little 03.09.09, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elanor Re: Tattoo 03.09.09, 19:29 Nie budzą we mnie obrzydzenia.Są spoko ale bez przesady.Góra trzy tatuaże jak ktoś ma jest fajnie ,ale więcej to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
melody_ Re: Tattoo 03.09.09, 19:33 lubie tatuaże dużo rysuje nawet mi to wychodzi zawsze chciałam byc grafikiem albo tatuazystą niestety to prawda Polacy są bardzo zacofani.....ale my jesteśmy nowym pokoleniem bardziej tolerancyjnym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Tattoo 03.09.09, 19:38 W nas siła! ;d Ja mam również brata, który ma dwa spore tatuaże i mama zawsze jak go widzi mówi Wyglądasz jakbyś z wojska uciekł lub więzienia! Srutututu... To jest sztuka. Jak obraz, ale malowany na ciele. Oo Odpowiedz Link Zgłoś
melody_ Re: Tattoo 03.09.09, 19:44 całkowicie sie z tobą zgadzam!!! to jest sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Tattoo 03.09.09, 19:51 Nie wiem dlaczego ludzie mówią, że to jest kaleczenie się. Racja - boli na początku, ale potem ma się na sobie pewną historię. Patrzysz na tatuaż i uśmiechasz sie, bo przypominasz sobie sytuację kiedy go robiłaś, dlaczego i w jakich okolicznociach. melody_ - a Ty osobiście chciałabyś jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
melody_ Re: Tattoo 03.09.09, 21:07 bardzo bym chciała mieć ale nie wiem jeszcze jaki ..zastanawiam się ciągle, to bardzo ważna decyzja ale pomysł z feniksem bardzo mi się podoba, naprawdę! bo jak dla mnie oznacza początek jak i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Tattoo 03.09.09, 19:52 tak Polska to zacofany kraj ; - [ ja bardzo lubię tatuaże i zrobię sobie ! jak będę mogła ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Tattoo 03.09.09, 19:56 Ja też jak będę mogła. To zdjęcie co wstawiłam (ach... *.*) to zrobienie takiego kosztuje pare tysięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: Tattoo 03.09.09, 20:57 mam zamiar jak bedę dorosła sobie zrobic tatuaż na łopatce,jeszcze nie wiem co. Dla mnie nie jest to dziwne,o ile masię wytatółowaną "połowę ciała np. to już jest okropne Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Tattoo 03.09.09, 20:06 Kiedy powiedziałam że na 16 urodziny chce na nadgarstku to mnie rodzice wyśmiali -_- ale na 18 sobie zrobie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Tattoo 03.09.09, 20:29 nasz kraj jest w ogóle fe, najlepiej by było gdyby każdy słuchał jedynego słusznego radia, codziennie do kościółka wielbić pana, a tych satanistów z tym czymś na ciele spalać na stosie. chodzi mi o tatuaże między innymi. mi się cholernie podobają tatuaże, sama sobie kiedyś zrobię. : DD Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Tattoo 03.09.09, 20:57 zgadzam sie, ze polska jest zacofana, ale my jesteśmy nowym pokoleniem.! możemy wszystko. bądźmy bardziej tolerancyjni. stwórzmy nową historię, pomóżmy polsce stać się krajem na poziomie.! sama chciałabym miec tatuaż.. Co prawda mały, bo gwiazdkę na nadgarstku, ale zawsze. Tatuaże mnie nie obrzydzają, na niektóre patrzę z podziwem, lecz gdy ktoś ma całe ciało w tatuażach nie bardzo mi się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
johanna Lubieee 03.09.09, 21:05 chciała bym mieć tatuaż, nawet bardzo, nawet kilka ale muszę poczekać aż będę pełnoletnia ale z tym ze w Polsce ludzi z tatuażami uważa się za jakim kryminalistów, to prawda (większość społeczeństwa tak myśli, przeważnie to starsze ) Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Tattoo 04.09.09, 14:17 Szczerze mówią nie przepadam za malutkimi tatuażami, czyli przeróżne gwiazdki, kwiatki itp. Jeśli robić już tatuaż to większy, a nie jakiś pypeć. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Tattoo 04.09.09, 14:45 ja kiedyś zrobię sobie tatuaż na karku lub kostce ... ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Tattoo 04.09.09, 14:41 bardzo podobają mi si ę tatułaże ale co zaduż to niezdrowa ale wkurza mnie jakieś piepszenie że polska to tka zacofana wiele razy wyjeżdżałam za granice i jakoś specjalnej różnicy nie widziałam więc lepiej siedzieć cicho niż mówić na temat o którym się niema pojęcia troche lojalności własnemu państwu Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Tattoo 04.09.09, 15:52 Masz rację, patriotą nie jestem, ale jest różnica pomiędzy lojalnością, a kłamstwem. Polska pod względem tatuaży jest zacofana. Byłaś za granicą i tego nie zauważyłaś? Ciekawe... ja również byłam i zauważyam wielką różnicę. Zrób sobię tatuaż na ramieniu i wyjdź z nim na miasto - ludzie spojrzą na Ciebie jak na debila. A potem poleć do Stanów - nikt na Ciebie tak nie spojrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Tattoo 04.09.09, 16:57 `Hm.. szczerze mówiąc ja także myśle że jak ktoś zrobi sobie taki tatuaż na całym ciele to się oszpeca. Ale nic nie mam do osób które mają takie coś zrobione - bo osobiście nie znam takiej osoby xdd. Podobają mi się takie malutkie tatuazyki, gdzieś w mało widocznym miejscu alee nie chciałabym mieć takiego tatuaża na całe zycie. Wystarczyłby mi z henny. Pozdro `PS> Pegaz spoko, ale przed podjęciem decyzji przemyśl to sobie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
