rosaline14 21.07.09, 22:01 jaki jest wasz styl ubierania ? ; 3x. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 21.07.09, 22:07 .wiesz to zalezyy . jednak moim ubiorem naj jest . po prosu looz . ;d pokaze wam fot jakies ubrania noszee . nie są take samee jakie ja mam ale chdozi os tylaa . xd bluzeczka ;d spodenki . x] pee ees , mam takiee , ale czaranwee , zoltee , czerwonee i ajkies jeszce taam . xd bucikii . <3 a buziki takiee mam . ale niebieskiee . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 21.07.09, 22:16 ja bardzooo podobnie się ubieram . ;* . taki luz . hm , mozeee troche punk . # . 1. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 21.07.09, 22:17 .taa . ;d wg ostatnio zauwazylaam , zem mamy stylee podobnee ,. xd Odpowiedz Link Zgłoś
olka15 Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 25.07.09, 16:18 ja się tak nie ubieram .... ale dążę do tego... tj. vintage, bo-ho, ogólnie zwiewnie ekstrawagancko... inaczej niż inni ;p Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 25.07.09, 16:47 mój styl to podobny do olka15 hippie, vintage, retro : D baredziej te klimaty. orginalnie ; ) . noi, nie nawidze croppa -.- tam są strasznie przereklamowane ciuchy : x to nie mój sty, a na ciuchy mogłabym wydawać miliony : P Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 26.07.09, 21:14 mój styl jest dziewczęcy nie mam dużo ciemnych rzeczy wszystko jest kolorowe w mojej szafie Odpowiedz Link Zgłoś
demi_fankaxo Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 27.07.09, 21:20 Zalezy od nastroju. Latem ubieram się swobodnie i kolorowo. Falbanki itp. Jednak nic nie zastapi dżinsów z czarnym t-shirtem . Tak ubieram się na codzień. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 27.07.09, 21:26 Sam luuuz ;D Zawsze albo ktutki spodenki albo roryyyy.... tunika albo bluzka z kapturkieeemm i trampkiiiiiii albo balerinyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 22.08.09, 18:10 Na luzie i na sportowo i kolorowo ;p . Rurki czarne , lub kolorowe / jeansy , Top , bluza i trampki , tylko na upał bez bluzy i krótkie spodenki ;d . Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 22.08.09, 18:21 Nie mam określonego.. Najważniejsza jest wygoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 22.08.09, 18:32 troche chłopski ;qq czyli przyduzy, bialy, t-shirt pomazany [moje wlasne i zajebiste do tego ] rurki w krate trampki . czyli wazne by bylo na luzie, i orginalnie ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 22.08.09, 23:25 ja stawiam na wygodę. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyhannah12 Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 23.08.09, 11:32 bardzo podobny do demcialove i rosalie Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 23.08.09, 11:38 kolorowo, wygodnie, ale jakoś musi to wyglądać. : - ) uwielbiam różne dodatki. : p Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 23.08.09, 11:42 jestem emopozer. kradnę wszystko od wszystkich i wychodzi niewiadomoco. ale niektózy sądzą, że fajne. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: jaki jest wasz styl ubierania ? 23.08.09, 11:44 trochę z emo ,trochę z punka...ważne ,że odzwierciedla to jaka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
veloney Styl 23.08.09, 12:05 Mój styl to połączenie dziewczęcej niewinności z nastoletnim buntem xD Uwielbiam, rurki, tuniki i wszelkiego rodzaju t-shirty, do tego jakaś oryginalna bluza z kapturem, trampki, adidaski lub baleriny. Ciekawy moim zdaniem zestaw na chłodniejsze dni to szorty i getry, lub spódniczka z legginsami. Ważne by było wygodnie i gustownie. Bardzo lubię też połączenia typu bluzka na ramiączkach nałożona na t-shirt, lub rozsuwana bluza z krótkim rękawkiem na bluzkę. Wydaje mi się, że fajnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś