Dodaj do ulubionych

Praca w wakacje

09.07.09, 19:01
Czy któraś z Was dorabia sobie w wakacje? A może chciałaby? Jakią dorywczą pracę
najbardziej preferejucie? Ja wraz ze swoją koleżanką załapałyśmy się na sprzątanie w
klinice jej taty i rozwieszanie ulotek. wink
Obserwuj wątek
    • wampirekxd Re: Praca w wakacje 09.07.09, 19:30
      Moja mama pracowała kiedyś w restauracji i załatwiła mi tam pracę na zmywaku... big_grin
      Harówka na maksa, ale kaska jest więc nie narzekam wink
    • demi92 Re: Praca w wakacje 09.07.09, 19:37
      ja osobiście chciałabym ale moi rodzice są przeciwni zebym pracowała bo mam odpocząć a pozatym musze pomagać zbierać owoce latem na działce więc nawet nie miałabym kiedy a chciałabym taką prace jak np. opieka nad dzieckiem albo jakieś lekcje dla kogoś kto chca się nauczyć gry na gitarze bo wydaje mi sie że niektórzy byliby chętni a ja dość dobrze gram ale może za rok się uda smile
      • margaryna Re: Praca w wakacje 09.07.09, 19:40
        był już taki temat, no ale
        ja palnuje zmywać podłoge w markecie i towar ostatecznie układać na półkach xd
        • nikawika Re: Praca w wakacje 13.07.09, 10:44
          ja opiekuje się codziennie po 5 godzin dzieckiem sąsiadki..To chłopiec ma 3 lata i daje mi w
          kość...A kasa niezła...mam 12 at więc narazie lepszej nie mogę znależć
          • aleks768 Re: Praca w wakacje 13.07.09, 11:21
            ja mam już 6 rzeczy do robienia harówa jak nie wiem
            jechać do Blachowni wykosić wujkowi trawę pozbierać dojrzałe warzywa i owoce,
            opiekować się 2 letnią siostrą mama mi za to płaci, pomagać w sklepiku mamy, w
            pracy taty sprzątać, u sąsiadki w ogródku pracować a zimą jej śnieg odgarniam
            jesienią liście odgarniam wiosną plewie latem też, I u cioci psa czyścić i jego
            miejsce też.
    • loove_miley Re: Praca w wakacje 13.07.09, 16:15
      Wy wszyscy przynajmniej macie jakąś robótkę xd A ja niestety nie uncertain Ale wakacje
      się dopiero zaczęły także będę węszyć xD Pozdro kiss
    • agvleczka Re: Praca w wakacje 16.07.09, 13:40
      Ja nie wiem musze z mamą podyskutowac może się na coś załapie, akurat moja ciocia w
      poblizu pracuje jako fryzjerka moze coś tam będzie. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka