyy a co w tym strasznego ??!! przeciez tam nikogo się nie torturuje zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal mi was ////////////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e < , 3 10.06.09, 16:02 ` ja sie nie boje . ja marze o locie samolotem nawet mam taką specjalną strone z radarem i widze jakie samoloty nade mną lecą , dokąd , na jakiej wysokości i nawet zdjęcie jest . ^ Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella NIE macie wiekszych..... 10.06.09, 15:59 problemów i kaprysów !!?????? ;///////////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ a ty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:01 wiesz co jak masz tak pisać to w ogóle nie pisz .....a wszyscy mówią ze to goście są chamscy i wulgarni pfff..poza tym może inni się boją każdy ma lęki .....to normalne nawet na onet.pl pisało kiedyś o tym lęku .......ciekawa jestem czy ty leciałaś kiedyś samolotem ...a jeśli tak to spoko ....ty sie nie boisz ale nie wszyscy są tacy wiesz ... !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: a ty ? 10.06.09, 16:06 każdy się czegoś boi, ja się boje samolotów, Ty możesz się bać własnego cienia i nikt nie wnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kol888 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:00 ja się nie boje bo ja już leciałam do Włoch i przy starcie i lądowaniu strasznie uszy bolą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaCy Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:04 Ja leciałam tylko 2 razy, za pierwszym razem nie pamiętam, chyba się bałam, ale 2 raz było już spoko. Mój brat to leciał nad burzą, mówił, że jest jeszcze gorzej niż pod chmurami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikkss Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:02 ja jeszcze nigdy nie latalam i w te wakacje raczej nigdzie nie polece raczej autem za granice ale za rok raczej polece i sie strasznie stresuje choc dopiero polece za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl112 Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:11 Ja się nie boję, latałam, do Egiptu, na Florydę, do Londynu, do Turcji i do Hiszpanii i chyba z paręnaście razy. Tylko zawsze się modlę przed lotem..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
green_lejdi13 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:18 ja się nie boje, nie ma w tym nic strasznego! Adrenalina . Niczego się nie boje xD Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: Boicie się latać samolotem ?? 05.08.09, 09:33 Ja kocham latac, poprostu niesamowite uczucie leciałam duzo razy i za kazdym razem mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:23 Ja kocham latać samolotem... Nie mogę się doczekać kiedy znów polecę! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyhannah12 Re: Boicie się latać samolotem ?? 03.08.09, 14:43 ja jeszcze nie leciałam we wrześniu lecę do tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
marta21 Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:30 Tak!!!!!!! I nigdy nie polece,to przez te filmy o katastrofach; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Boicie się latać samolotem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:09 Ja lecę samolotem poraz pierwszy... wybieram się do USA na wakacje z moim narzeczonym i mam ogromnego stracha. 12 godzin w samolocie to jednak kupa czasu ale dam radę Odpowiedz Link Zgłoś
justdance Re: Boicie się latać samolotem ?? 10.06.09, 16:32 Nie boję się Turbulencje są fajne xD A najlepiej jest spać w samolocie. Leciałam 8 godzin i przez 7 spałam Najlepiej jechać w nocy Odpowiedz Link Zgłoś