rosaline14 15.08.09, 18:58 jeśli był taki wątek - soory , nie szukałam . sam tytuł mówi . moje to - m jak miłość - plotkara - czarodziejki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabluszko Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 17:31 A moje moe nie ulubione ale lubie ogladać M jak miłośc Dr. House Detektyw Monk Barwy Szczęściia Przyjaciele Hannah Montana CSI: Nowy Jork Bez sladu Czrodzieje z Waverly 'Place Nie ma to jak statek Czarodziejki Fineasz i Ferb, choć to bardziej na końcu(moje ulubione, jak mogłam zapomnieć) Odpowiedz Link Zgłoś
malina. Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 17:43 rose - mogłabyś poszukać wcześniej zanim zalozysz, bo jest staraszny bałagan xdd A co do tematu to: Herosi. Zagubieni. Zbuntowani. Dr. House. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 17:50 Chyba nie było takiego tematu , tak mi sie wydaje , ale dobra tam ... Moje naj to : *Dr.House *Veronica Mars *Zbuntowani i takie , ktore moze poobladac : Żniwiarz Barwy Szczęścia Kylie XY ( czemu go nie ma na AXN ? Skończył sie , czy co ?) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 17:54 takie , ktore moze poobladac - haha sory , mialo być : Które można pooglądać Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 17:54 No więc ja lubię oglądać: Detektyw Monk W11 detektywi dom nie do poznania ja albo mój pies czy jesteś mądrzejszy od 5-klasisty milionerzy jaka to melodia zagubieni date my mom penetratorzy takie różne z żartami bo lubię się pośmiać Hannah Montana Nie ma to jak statek Czrodzieje z Waverly 'Place moja szpiegowska rodzinka-zazwyczaj jest coś śmiessznego w odcinkach świat według Rajmunda-zawsze jest w tym coś śmiesznego Bez śladu oj wiele ich jest xd Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 17:58 nie możliwe pierwszy raz spotykam kogoś kto lubi detektywa Monka ( koło mojego wieku oczywiście, bo starszych to tak) większosc to: co to jest? no i zapomniałam czasem oglądam Ranczo Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 18:03 Pierwszy raz spotkałaś kogoś takiego?? widocznie nikt z twoich znajomych nie ogląda Detektywa Monka nawet fajny serial kiedyś też nie wiedziałam co to za serial ale ostatnio bardzo go polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 18:31 No tak. Mam kilka odcinków na DVD. Puściłam mojej przyjaciółce kiedyś, przyznala że nawet fajne, ale nie ogląda. No i szkoda, ze tylko w wakacje leci Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 18:07 Wystarczyło trochę poszukać bo taki wątek już był... Sama go zakładałam a to link do niego Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 18:10 i zapomniałam dodać jeszcze BrzydUla-uwielbiam ten serial xd Odpowiedz Link Zgłoś
babydoll. Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 18:26 gossip girl (plotkara) i house : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 18:36 Może to nie to samo, ale nie znoszę Mody na sukces, oglądałam parę razy jak mi się nudziło, ale uważam że to straszny kit. A jak wy? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 21:37 moje ulubione seriale to :<br /> Seks w wielkim miescie<br /> Gotowe na wszystko<br /> Zbuntowani<br /> Zbuntowany Aniol<br /> Dziwne przypadki w BHH<br /> Gesia Skorka <br /> ..;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 21:39 zapomnialam jeszcze :<br /> Pod Odslona Nocy <br /> no i Summerland Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 21:43 Czarodziejki, Na wysokiej fali, kiedyś M jak Miłóść, ale to było dawno i nie prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 21:43 a i jeszcze Herosi . Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 21:44 i Nie ma to jak statek też no i Hannah Montana . Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Wasze ulubione seriale . 16.08.09, 22:02 Czarodziejki .Gotowe na wszystko .Zbuntowani. .Przyjaciele .Dr.House ; q Odpowiedz Link Zgłoś