juuu 23.08.09, 13:06 Hej Organizuje impreze i myśle nad różnymi przekąskami... macie może jakieś pomysły ? Co u was na imprezie się sprawdza ? Jak sprawić by stół z przekąskami wyglądał kolorowo i smacznie ? ;p pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: Przekąski na impreze ! 23.08.09, 13:17 czipsy z biedronki są fuj. kiedyś chcialy mnie udlawic. wredne. lejsy kup. paluszki z lajkonika. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: Przekąski na impreze ! 23.08.09, 14:44 Proponuję kupic lejsy xd nie wiem jk się pisze chyba leasy nie wiem xD Coca-colę , i jakies inne picie , paluszki solone ., popcorn , jakies kolorowe cukierki czy zelki , jakies czakoladki , ciastka np. delicje itp. , jakies landrynki ...nie wiem co jeszcze Najlepiej jak już będzie dosyc puźno zamówic pizze a jak nie to kupic mrożoną Pomogłam ???? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Przekąski na impreze ! 23.08.09, 14:47 dEMUS MA RAACJEEE <3 Kurde claps lock -.- Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Przekąski na impreze ! 23.08.09, 14:50 a żeście oryginalni ; o . zrób kanapki o.o jeśli będą trójkątne, świeże, kolorowe, małe, smaczne, różnorodne to ludzi do nich będzie ciągnąć . ; d owoce, mango, figa, malinki . smaczne i zdrowe xDD . może fornetti ? nie wiem, chipsy wszystkich zadowolą, przejmujsze się . : D Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Przekąski na impreze ! 23.08.09, 14:52 oryginalność moje drugie imię. XDD galaretki zrób. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Przekąski na impreze ! 23.08.09, 15:12 Izabela Oryginalność . mi nigdy nikt [ani ja sobie sama] nie nadałam drugiego imienia ; d buu, zawsze chciałam . xd galaretki są git, nie patrz na smaki - patrz na kolory, każdy z gości wybierze najładniejsze *__* ej, a to będzie bezalkoholowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
juuu Re: Przekąski na impreze ! 23.08.09, 16:18 Pewnie ze pomoglas ;* kazdy pomogl ;p Raczej bezalkoholwa ;p zobaczymy jak sie rozkreci ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Przekąski na impreze ! 23.08.09, 17:29 hahaha, no to miłej zabawy ; * Odpowiedz Link Zgłoś