Gość: Lola IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.09, 18:15 Świetny film. jeszcze do tego taki aktor tam gra... mrrr Jared (filmowy Clay) jest boski! ktoś to oglądał ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Piątek trzynastego!!! <3 :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 19:02 czy chodzi ci o film z lindsay lohan?? jak tak to ogladalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Piątek trzynastego!!! <3 :P IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.09, 19:15 chyba nie... no to jest ten horror co teraz leci w kinach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Piątek trzynastego!!! <3 :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 19:29 A o nie oglądałam bo to co ja oglądałam to komedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Piątek trzynastego!!! <3 :P IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.09, 22:06 polecam ten film ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: Piątek trzynastego!!! <3 :P IP: *.tktelekom.pl 06.07.09, 13:03 Ja oglądałam..Oj rzeczywiście Jared jest przystojniaczkiem... Kocham tę serię a zwłaszcza Jasona xD Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Piątek trzynastego!!! <3 :P 08.07.09, 08:30 heh... a jak ja to oglądałam to myślałam, że go zabiję, żeby zostawił Clay'a... polecam też ten serial... Nie z tego świata czy jakoś tak tam też gra Jared, ale w wakacje niestety nie leci Odpowiedz Link Zgłoś
michelleanne186 Re: Piątek trzynastego!!! <3 :P 14.07.09, 20:49 oglądałam go z kumpela w kinie do tego byłyśmy same w sali ) cały czas się śmiałyśmy chociaż to horrorD a Jason jest boski no i Jared Odpowiedz Link Zgłoś