Dodaj do ulubionych

Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!!!!!!

30.08.09, 19:52
Czemu co cholery każdy pisze "dzieci disney'a" , to juz nie można ich lubić ?
dla fanów disney'a gwiazdy typu Parmore i RBD i inne. są porąbane i wgl. a
jeszcze ani razu na kotku nie widziałem żeby fani disney'a obrażali kogoś kto
go nie lubi, a ci którzy nie lubią disney'a ciagle fanów wyzywaja itp.
Wychodzi na to że fani Disney'a mają więcej kultury niż anty itp. !!!
przemyślcie to bo jestescie w ten sposób żałośni ! co chcecie osiagnąć slowami
"Dzieci disney'a" ? i tak te "dzieci" nie przestaną go lubieć itp. wiec po co ?
Obserwuj wątek
    • independent_ . . . 30.08.09, 19:57
      dziećmi disneya nazywane są osoby zapatrzone w gwiazdki disneya.
      i to aż do przesady. bo inaczej ich nazwać po prostu się nie da albo się nie
      potrafi.

jeśli nie widziałaś jak fani disneya obrażają antyfanów to żałuj, bo można się
      uśmiać.
      ostatnio jakaś laska napisała post {chyba w temacie 'co macie do filmów
      disneya?'
      }, że ten kto uważa że filmy disneya są do bani niech się walnie w
      swój krzywy ryj.
      i gdzie tu jest kultura?
      • misiek_o123 Re: . . . 30.08.09, 20:03
        Może i masz racje, no ale ja nie widzałem, bo ja lubie z gwiazd Disney'a tylko
        Tisdale, i Gomez reszta juz wydaje mi sie dziwna itp. i bronie przed fanami
        disney'a innych i przed innymi fanów disney'a bo to że mam Tisdale na obrazku to
        nie znaczy że uwielbiam disney , tylko [tak jak w moim przypadku] 2 gwiazdy to
        chyba za mało żeby nazwać mnie dzieckiem disney'a... i jestem za tym aby wyzywać
        tych którzy pierwsi zaczynają...
    • wampirekxd Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 30.08.09, 20:02
      Sądzę, że z tymi "dziećmi disneya" to rzeczywiście przesada. Przecież takie osoby mogą
      czuć się urażone. To już nie można kogoś lubić w obawie, że zaraz zostanie się
      skrytykowanym?? Jeśli chodzi o te kłótnie to zawsze fani mają więcej kultury niż anty, ale
      miłośnicy disneya nie są znowu tacy święci. Dziękuję za uwagę smirk
      • misiek_o123 Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 30.08.09, 20:05
        Masz 100% racji... po prostu z własnej kultury nie powinno się takich rzeczy
        mówić, bo np. dla fanów disney'a dziwne jest np. ze ktoś lubi RBD a przecież
        nikt ich nie wyzywa od "dzieci RBD" czy coś takiego, to juz nie można nikogo
        lubić, bo zaraz poleci jakaś krytyka... ?!
    • th4ever Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 30.08.09, 20:06
      Nic nie chcemy osiagnac poprostu niewszyscy lubia hanke,dzonaskow,selenki i te inne
      • elisss92 Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 30.08.09, 20:09
        th4ever ma rację.
        A jeśli chcesz zobaczyc obrażanie, to wejdź na wątki z TH to wtedy zobaczysz
        zaciekłość fanek JB.

Peace.
        • independent_ Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 30.08.09, 20:12
          właśnie.
          Tokio Hotel jest chyba najbardziej obrażanym zespołem na tym portalu.
          Ku rwa, co oni wam, fanom Dżonasków, zrobili że tak ich nienawidzicie?
          Bo Bill wygląda jak dziewczyna! normalnie argument roku! Jonasi lepiej
          nie wyglądają.
          • lola1212 Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 10.09.09, 22:48
            z tym masz 100 % rację! jeszcze 3 lata temu każdy "ubóstwiał" Tokio hotel!!! teraz kazdy
            ich wyzywa i bluzga choć przyznam, ze niektóre piosenki mają fajnewink za 2 lata będziecie
            tak mówić o Jonasach i wcale mnie to nie zdziwi ;p
      • misiek_o123 Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 30.08.09, 20:10
        no tak, ja to rozumiem ale ja nie lubie TH a go nie wyzywam... ani CB. od
        Dziecka TH ;/ więc zrozum...
    • ladyy Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 31.08.09, 08:15
      kiedyś byłam fanką disneya a teraz się sporo zmieniło
      z gwiazd disneya przełknę tylko miley bo lubię jej piosenki i ma bardzo fajny głos ale nie
      jestem jej fanką
    • mileydemi Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 31.08.09, 12:17
      zgodze sie z tobą.
      Do mnie sie co niektóre osoby żucają bo lubie miley!!
      Ale jest tak ze ja słucham np. th, czy paramore,i rbd.
      I nie rozumiem pojęcia 'dzieci'.
      Przeciez każdy z nas jest dzieciakiem dopuki nie skończy 18 lat.
      Ja mam 14 i przyznaje że jestem dzieckiem i co??
      Tak samo te wielce przemądrzałe 16, które nie suchają disneya, bo są za dorosłe.
      Ja tam lubie gwiazdki dc, ponieważ nie ćpają, nie palą, nie piją, i są dobrym wzorem, no bo
      np. lepszym niż piana LiLo.
      I mówcie co chcecie ja lubie disney chanel, i rozumiem i szanuje to ze niektórzy tego 'nie
      trawią'. Ale po co odrazu sie kłucić.
      Przeiceż napewno mamy coś wspólnego, ja nie jestem zapatrzona tylko w disneya, lubie
      też rockowe zespoły.
      • thay Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 31.08.09, 13:16
        Lubię Disneya, tak jak inne zespoły i inne gwiazdy które mam wypisane na
        profilu, jeszcze nigdy nie skrytykowałam... nie kłóciłam się z innymi, napisałam
        co chciałam i tyle.
        Co do tego to masz rację chociaż fani JB trochę przessadzają co do TH.

Pzdr...
    • 12kolos12 Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 31.08.09, 18:56
      Zgadzam się. Ja lubię Disney'a.
    • an3ciaa Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 31.08.09, 19:03
      LOFFCIAM DISNEYA!!!!!!!!!!!!!!11
      • nicky Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 10.09.09, 21:30
        Fani disney'a nie obrażają?A ile razy juz czytałam na tematach o th wypowiedzi fanów
        jonasów i miley typu;,,Bill to pedał'' ,,Bill wygląda jak baba'' itp?
        • miqusia Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 10.09.09, 21:35
          wszyscy są winni, kultury nie ma nigdzie,
          przestańcie faworyzować jedną stronę,
          pozdrawiam i nie mówię o wszystkich, dobranoc .
    • lola1212 Re: Fani Disney'a i antyDisney ! ZpraSZAM !!!!!!! 10.09.09, 22:45
      Disney to normalna wytwórnia taka jak wszystkie która produkuje bajki i FILMY DLA
      MŁODZIEŻY! nie rozumiem osób które mówią że "gwiazdki Dysney'a" to beztalencia!!! to
      normalna wytwórnia taka jak wszystkie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka