cytrusmiley Re: Śniadania. 07.09.09, 18:22 Ja jem codziennie śniadania rano przeważnie płatki na mleku lub jakieś kanapki Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Śniadania. 07.09.09, 18:23 Ja nie jem śniadania. czasem tylko jakąś kanapkę ale to rzadko. Jakoś nie wchodzi mi jedzenie o tak wczesnej godzinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sunszajn Re: Śniadania. 07.09.09, 18:25 Ja staram się jeść codziennie. Najczęściej jest to jakaś kanapka i herbatka malinowa A jak idę do szkoły to wypijam jeszcze jogurt. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Śniadania. 07.09.09, 18:35 Jest różnie Zalezy kiedy wstane Jezeli w dni szkolne wstane i sie wyszykuje... mam czas jeszcze to jem a jezeli nie to nie xd Często jem serek i kulki nesquik z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
grloulie Re: Śniadania. 07.09.09, 18:33 Ja zawsze jem śniadanie. Zwykle jest to kanapka z białym , żółtym serkiem i herbata Saga do tego Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowedni Re: Śniadania. 07.09.09, 18:37 No ja jem czasem kanapki albo jakieś jogurty. Czytałam gdzieś że jak ucznowie sie jedzą śniadanie to lepiej sie uczą ;D ale nie wiem czy to prawda. U mnie na kilku przypadkach sie sprawdziło! Odpowiedz Link Zgłoś
lola1332 Re: Śniadania. 07.09.09, 18:48 vivi2kiwi napisał(a): > jestem ciekawa co jecie albo czy w ogóle jecie śniadania? > ja zjadam albo kanapkę z ciemnym pieczywem, serkiem almette i gorzką herbatką o > wocową, > albo kulki czekoladowe nesquik z mlekiem. Ja jem kanapki z pomidorem , ogórkiem , sałatą i piję kawę ; D Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Śniadania. 07.09.09, 18:56 ja jadam sniadanie tylko w szkole zazwyczaj kanapki albo bółke jak miałam w 1 klasie gim. na 12/45 to jadałam w domu ale te czasy juz mineły Odpowiedz Link Zgłoś
bella3689 Re: Śniadania. 07.09.09, 18:59 ja w ogóle nie jem śniadania przed szkołą tylko biore jedną kanapkę do szkoły....ale często jej nie jem więc jem tylko obiad Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Bez śniadania nie wychodzę z domu. 07.09.09, 19:02 Muszę zjeść kanapkę i wypić przynajmniej pół kubka herbaty. Ja bez tego z domu nie wyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia96 Re: Śniadania. 07.09.09, 19:06 ja nie jadam ;d biorę do szkoły kanapkę i po pierwszej lekcji ją konsumuję ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sara_thierryfan Re: Śniadania. 07.09.09, 19:16 owszem ... jem płatki śnaidaniowe lub jakis jogurt Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Jedzcie śniadania bo w wieku dojrzewania to jest.. 07.09.09, 19:21 Jedzcie śniadania bo w wieku dojrzewania to jest potrzebne Zdarzają się też przez to omdlenia..... Ja jem płatki z mlekiem herbatkę piję a do szkoły biorę kanapkę lub bułkę kajzerkę z nutellą lub z jakimś innym masłem orzechowym albo kajzerkę z serem prażonym na góże ( puchota)lub rogala z czekoladą 7 days i jakiś owoc do szkoły ) Polecam )))) Odpowiedz Link Zgłoś
izulaxd Re: Śniadania. 07.09.09, 19:44 ja zawsze jem śniadania ;];] Jakieś płatki z mlekiem a jak juz nie mam czasu to biore jakiś owoc i jem po drodze do szkoły .... Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Śniadania. 07.09.09, 19:45 Ja nic >< Haha xD Kupuję w szkole zapiekankę, albo drożczóweczkę z budyniem Mniam ^ U mnie w budzie robią naj x d Odpowiedz Link Zgłoś
