mileyhannahfun 19.06.09, 16:26 wogule gdzie sie wklada tampony!POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: tampony..... 19.06.09, 16:48 Naprawdę nie wiesz? Albo to prowokacja? Nie wiem, ile masz lat, ale po wypowiedzi wnioskuję, że może ok. 11. W tym wieku nie powinnaś nosic tamponów, więc nie zawracaj sobie tym narazie głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: tampony..... 19.06.09, 17:09 kuźwa O.o serio nie wiesz.? ;p haha. ok. a jak myślisz gdzie.?? ;> do nosa, wiesz.? xD Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: tampony..... 19.06.09, 17:19 ejjj...nie bądźcie chamskie ........... przecież się zapytała bo nie wie a po to jest to forum.... ...... ...najlepiej zapytaj mamy ona wszystko ci wytłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: tampony..... 19.06.09, 17:27 tampony stosuje sie podczas okresu.na reszte odpowiedz sobie sama. i napewno doskonale znasz odp tylko chcesz powkurzac ludzi na forum. a jelsi nie to j.w porozmawiaj z mama. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: tampony..... 19.06.09, 18:30 Wkłada się tam, skąd leci krew. A to juz powinnaś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni$ Re: tampony..... IP: 195.116.98.* 19.06.09, 18:56 lepiej się nie pogrążaj, ale co to jest okres - wiesz? Mam nadzieję... kup sobie opakowanie tamponów i powinnaś już znać odp. A jeśli nie to są stronki dla "nastolatek" gdzie to jest wyjaśnione... Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: tampony..... 19.06.09, 20:27 no do macicy nie? dziwne pytanie ja nie używam i mam zamiar nigdy nie używać boję się a moja mama mówiła że spróbowała i było strasznie nie wygodnie wole nie ryzykować jeszcze moja mama trzyma prawie pełną paczuszkę z tamponami bo ich nie używa Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: tampony..... 19.06.09, 20:31 o lol . dziewczynko tampony sie wkłada między palce jak malujesz paznokcie i czasami jak ktoś ma duże uszy to se czyści tamponami . nie no świry . ;hahhahahahahhahah; napisz do bravo --> tam mądrze odpowiadaja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: tampony..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:37 Tampony stosuje się podczas okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: tampony i jak? IP: *.chello.pl 02.07.09, 16:56 ej no przestańcie moze ona wstydzi sie spytac mamy Odpowiedz Link Zgłoś