ladyy 20.07.09, 20:02 Bo mi troche brakuje kolegów i koleżanek i wygłupiania się Chociaż za nauką wcale nie tęsknię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emciaaa Re: Brakuje wam szkoły? 20.07.09, 20:12 Mnie troche tez . chociaz jeszcze mi sie nie spieszy do konca wakacji .. wlasciwie to jeszcze ponad miesiac i juz ..koniec ... jeszcze sie wysiedze w tej szkole ..; // Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Brakuje wam szkoły? 20.07.09, 20:43 Mi tesh brakuję D <br /> Ale nie nuki oczywiście.. <br /> Tylko kolegów i koleżanek.. <br /> Nudy bez nich Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: Brakuje wam szkoły? 20.07.09, 20:45 mi nie brakuje,bo ze wszystkimi się spotykam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Brakuje wam szkoły? 21.07.09, 09:35 mi brakuje.. troszkę. no ale jak się patrzy, że jeszcze tylko ok. 45 dni do końca wakacji, to aż mi się odechciewa wszystko. ; q ogólnie brakuje mi siedzenia w klasie, grania w państwa-miasta na matematyce, przerw, przesiadywania w łazience, wkurzania nauczycieli nieodrobionym zad. domowym, gadania na lekcji.. w ogóle myślałam, że te wakacje będą inne. a narazie same problemy. i to poważne. ale wciaż jeszcze zostało 45 dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga98 Re: Brakuje wam szkoły? 21.07.09, 10:23 mi brakuje, nie których kolegów i koleżnek z którymi się nie spotykam którzy powyjeżdżali, brakuje mi też wnerwiania naszej wychowawczyni Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Brakuje wam szkoły? 08.08.09, 00:05 A mi wcale, bo z kumpelami i tak się widuję A nauka, zarywanie nocy nad podręcznikami... Po co mi to ? Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Brakuje wam szkoły? 22.07.09, 19:44 'hm. brakuje mi rozmów z przyajciolkami . =* . oj i wygłupów dawida . xd. nauki - nieeee ! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania ;p 22.07.09, 20:14 Mnie trudno powiedzieć czy brakuje mi szkoły czy nie. Bo od września idę do nowej, bo do 1 gim. Ale jeśli mam patrzeć na moją dawną klasy, to tak . . . brakuje mi ich. i to jak cholera! Bardzo za nami tensknie Strasznie mi przykro, że ide tylko z 2 osobami do tej samej klasy, a raszta będzie w innych, ale na szczęście w tej samej sQl Ale i tak jest mi strasznie smutno Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Brakuje wam szkoły? 22.07.09, 23:51 Muszę przyznac ze troszke kurcze zaczynam tęsknić xD zobaczyłabym sie z kumpelami wszystkimi i ogólnie tak zeby troche podenerwowac nauczycieli xD Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley xDD 23.07.09, 08:48 Ja za nauką nie tęsknie wg I pomyśleć, że za niedługo czeka mnie o wiele więcej przedmiotów i nauki Nie chcę Ale za pogaduchami z koleżankami tęsknie Pozdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: xDD 23.07.09, 11:09 nie tęsknie, bo z kumpelkami i kumplami i tak sie spotykamy codziennie, chodzimy po mieście, na pizze, na rowery, rolki, basen itd. Więc nie mam za czym tęsknić a napewno nie za nauką ;p ;p Tylko że za 4 dni wyżedrzam aż na 3 tyg. do Chorwacji i napewno będę baaardzo tęsknić Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Brakuje wam szkoły? 23.07.09, 13:41 NIE!!! Jak myślę, że za około miesiąc tam wracam (tzn. już do innej) to niedobrze mi się robi. Wakacje mogłyby trwać wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
selena22 Re: Brakuje wam szkoły? 23.07.09, 15:17 Oczywiście!!! Komu sie śpieszy do szkoły w wakacje ...Ludzieee wakacje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a ... 30.07.09, 13:18 mi nie brakuje. tamten rok szkolny był najgorszy w moim życiu, nie chce tam wracać, nie chce znowu codziennie widziec Jego ładnej buzi i cierpieć Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: ... 30.07.09, 14:10 Szkoly wcaleee nieeee ... Ale kolegów i kolezanek strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ... 30.07.09, 14:59 Nie tęsknię. W ogóle. Ani za nauką. Ani za klasą. Moja klasa jest poje bana. XD Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: ... 30.07.09, 15:03 mowicie, ze za znajomymi i wieczne wakacje - nie . a ja jak zwe chce to sie spotkam, skontaktuje sie z kazdym chocby pojde do domow. a jak myskle, ze sie skoncza te wakacje brr. az plakac sie chce ; . Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: ... 30.07.09, 16:14 nieeee . nie tęsknię za szkoła. za nauką. nauczycielami. pytaniem. siedzeniem nad książkami. sprawdzianami i non stopowymi kartkówkami . kocham wakacje i nie chce żeby się skończyły !!!!!!!!!!! z chęcią poszłabym na szkolną dyskotekę i powygłupiała się z koleżankami na majcy i takie tam .....ale są wakacje !!!!!!! można robić o niebo lepsze żeczy i nie płacić za to męczarniami .......... Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: ... 30.07.09, 18:44 Oczywiście że nie tęsknie za szkołą i codziennym oglądaniem nauczycielów a szczególnie pani A.M. <- Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: ... 02.08.09, 12:06 Mi też trochę brakuje szkoły: koleżanki, wspólna nauka, zielone szkoły, wycieczki klasowe, ulubione lekcje, ale muszę przyznać,że wakacje każdemu się należą Odpowiedz Link Zgłoś
