Dodaj do ulubionych

Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej rasy

06.07.09, 15:20
W klasie wszyscy mi dokuczają ,czepiają i wysmiewają crying
Jak pani się mnie zapyta z kąd jestem ,nikt mi nigdy nie wierzy..
Urodziłam się w Chicago ,mieszkałam 4 lata i przeprowadziłam się do Polski wraz z
rodzicami..Każdy się ze mnie nasmiewa ,że jestem typową ,obklesną Amerykanką ,głupia
itp. Mój tata jest Amerykaninem o czarnej rasie skory ...z tego powodu też mi
dokuczają..jestem mulatką.Jak mnie widza mówia :Won do buszu ! sad Nie wiem co mam
robić..bo to takie miłe nie jest sad
Obserwuj wątek
    • Gość: blablabla Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej IP: *.satfilm.net.pl 06.07.09, 15:32
      wspolczuje crying
      ale nie martw sie mulatki sa ładne smile
      • sol Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 10.10.09, 15:41
        Nie przejmuj się. Jesteś piękna i wyjątkowakiss
        Chciałabym mieć taką córeczkę mulatkę i męża czarno skórego, naprawdę.
        serce
      • mania012 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 10.10.09, 20:33
        Ale masz fajnie że się urodziłaś w Stanach. Nie przejmuj się tymi ludźmi, na
        pewno w tej szkole jest ktoś kto będzie dla ciebie miły. Powodzenia
      • zgredek_x3 O jaaaa. 28.10.09, 07:18
        Dziewczyno, jak ja Ci zazdroszczę.!. Jestem blada jak trup.!. I nie moge się
        za dużo opalać, a opalenizna jest bardzo seksowna. Chłopcy, hmmm. oni
        dojrzewają kilka lat po nas, więc luz. poprostu są głupi, kiedyś gdy bd.
        starsi będą sobie mówić... "Ale ona była laska a my ją tak krzywdziliśmy" a
        dziewczyny ci najzwyczajniej zazdroszczą. U mnie w szkole jest mulatka i mówie
        ci u mnie też jej nie lubią dziewczyny. A chłopcy ho! ho! za nią latają. ;D
        nie przejmuj się nimi wink)
    • nikt. Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 15:43
      zazdroszczę Ci, mimo że może trudno Ci w to uwierzyć ze względu na Twoją sytuację.
      ale wierz mi, kiedy będziesz starsza, będziesz się cieszyć,
      że urodziłaś się tam, w USA, i że jesteś mulatką.
      mulatki są piękne ; ]
      innymi się nie przejmuj, zazdroszczą Ci, że urodziłaś się w Stanach..
      Powodzenia smile
      • pati_ Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 15:47
        Zgadzam się z nikt.
        Głowa do góry ;*
        • mileydemi Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 20:03
          Ja też jestem lekką mulatką, mój dziadek od strony taty był ciemny, i tak wyszło. Ja
          poprostu mam tylko czarne oczy, kręone czrne włosy, i ciemną karnacje. I jestem polką,
          kiedy mieszkałam w polsce nie było dobrze! Uważam ze młodzież w polsce jest całkowicie
          pełna rasizmu! Na szczęście rodzice postanowili przeprowadzić się do Wielkiej Brytani do
          Londynu gdzie tato znalazł fajna prace i amm też a ja z sis szkołe. I mam takie szczęście ze
          2 lata jestem z klasą która jest na tyle wyrozumiała i traktują mnie normalnie, wgl nie
          sprawiam z moim tatą i sis(która jest jeszcze bardziej ciemna niż ja) zadnego wrażenia, bo
          Anglicy są całkowicie przyzwyczajneni do takich osób. I bardzo ci współczuje jeżeli chodzi
          o kolegów, może powinnaś powiedzieć co myślisz? Nie mam pojęcia. mój los chciał zebym
          sie uwolniła od takich, chociaż mnie tak nie przeszkadzali, bo jest dużo osób o ciemnej
          karnacj ale mojej siostrze strasznie przeszkadzali! I myślę że musisz postapić jak ona,
          powiedzieć co myślisz o nich i o ich postępowaniu i że to ci sie nie podoba i że myślisz ze
          swoim zachowaniem próbują ci pokazać ze ci zazdroszczą
      • donkey Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 25.07.09, 17:28
        oni Ci zazdroszczą !!!
        kazdy by się chciał urodzić w usa, i mieć ciemniejszy kolor skóry, ja o tym marze !
        ale już sie nie da xD .
        jak bd starsza, i twoje koleżanki i koedzy wydorośleją, zobaczysz ze oni też by chcieli ; )
    • claudunia Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 16:06
      sad
      • wampirekxd Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 16:09
        Nie przejmuj się tym co mówią ludzie z twojego otoczenia i tutaj na forum... Mulatki są
        śliczne smile Strasznie Ci zazdroszczę tego i również tego, że urodziłaś się w USA. Nie masz się
        czym przejmować...
      • olciia_jb Don't worry . =] 10.10.09, 18:24
        zauważyłaś pewnie . ile dziewczyn w twoim wieku chodzi na solare . nazywamy je
        tzw. "barbie" . one sobie tylko cerę psują . a ty ? osobiście ci zazdroszczę bardzo .
        od dawna moim marzeniem jest pojechanie do USA i zamieszkanie tam . ale to jest
        niemożliwe . po pierwsze mamy Wizy . ty masz szczęście . masz Amerykańskie
        obywatelstwo i nie musisz czekać nawet roku na dostanie jakiegoś papierka . ; / wiesz jak
        bardzo chciałabym być bardziej brązowa . w wakacje wcale się tak łatwo nie opalam .
        prawie że biała jestem . a jak za długo na plaży siedzę to zawsze raka piekę . ; d
        gdybym mieszkałą tam gdzie ty i chodziłą z tobą do klasy napewno byśmy się
        zaprzyjaźniły . smile ale niestety nie mieszkam i nie chodzę tam gdzie ty .