dupaa.x3 Re: Tattoo 04.09.09, 20:21 ja uwazam ze zdobienie swojego ciala jest nie zbyt marde Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Tattoo 04.09.09, 20:27 tatuaż - tak,tak,tak! marzę od dziecka. kiedyś o łodydze róży oplatającej ramię i rękę, aktualnie dwie kostki do gry = nadgarstek i coś podobnego do serca-granatu z okładki American Idiot w bliżej nieokreślonym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Tattoo 04.09.09, 20:29 Ja jak patrzę to oceniam. Czasami ludzie "zdobią" swoje całe ciało tatuażami i wyglądają brzydko, jeśli nie okropnie. Kilka małych bez ładu i składu na całym ciele jest głupie. Jakieś z sensem, ładny okej, ale inaczej? Paskudztwo. Najgorzej jak ktoś walnie sobie taki duży, a później puknie się w głowę i stwierdzi, że mu się nie podoba. Nara wiara... Tu nie chodzi o tolerancję, a o samą estetykę. O. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Tattoo 04.09.09, 22:15 pdoobają mi się takie drobne tatuaze;d mialam henną takie na stopie, na nadgarsku, śliczne były ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Tattoo 04.09.09, 22:32 Są świetne! Oczywiście z umiarem. Widzieliście najbardziej wytatuowanego Człeka na świecie? To była przesada. Ale jeśli nogi, ręce są wytatuowane i tej osobie się podoba- spoko. Jednak uważam, że tatuaż powinno się przemyslec, nie robic pod wpływem chwili. Sama w przyszłości chciałabym miec Na około 10 cm. głowę lwa/pumy, Po bokach trochę zielonych listków i Zielone, jaskrawe oczy. Puma byłaby czarna. Już to widzę na mojej łopatce... *.* Jednak wszystko pryska, gdy dociera do mnie Myśl, ze muszę poczekac jeszcze około 10-ciu lat. A co do gapiących się ludzi... Co im do tego?! To jest złowieka tatuaż, jego ciało, Jego wola, jego kasa przeznaczona na coś, Co cos dla niego znaczy... Polacy są dziwni, Nietolerancyjni. W centrum handlowym Zobaczą człowieka z dredami, od razu omijają łukiem / Uważają, że każdy powinien byc jak oni, Bo to niby oni wyglądają poprawnie Historia z zycia wzięta: idę do sklepu, Obok mnie przechodzi Azjata, mija się z matką Około trzyletniego dizecka, które trzymała za rękę. I co słyszę ukradkiem? "Aniu, uważaj na takich ludzi, wyglądają inaczej..." No niee. To już była Totalna przesada I jak tu takiej babie nie zwrócic uwagi, Że to też człowiek?! A potem to Ona pluła się do MNIE, Że za smarkata jestem, zeby jej uwagę zwracac (głupie 12 lat...). Ale się postawiłam. Na odchodnym rzuciłam, ze jeśli chcę wychowac nietolerancyjnego rasistę, niech wychowuje. Jednak czy tego powinna chciec matka dla dziecka? Ups. Zboczyłam z tematu. Ale tatoo są fajne Nic nie mam do ludzi wytatuowanych, wstyd mi Niektórych ludzi... Wstyd mi, ze jestem tej samej Narodowości co oni... Ugh. Polacy uważają, Że jest tylko jeden "poprawny" styl życia. ii. Zwykle nie lubię tego słowa, ale to jest ŻAŁOSNE. Rozpisałam się xD Odpowiedz Link Zgłoś
d... prosze o usunięcie zdjęcia 11.11.09, 15:26 Proszę o usunięcie zdjęcia pierwszego, zostało ono umieszczone tu nielegalnie i narusza prawa autorskie. Sprawa została zgłoszona już moderatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Tattoo 11.11.09, 15:53 agh. fakt. nasz kraj jest zacofany i nic sie z tym nie zrobi. niech ktoś tylko sprobuje miec kolczyk albo tatuaz to najlepiej niech wyjdzie z kraju =.=' damn. nienawidze nietolerancji. dla mnie to rodzaj rasizmu i juz. tatuaże są świetne, oczywiscie jezeli maja jakąś symbolike, znaczenie. chcialabym sobie zrobic, ale to musi byc przemyslany wybor, wiec mi sie nie spieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Tattoo 11.11.09, 15:57 Mi się podobają raczej małe i niekolorowe tatuaże. Jak dla mnie, ten feniks za bardzo pretensjonalny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Tattoo 11.11.09, 16:08 bo nasz kraj jest daleko w tyle . z umiarem , symboliczne są spoko . sama nie zamierzam się tatuować , ale u innych akceptuję . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Tattoo 11.11.09, 16:11 We mnie budzą obrzydzenie, ale tylko w przypadku, gdy pokrywają całe ciało Jak np. Trace Cyrus. Blee... Ale jeśli ma się kilka drobnych, albo jakiś na prawdę ładnych tatuaży, to zdecydowanie jest to ozdoba ciała Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd .......... 11.11.09, 19:18 Ja osobiscie nie jestem zwolenniczka tatuazy czy nadmiernej ilosci kolczykow. Nie toleruje kaleczenia swojego ciala bez potrzeby. Nigdy nie bd tego robila. Po prostu nie podoba mi sie to. Ale jesli ktos tego pragnie, to niech robi co chce. Nie powinno sie patrzec jakos "inaczej" na ludzi z tatuazami, bo to jest ich zycie i ich wybor. Odpowiedz Link Zgłoś