mila92 Re: Brakuje wam szkoły? 04.08.09, 20:39 Mi bardzo brakuje szkoły... Wygłupów z przyjaciółmi na szkolnym korytarzu... zwłaszcza że idę do gimnazjum Chciałabym cofnąć czas... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Brakuje wam szkoły? 04.08.09, 21:42 mi troche.. ale jak pomysle o sprawdzianach, tym ze zostaly w klasie (prawie) same sztywniaki i pozniej o egzaminach gimnazjalnych to mi sie odechciewa ;p chyba jednak wolalabym zeby wakacje trwaly dluzej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Brakuje wam szkoły? 05.08.09, 13:15 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... i tak jeszcze z milion razy xD Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: Brakuje wam szkoły? 05.08.09, 13:57 Nieeeeeeeeeee....wcale........ Tak naprawdę to straaaasznie nie chcę do szkoły, a czasu zostało już tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
polka133b Re: Brakuje wam szkoły? 05.08.09, 16:01 ja tęskie za kumpelami i kumplami za nauko mniej chociaż jest co robić jak się chodzi do szkoły ,nie to co w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Brakuje wam szkoły? 05.08.09, 16:45 nie bo.?? jestem normalna ;p poza tym z kumplami sie nie spotykasz w wakacje.? okeyyy.y xD Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 15:48 do candy.e ja tam sie spotykam z przyjaciółmi ale to nie to samo co wygłupianie sie na lekcjach... Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 15:46 najbardziej brakuje mi wygłupaina sie z kolegami i koleżankami tego jak nam razem obdija na muzyce i biologi a nawet pisania sobie na ławkach ołówkiem na teście żeby sobie pomóc no i jeszcze kółcenia sie z takim jednym chłopakiem z klasy oczwiście na żarty za nauką mi sie jakoś nie tęskni ale za klasą to owszem Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 15:58 na początku wakacji brakowało mi jej teraz jakoś nieee Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 16:19 taa jasne. tylko szkoly jeszce do szczescia potrzeba ... Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 16:39 Mam dokładnie tak jak ty W domu się nudzę a w szkole mogę pogadać i pośmiać się z kumpelami ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 17:11 ladyy odbiło Ci?? ja mam tęsnkić za szkoła?? taa jasne, jakbym nie miała czego innego do roboty!! xD zresztą z koleżanki można się zawsze spotkać na mieście i wcale nie potrzeba do tego szkoły !! ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 17:24 Gadacie tak a naprawde zapewne głęboko w sercu Wam brakuje szkoły : Ja się przyznaje otwarcie chce mi się do skzoły:poznac nowych ludzi,nauczycieli,przezyc pierwszy cudowny rok w gimnajzum!!Choziaż jak pomarze o plaży wodzie to nie zabardzo mi sie chce Ps.Zaraz bedę komentarze pt,,kujon"prymuska" a mówcie sobie co chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 18:30 Ja skończyłam liceum i od października zaczynam studia. Powiem szczerze nie tęsknie za bardzo za moją klasom (no może brakuje mi kilka osób) bo miałam beznadziejną, ale podobno lata spędzone w liceum to najlepsze lata w życiu i właśnie tych 3 lat mi jest szkoda i chętnie jeszcze raz bym je przeżyła. Pamiętam jak szłam na rozpoczęcie roku szkolnego w pierwszej klasie, wydaje się to jak by to było wczoraj a to było w 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_farna Re: Brakuje wam szkoły? 13.08.09, 19:01 Czy ja wiem ,czy brakuuje?Wraz z rokiem szkolnym zacznie się dużo roboty...może pod względem nauczycieli i nauki to nie brakuje..,ale tych korytarzy ,wycieczek i koleżanek ...to pewnie ,że brakuje.!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Do mileyanddemi (zgadzam sie!) 13.08.09, 20:44 W gim jest super. Chodze już od roku i sie ciesze, wygłupiam sie z klasą na każdej lekcji obgadujemy nie lubianych nauczycieli nawet na lekcjach z nim, dajmey sobie 'znaki' rzucamy w siebie gąbkami całymi brudnymi od kredy itp. Może i ze znajomymi ze szkoły można sie spodkać ale nie można robić tego samego co na lekcjach Odpowiedz Link Zgłoś