może spróbuj porozmawiać z rodzicami . albo tylko z mamą żeby tacie przykrości nie robić
        że źle się czujesz w tej szkole i w tym mieście bo cię wyzywają . i czy może byłaby taka
        możliwość przeprowadzenia się gdzieś dalej . nie wiem już coś napewno wymyślisz .

POWODZENIA . kiss
    • megan_ Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 16:31
      Na prawdę trzeba być chamskim człowiekiem, żeby kogoś tak wyzywać... To jest
      bardzo smutne i przykre. cryingcrying Nie przejmuj się, głowa do góry. Wszystko będzie
      dobrze kochana...kiss
      • miqusia Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 16:53
        nie przejmuj się, dzieci się czepiają
        bo nie znają .
        uwierz, że to zaleta . szczerze ?
        nawet ci zazdroszczę . chociaż, rozumiem,
        czasem słowa mogą zranić . ale musisz ich
        olać, pokazać, że jesteś normalna, bo jesteś ^_^
        • agusiak01 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 13.08.09, 22:37
          wrrr jak ja nienawidze takich ludzi którzy czepiają sie tego że ktoś jest z innej narodowości!
          nie możesz sie przejmować, a przynajmniej nie okazuj tego
          kiedy będziesz to olewać oni przestaną ci dokczuać bo nie będzie z twojej strony żadnej
          reakcji
          nie reaguj na zaczepki no chyba że staną sie straszne np będą ci grozić to koniecznie
          powiedz o tym komuś!!
    • little Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 19:04
      Nie przejmuj się, jak widać nie dorośli. Taki naród... U nas nadal jest rasizm, a np. w Wielkiej
      Brytani? W Lonydnie można zauważyć w ciągu pięciu minut ludzi z całego świata. wink
      Więc nie przejmuj się i głowa do góry. Jesteśmy z Tobą. kiss
      • claudunia Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 19:05
        Dziękuję wam wszystkim smile
        • ashleyandmiley Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 19:30
          Nie przejmuj się nimi..
          Też bym chciała być mulatką (chociaż na szczęscie cery nie mam bardzo białej)..
          Naprawdę się nimi nie przejmuj..
          Pozdrawiamkisskiss
          • pariska65 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 19:52
            claudia nie przejmuj się nimi wyśmiewają się to ich problem nie mogą się
            pogodzić że nie urodziłaś się w Polsce i są zazdrośni pewnie zakoleguj się z
            kimś kogo nie będzie obchodzić jak wyglądasz i jakie masz zwyczaje z kimś kto
            będzie Cię lubił za to że jesteś....mam nadzieję że pomogłam smile
            • pariska65 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 06.07.09, 19:52
              chciałam napisać claudunia
      • agatka14415 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 14.08.09, 12:59
        nie przejmuj sie nimi ... idioci po prostu jeszcze nie dorosli smile Dzieciaczkitongue_out głowa go
        górytongue_outtongue_outsercekisskiss
    • heppy.girl głowa do góry ;) 07.07.09, 14:55
      każda nastolatka chcę być opalona ,
      przynajmniej ja tak myślę ,
      często jest tak że dziewczynymają bardzo jasne ceryv i nie opalają się
      zbyt szybko , wtedy są na siebie złe !
      moje poprzedniczki dobrze powiedziały oni Ci zazdroszcząuważaj to za komplement

