patient 15.07.09, 21:31 Uwielbiam ją! Widać, że sława nie uderzyła jej do głowy, razem z zespołem robi świetne piosenki, bosko śpiewa i ma poczucie humoru Co o niej myślicie? A poza tym nosi okulary, a szczerze mówiąc, gwiazdy żadko godzą się na okulary i wybierają soczewki...Nie zakrywa niedoskonałości i ma świetny kolor włosów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxxjustinxx Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 12:18 Onaaa jest taaaka super, że trudno mi to opisać Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Hayley Williams :) 18.07.09, 21:59 nie znam jej , tak w sumie, piosenki niektore sa fajnee podoba mi sie jej kolor na pierwszym zdjeciu na drugim tez , ale takiego bym sobie nie zrobilaa Odpowiedz Link Zgłoś
avril__lavigne Re: Hayley Williams :) 18.07.09, 22:25 uwielbiam ją! ma świetny głos. widac, że nie potrzebuje playbacku Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Hayley Williams :) 18.07.09, 22:30 jest moją idoolką i wgl ja uwielbiam, ma super głos, super poczucie humoru i wgl dużo by wymieniać,o xDD Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Hayley Williams :) 21.07.09, 21:51 Ja też ją uwielbiam... Paramore piosenką "Decode" podbili moje serce i od tego czasu jestem ich wielką fanką, a szczególnie Hayley xD Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Hayley Williams :) 24.07.09, 19:06 tez ja uwielbiam! ma świetny głos, look. I zgadzam się z Tobą sława nie uderzyła jej do głowy :] a jej włosy są cudne, marze o takich! Pozdrowienia dla Fanów Hayley i zespołu Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
paramore hayles 21.08.09, 21:36 no cóż, jest świetna. uwielbiam jej włosy, oczy, kolczyka.. chwila! uwielbiam ją całą <333 ^^ a po szesnastce szykuję sobie taki sam kolorek Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka12 Re: hayles 29.11.09, 12:31 ja jej nie lubie ...ani nie uwielbiam !!! JA JĄ KOCHAM !!!!!!!!!!! wgl cały zespół KOCHAM ! i też se walne tez po 16 taki sam kolor xd \ Team Paramore :! Odpowiedz Link Zgłoś
kosta Re: Hayley Williams :) 22.08.09, 11:45 Też ją uwielbiam, a najbardziej chyba jej styl Odpowiedz Link Zgłoś
claudus. Re: Hayley Williams :) 22.08.09, 15:52 Boski wokal,twórczość również świetna i styl.Jednym słowem : bomba. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1313 Re: Hayley Williams :) 24.08.09, 11:35 Jest moją idolką ma cudowny kolor włosów, piękny głos i świetny styl. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Hayley Williams :) 24.08.09, 12:28 uwielbiam ja i paramore. ma zajebiste wlosy <33 no i nosi fajne 'luzackie i nastolatkowe' ciuchy a jej glos jest cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
amylee Re: Hayley Williams :) 24.08.09, 15:04 ona ma świetny, a jej kolor włosów jest zajebiaszczy ;D w ogóle Paramore jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 xd 24.08.09, 15:08 jest mi obojętna. fajnie śpiewa , ma świete włosy, ale nie jestem jej fanką xd Odpowiedz Link Zgłoś
soul Re: Hayley Williams :) 26.08.09, 12:08 Też lubię jej piosenki. Są bardzo dynamiczne, a po za tym tu się z tobą zgodzę sława nie uderzyła jej do głowy. A po za tym nie kopiuje stylu, ma swój własny. Jeżeli bardzo lubisz Paramore polecam Ci piosenki takie jak: "Decode" "Born for this" i "Emergency" Pozderka Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bouvier Re: Hayley Williams :) 26.08.09, 13:09 oo tak! Hayley jest bardzo barwną postacią w tym całym show biznesie ^^ kocham jej głos, włosy i wgl, jest świetna ^^ a co do paramore to nie mogę sie doczekać premiery nowej płyty która odbędzie się pod koniec września ^^ klip do 'ignorance' jes zaje****y <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_vampire Re: Hayley Williams :) 28.08.09, 22:42 Też ją uwielbiam, ma boski kolorek włosów, głos,talent, styl.... ^^ [teraz już nie nosi okularów;] Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Hayley Williams :) 28.08.09, 23:13 ona jest jurz niemodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Hayley Williams :) 30.11.09, 00:12 an3ciaa napisał(a): > ona jest jurz niemodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 oj an3ciaa, te twoje teksty, ja już normalnie nie wyrabiam . Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 Re: Hayley Williams :) 29.08.09, 13:41 JEST ŚWIETNA UWIELBIAM JEJ PIOSENKI MOGE JE SŁUCHAĆ BEZPRZERWY Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Hayley Williams :) 29.08.09, 13:54 Ma świetne piosenki i fajowy kolor włosów Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 01:45 no jasne, jest świetna. jak i całe paramore. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 01:55 ja tez ja lubiee ;]] to faakt ! nie ukrywa niedoskonalosci tylkooo jest soba ! i to w niej lubie i cenie ;]] inne gwiazdki sa puste i sodowa im na maksa uderzyla do glowy ale nie jej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ama_1995 Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 07:34 A więc tak, jak to wszystko przeczytałam to az się ciepło w sercu zrobiło, ale to wcale nie jest tak że jest nie modna więc muszę się z tobą niezgodzić an3ciaa. Nie potęmpiam anty fanów, ale jeżeli nie wysłuchałeś chociaż pięciu piosenek to nie masz co jej oceniać... Moim zdaniem jest najlepszą wokalistką w tej branży!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
theend Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 08:14 iLove Hayley Williams <3 naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 08:42 Też ją lubie. Ma super piosenki itp. ; p A ak poza tym to tylko ten kolczyk mi sie nie podoba w nosie. Bleee; p . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 11:53 Co więcej pisać, jest super. I ślicznie jej w rudych. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 11:57 tez ją uwielbiam! jest super- taka zwyczajna, ale i oryginalna. jedyna w swoim rodzaju ! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 12:00 aa. < 33333333333 Hajli. ; ***** uwielbiam ją .chciałabym mieć taki głos jak ona . ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 12:07 Lubiłam ją. Poza tym, nawet jej nie znacie, a już ją tak oceniacie jakby była jakąś boginią. Btw, jak "Misery Business" puszczali półtora roku temu na MTV to nikt nie zwrócił na nich uwagi. Dopiero jak nagrali "Decode" to wszyscy "och ach ech, a Misery Business też jest świetne"... Echh... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 12:12 jo. pierwsza piosenka którą usłyszałam to była ` misery business ` a nie decode . ; - 3 a decode aż tak bardzo nie lubię. nie miałam na to aż takiego szału . o.o Odpowiedz Link Zgłoś
sailing Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 12:08 nie lubię jej za bardzo, jej piosenki nie za bardzo przypadły mi do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 12:15 zgodzę się z jo., tylko dla mnie paramore zaczęło istniec jakoś ponad dwa lata temu. i serio ich lubiłam. ale nic więcej. potem, stopniowo kiedy cała reszta zaczęła ich odkrywać, to już było nie to. paramore w zmierzchu, paramore tu, paramore w bravo, hayley ma ładne włoski... no własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 12:14 wyglada na miłą osobe i tej jej włosy są cudne Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Hayley Williams :) 29.11.09, 12:45 ona jest ZARĄBISTA! loffff. <3333 Odpowiedz Link Zgłoś