agggaxd 02.08.09, 17:56 Wymiencie najlepsze ksiązki jakie czytaliscie. Moimi ulubionymi jest Saga Zmierzchu ( mam poprostu fioła na tym punkcie) Ostatnio zaczelam czytac harrego pottera ( nigdy sie nie spodziewałam ze mi sie spodoba) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taylor.swift Re: Najlepsze ksiazki. 03.08.09, 13:56 też jestm zakręcona na punkcie sagi zmierzch a ostatnio czytam po prostu razem ale nie pamiętam autorki jakaś francuzka Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Najlepsze ksiazki. 03.08.09, 13:59 kurczę takich wątków jest dużo po co kolejny ... po prostu wypowiadajcie się na jednym wątku . ten wątek ktory jest już założony to "najlepsze książki jakie czytałyście" jak się nie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Najlepsze ksiazki. 03.08.09, 14:11 Oczywiście Zmierzch xdd Harry Potter i książki Stpehena KInga i Grahama Mastertona. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Najlepsze ksiazki. 03.08.09, 13:59 tysiące wątków na ten temat. przejrzyj najpierw trochę forum, zanim jakieś założysz. Odpowiedz Link Zgłoś