głowa do góry wink))
      • ms.hollywood. [...] 08.07.09, 13:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Olka Re: głowa do góry ;) IP: 83.1.216.* 08.07.09, 13:25
          a ja również uważąm , że mulatki są piekne . zawszee chciałam być mulatką . mójj tata ma
          ciemną karnację, choć jest Polakiem ale nie odziedziczłam o niim tej karnaacji; /. a jak był
          mały to go chyba Chińczyk przezywali bo miał lekko skośne oczkaa. i ja też takie mam.
          wkurzają mnie takie ale są spooko . i uważam , że małżeństwa mieszane są świettne. że
          tata jeest np tak jak Twójj Murzynem (?) aa matka jest bialaaawink) a polska młodzież jest
          denna xd . naśmiewają się ze wszystkieego. aa. i Ci zazdrooszczę że się w Chicaago
          urodziłaś ! smile Pozdraawiaam<3
          • ketrin Re: głowa do góry ;) 24.07.09, 20:35
            zgadzam się z wami smile
            mulatki są śliczne big_grin<br />
            zawsze zazdrościłam Rihannie ;-D
    • punkprincess Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 08.07.09, 17:57
      większość polaków ,a szczególnie osób młodych jest strasznie ograniczona. Śmieją
      się z osób grubych lub innej rasy ,kultury, ale w tym przecież nie ma nic
      śmiesznego! Sama się kiedyś wyróżniałam i powiem Ci ,że rozumiem co masz na
      myśli. Nie jest miło słyszeć złych słów na swój temat. Naprawdę bardzo Ci
      współczuję. (: Ale pociesz się myślą ,że mulatki są piękne. Bardzo podoba mi się
      taka karnacja ,chciałabym taką mieć. (: Nie toleruję rasistów. Wg. mnie są
      straszni. Naprawdę ludzie nie mogą zrozumieć ,że ktoś może być inny? W Ameryce
      ,Stanach Zjednoczonych , Anglii to nie jest takie dziwne bo ludzie dorastają z
      dziećmi innych kultur ,a tam są zróżnicowani obywatele. Na razie po prostu nie
      przejmuj się gadaniem osób ,które nie wiedzą co mówią. Może Ci zazdroszczą.
    • aleks768 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 08.07.09, 22:04
      Ignoruj ich i powiedz że takich przyjaciół nie da się mieć
      ja ci wierze ponoć też przeżyłam coś podobnego.
      ja jestem z Australii sad i też robią ze mną tak samo crycrycrycry
      My jesteśmy przyjaciółmi - tu na kotku ich masz
    • anonimka Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 11.07.09, 17:55
      Niemartw sie. smile takimi .......... Poprostu ci ludzi coś mają z Głową . smile

