takota221 28.07.09, 12:58 Mam pytanie! Co zrobić aby pośladki były twardsze ? Moze jakieś sposoby? A nie jak galareta.. Moze przesadziłam z galaretą ale juz prawie.. Proszę o pomoc-z góry DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmos Re: Pośladki ! 28.07.09, 13:06 ..nO własnie? cO zrobić? bo mi tez zalezy na jakis poradach. =) Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Pośladki ! 28.07.09, 17:11 no nie przesadzajcie xD . galaretke to mają 40 letnie panie z nadwagą o,O może troche napiąć ? albo poćwiczyć w siłowni ? chyba ze se wsadzicie deske w majtki <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7896 Re: Pośladki ! 28.07.09, 17:18 nie wiem ja tam nie mam galarety xD w googlach poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Pośladki ! 28.07.09, 17:40 w googlach jest wszystko ale po cą są takie forum??? ja odpowiem, trzeba robić, ćwiczyć np: w domu: siadasz i wstajesz najlepsze ćwiczenia najlepiej jeżeli będzie tak robiła 4-5 codziennie to się wyrobią chyba że kupicie sobie deskę i w majtki wsadzicie i będziecie te deski w pośladki wciskać żeby się wyrobiły?? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Pośladki ! 28.07.09, 17:41 Hehe a ja to mam na odwrot ! Raz taki debil siedział przede mną w szkole i ja sie wziełam odwruciłam ! A on chciał mnie linijką walnąć ... Wiec wziął tą linijke i walnął że aż sie ta linijka na moim tylku połamała xD hahaha Ja mam twardyyyy .... hahah Odpowiedz Link Zgłoś
takota221 . 28.07.09, 19:54 Moze przesadziłam z tą galaretą ! Ale chodzi mi zeby byl twardszy; ) Narazie dziękuje za sposob ze wstawaniem. Ale czekam na wiecej !) Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: . 28.07.09, 20:14 Cwiczenia na posladki xd Wieeem ambitnie napisałam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tish Re: . 29.07.09, 00:31 em... nie rozumiem ;d {.okreslenia 'galareta'.} no nie mam zielOOnego pojeciaa, jak ci pomóc, moja droga.xd Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta buty na poślady;p 14.08.09, 11:26 tez chciałabym mieć jędrniejszy tyłek i polecam ci buty EasyTone (które sama mam zamiar dzisiaj kupić xD) które rzeźbią pośladki jak w nich chodzisz dużo już o nich czytałam i myślę że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
dupaa.x3 Re: Pośladki ! 14.08.09, 18:13 mam podobnie. ;] ale bez przesady z tą dziurą. Odpowiedz Link Zgłoś