karolqa Re: Śniadania. 07.09.09, 19:45 jem dzien w dzien sniadanie od kiedy moja kumpela w sql zamdlala bo nie jadla snaiadania! tak sie wtedy wystraszylam ze myslalam ze umre ze strachu ze cos jej sie stanie a ona poprostu sil nie miala...i od tamtego czasu jem dziennie jedna czy dwie skibki chleba i pije herbatenie ma co igrac ze zdrowiem Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Śniadania. 07.09.09, 19:49 .ja jem śniadanie, bez niego nie wyjdę do szkoły i pije przynajmniej polowe herbaty z kubka. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hajli Re: Śniadania. 07.09.09, 19:50 ja ciągle wcinam muszelki czekoladowe z mlekiem xd , moje słit płatki ^^ ale czasem jogurt albo kanapke z nutellą. Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Śniadania. 07.09.09, 19:51 ja jem albo , kanapke z kiełbasą albo kanapke z serem albo platki na mleku , albo w ogule nie jem sniadania ale teraz nie jem sniadania bo nie jestem glodna jak sie budze to czuje ze jstem tak najedzona ze juz bardziej się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: Śniadania. 07.09.09, 19:55 Ja jak zdążam to jem xdd Jeżeli jest szkoła to zwykle nie mam czasu ^^ No chyba,że obudziłam się strasznie głodna. A co jadam.? Hmm..bułkę z delmą i serem żółtym P Albo kanapkę z czymś lubianym przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Śniadania. 07.09.09, 20:05 Wiem, ze to nie pora na to ale potrzebuję pilnie pomocy i to dzisiaj !!!! www.kotek.pl/forum/02,3006,99963175,99963621,Re_Mam_klopot_w_szkole.html Odpowiedz Link Zgłoś
buziola Re: Śniadania. 07.09.09, 20:07 ja w domu jem płíatki z mlekiem zimnym bo mi sie gotowac nieche ;p a w szkole nic nie jem ;p bo mi sie nie chce i przygotowywac a w szkole nie mam czasu xd Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Śniadania. 07.09.09, 20:14 śniadanie w domu jem zawsze. Najczęściej płatki z mlekiem czekoladowe chocapic ;d w szkole nie jem nic, chociaż nie wiem jakbym była głoda. po prostu nie lubię i już ;D Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Śniadania. 07.09.09, 20:16 No of course, że bez śniadania nie wychodzę z domu. Kilka razy wychodziłam, przez co strasznie bolało mnie serce i w ogóle o mało co nie zemdlałam. W każdym razie, mój tata robi nam wszystkim śniadanie, ale od czasu do czasu to ja wcześniej się obudzę i zrobię sobie płatki na mleku (ma być podgrzewane, bo inaczej nie tknę ;p), kako, tosty z roztopionym serem plus ketchup ;] W szkole czasami coś zjem. Nie kiedy robią mi kanapki do szkoły, ale częściej kupuje sobie batony, seven day's i inne takie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Śniadania. 07.09.09, 20:25 Jasne Tyle że to zależy od tego o której mam do szkoły Jak na 1 lekcję: kanapka, jak na 2: pierwsze lepsze płatki śniadaniowe Odpowiedz Link Zgłoś
nes Re: Śniadania. 07.09.09, 20:23 zwykle płatki, ale tylko z Nestle np. Cheerios czy Nesquik. czasami jogurcik. Odpowiedz Link Zgłoś
gabaa :P 07.09.09, 20:39 ja to zawsze jem śniadanie... jak idę do szkoły i trzeba rano wstać to mi się za bardzo nie chce, ale zawsze obowiązkowym sładnikiem jest jakiś serek, czy Nesquiki ... no i potem jedne kanapka gdy mam na cos smaka.... natomiast w weekendy, gdy się dobrze wyśpię, wtedy mogę zjeść duże śniadanie bo wszystko mi pasuje.... Moj jedyny problem to ten że nigdy nie wiem z czym sobie zrobić kanapkę do szkoły.... i cos tam położe i chocby jak bym bardzo jej nie chciala i tak ja zjem bo zawsze w szkole jestem głodna, na pełny brzuch lepiej sie skoncentrować wierzcie ! Odpowiedz Link Zgłoś