Ludzie śmieją się ze mnie Bo jestem Inna. A ja się śmieje bo wszyscy są
      tacy sami.... <
      • zmierzchoomania Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 11.07.09, 18:46
        Masz rację . . . to nie jest miłe. Moim zdaniem powinnaś ignorowac takie osoby, wiem, ze
        łato powiedzieć, a trudno zrobić, ale postaraj się. anonimka ma rację... oni śmieją się
        z Ciebie, bo jesteś inna, wyjątkowa, być może niektórzy z nich, Ci nawet zazdroszczą, że
        urodziłaś sie w Amaryce. Pamiętam jak kiedyś na Kotku, jeden z użytkowinków doradził
        komuś by używł takich ripost: "Śmiejecie sie ze mnie, bo jestem inna, a ja śmieje sie z Was
        bo jesteście tacy sami" lub " Wole być niedoskonałą sobą, niż idealną kopią kogoś
        innego " . Od tej pory zapamiętałam te zdania i pewnie mi sie przydadzą, Ty również
        powinnaś je zpamiętać ;p A więc trzymaj sie, pozdrawiam kiss
    • jonas_girl. ;/ 14.07.09, 08:07
      ja sie urodziłam w Niemczech, i mi też dokuczają w szkole ; // wołają na mnie
      'szwab' . confused
      • sel_miley_demi Re: ;/ 14.07.09, 09:35
        Urodzilam sie w Teksasie w USA.Mieszkalam tam 2lata,potem przeprowadzielam sie do
        las angeles do Hoolyword w dzielnicy Beverly Hils,mieszkalam tam 3lata,potem
        przeprowadzilam sie do Finlandi mieszkalam tam 9lat,potem do Niemczech sie
        przeprowadzilam i mieszkalam 5lat,potem do Polski zostalam w Polsce
        moze jeszcze
        kiedys wyjade
        Mam kolor skóry jak Selena Gomez. I mi teez dokuczajawinkbig_grin:-
        *sercebrawokwiatuncertainindifferentshock
    • nessi Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 14.07.09, 11:24
      ejj nie martw sie ! zadroszcza ! i sama wiem jak to jest i w jakiej jestes sytuacji wink
    • edwardandbella Olej ich!!!!!!!!!11 14.07.09, 11:47
      olej te wszystkie zazdroszczące Ci szmaty!!!!!!!!!!! mi osobiscie mulatki b się podobają!!! są
      ślicznesmile powodzeniakiss
      • estrellita Re: Olej ich!!!!!!!!!11 23.07.09, 18:14
        Zgadzam sie z postami nade mną, olej wszystkich, ludzie którzy cię przezywają są bandą
        niewychowanych, egoistycznych chamów, którzy nie liczą sie z uczuciami innych, czemu
        masz sie przejmować gadkami ludzi na takim poziomie co?!serce Pozdrawiam cię i żebyś
        zawsze była dumna z tego, że jestes piekną, niezwykłą dziewczyną kiss
        • joe_57 Przeczytaj! 24.07.09, 20:23
          JA Ci zazdroszcze. Znasz dwa języki nie masz problemów jak wyjeżdzasz, na Angliku w szkole.
          MOze to że jestes Mulatką zawsze tak reagują ale niech sie dowiedzą jaka jestes znam wiele
          osób. MOja kolezanka z 3 gimn. Zakolegowała sie z Chinką (dobrze mówi po pol.) i wszyscy ja
          lUbią i chcą sie z nią kolegowac. Wiedzą jaka jest w sródku kiss
    • miley_love. ; / 23.07.09, 18:33
      ale ludzie są popaprani. moim marzeniem jest pojechać do ameryki.

polska to jakiś busz -,- możesz im to powiedzieć x DDD
    • oleska Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 24.07.09, 19:49
      Po pierwsze OLEJ ICH!! Boże jak ja nie lubie rasistów... Zakoleguj się z osobami, które cię zaakceptują. Znając mnie ja bym do nich z gębą wyleciała i się zaczeła ich wyzywać ( ale nie wulgarnie, tylko powiedziałabym im co mi się w nich nie podoba) tongue_outP. Życzę powodzenia!!! kiss* ;]]
    • ketrin Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 24.07.09, 20:34
      Nie przejmuj się smile na pewno w Twojej szkole są fajne osoby, którym nie
      przeszkadza Twój kolor skóry i wgl. tamtymi sie nie przejmuj, bo kiedy tak
      robisz oni to widzą i sprawia im to przyjemność, to tylko pretekst żeby dalej ci
      dokuczać . kiedy zobaczą, że ty masz głęboko to co oni myslą znudzi im się to kiss
    • daria1150 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 24.07.09, 23:04
      Ja choc jestem biala nie jestem pewna siebie wiec gdy ide ulica mam wrazenie ze wszyscy
      sie na mnie gapia i wysmiewaja sie ze mnie smieje wiec przykro mi ale nie wiem jk ci pomuc
      mi osobiscie kolor skury i pochodzenie innych ni przeszkadza smile
      • mandy_ Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 25.07.09, 20:30
        niestety
        taka jest polska..indifferentindifferent
        ale mulatki sa
        b. ladne ;**

'polska mlodziez jest pelna rasizmu' .
        - tak
        niestety nie wiem czemu
        ja zawsze rozumialam
        te osoby
        bo jestem pol-mulatka. tongue_outtongue_out

coz , zycze zdrowia i szcczescia . ; ))
    • rosaline14 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 25.07.09, 20:45
      Bardzo współczuje . ; ! . Naprawdę , to idioci .
      zazdroszczą ci . też jestem mulatką , bo mój dziadek
      ma ' egzotyczne ' korzenie . i wiem . czasami są głupie
      sytuacje. dziewczyny ci tego zazdroszczą !! nie przejmuj się nimi !
      • candy.e Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 25.07.09, 21:33
        olej to ;p
        • magdalena129 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 28.07.09, 14:24
          ja bardzo chciałabym być mulatką i pochodzić z USA, ale myślę, że kiedyś się tam
          przeprowadzę, bo to jest moim marzeniem^^ a osobami z Twojej klasy się nie
          przejmuj, zazdroszczą ci i tyle, możesz porozmawiać o tym z wychowawchynią
          • billabong Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 09.08.09, 12:40
            No właśnie..olej.
            Myślę ,że Ci zazdroszczą ,każdy by chciał tam się urodzić i mieć taką śliczną karnacje.
            Na pewno w szkole znajdziesz grono osób ,które nie wyśmiewają Cię z tego powodu.
            Pozdrawiam ; )
            • nicky Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 13.08.09, 19:50
              Sorry że to powiem ale w twojej klasie jacys rasiści są uncertain

A to że jestes innej rasy to przecież nic takiego smile

Najlepiej olej to,pokaż że takie naśmiewanie nie sprawia ci przykrości może wtedy ci
              odpuszcząsmilesmile

Powodzeniakiss
    • martusia7896 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 13.08.09, 21:01
      powiedz rodzicom żeby cie przepisali do innej szkoły..^^
      a uwagami sie nie przejmuj smile))))
      nasza polska roji sie od rasistów indifferent
      bez urazy dla tolerancyjnych polaków :]
    • nikawika Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 14.08.09, 01:10
      Kolor skóry niema znaczenia! Ci którzy cię wyzywają to świry.....Nie przejmuj sięsmile DLA
      mnie kolor skóry nie ma znaczenia..jak ktoś jest fajny to i tak będzie czy jest
      Polakiem,Murzynem,Chinczykiem-bez różnicysmile Napewno jesteś super dziewczyną! Nie
      możesz znaleść przyjaciół?Szukaj w necie..Jak chcesz-pisz na ggsmile 2326919smile
      Pozdrawiamkiss
      • lolinka Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 14.08.09, 13:53
        Wal ich!nie wiedzą jaka jesteś w środku(mowie o osobowościbig_grin) więc nie mają prawa cie oceniać!jeśli chcesz to pisz do mnie na gg:15675590wink
    • paulinusia4 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 15.08.09, 18:43
      Kochana! Nikt nie ma prawa ci dokuczać ani naśmiewać się z twojej cery, chociaż
      mulatki są bardzo ładne. Siostra mojej przyjaciółki wyszła za mąż za murzyna i
      mają córeczkę - Naomi. Też jest mulatką i jest naprawdę śliczna smile Ale wracając
      do tematu skoro ktoś ci dokucza nie siedź bezczynnie tylko powiedz o tym komuś:
      rodzicom, wychowawcy; komuś bliskiemu- komu ufasz. Na pewno masz też jakieś
      przyjaciółki, bo nie sądzę żeby w twojej klasie były same plastiki smirk więc
      poproś je o pomoc ^^ I myślę, że oni ci zazdroszczą, bo każdy chciałby się
      urodzić w USA- w świecie show-biznesu smile
      A i jeszcze jedno- naprawdę nie warto przejmować się obraźliwymi komentarzami w
      stronę twojej osoby. Masz własną wartość, więc pokaż to, sprzeciw im się, żeby
      nie mieli satysfakcji z dokuczania tobie. Gdzieś tam na pewno jesteś silną
      dziewczyną, która umie przeciwstawić się bandzie głupich pustaków, tylko musisz
      w to uwierzyć smirk
      Pozdrawiam- Paula kiss
      PS. Wierzę, że dasz sobie radę serce
      • selenka17 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 15.08.09, 18:46
        ja bylam sel_miley_demi tylko mi sie konto samo usunelo
    • lilii_95 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 15.08.09, 19:01

don't worry !! bedzie dobrzesmilesmile napewno znajdziesz swoja bratnia dusze
      ktora zaakceptuje cie taka jaka jestes smile a idiotami-rasistami sie nie
      przejmuj... wiem ze latwo jest tak powiedziec trudniej zrobic, ale sprobuj ich
      zignorowac w koncu im sie znudzi wink
      • claudunia Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 15.08.09, 19:02
        Dziękuję Wam wszystkim.Za wasze rady i wsparcie.smile Jestescie kochani.smile
        • vivi2kiwi Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 22.08.09, 16:52
          kochaana, nie przejmuj się. smile
          mój tata jest Włochem więc ja też jestem pół na pół. tongue_out
          uwierz mi, kiedyś też dużo osób mi dokuczało, ale teraz spotykam się coraz częściej właśnie z
          podziwem, a nawet zazdrością. wink
          mam oryginalne imię, podwójne obywatelstwo. big_grin
          jesteś oryginalna, wyróżniasz się z tłumu i to jest piękne. smile
          poza tym mulatki są MEGA HOT! big_grin
          • mileyhannah12 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 23.08.09, 11:40
            ja urodziłam sie w polsce ale jak mialam2 latka przeprowadziłam sie z rodzicami do ameryki
            mieszkałam tam jakieś 6 lat gdy poszłam do pierwszej klasy wyśmiewali sie ze mnie ale w
            tym roku zaczeli mi zazdrościć że byłam w ameryce 6 lat!!!

tobie też przesttaną dokuczaćkisskiss
    • sunsmile_ Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 16.08.09, 15:04
      ignoruj ich . to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie smile i nie przejumuj sie mi tez na poczatku dokuczali tyle ze ja jesdtem polka a mieszkam w wielkiej brytani , ignorowalam takie zaczepki , mi dokuczali bo mam inny akcent i wgg . ale po jakis paru miesiacach dali sobie spokuj i bylo ok. big_grin
    • cornisiak@amorki.pl Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 16.08.09, 15:26
      Ja jestem włoszko-polką
      I ciągle słyszę jakieś głupoty na mój temat ;//
      np. idę sobie do domu i zaczepiają mnie straci "koledzy " z 3 gimnazjum
      -jak tam w rodzinie Soprano ?
      A to mnie wkurza ;//
      raz im powiedziałam tak ;

-Ja się przynajmniej z tłumu wyróżniam ,a nie jak wy ;//
      albo
      -Wy się śmiejecie ,bo jestem inna ,a ja się śmieję z was bo wy jesteście tacy sami !

Bo ludzie od razu głupoty gadają,że mój tata ma włosko-polskie pochodzenie i
      mama też,ale co ich to do jasnej anielki obchodzi ?
      Sama nie wiem ;// Ja umiem dzięki temu włoski,angielski [bo moja rodzina ma dużo
      włochów,polaków i amerykanów w rodzinie big_grin] a ja jestem z mojego pochodzenia
      szczęśliwa...Mało osób mi dokucza ,bo mnie znają i wiedzą,że ja mafiozem nie
      jestem żadnym ;//
      A co do Rodziny Soprano ja ten film lubię,tylko nie oglądam wszystkiego ,bo
      wiecie co jest
      w tym filmie ;//

życzę powodzenia xdd

• selcia17 Re: Dokuczają mi że jestem z innego kraju i innej 16.08.09, 20:36
      To ,że się z ciebie smieja to kwestia czasu nie zwracaj na to uwagi i im
      przejdzie. Powinnas się cieszyc jesteś mulatką na opalone dziewczyny zwraca się
      uwage na ulicach na moim osiedlu jest taka Vixtoria ma 16 lat a chłopacy latają
      za nią wciąż co rusz inny smile Szczerze...zazdroszczę Ci smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka