monikx2 13.08.05, 08:22 Od jakiegos czasu odczuwam silne zmeczenie. Spie 10 godz. i wstaje zmeczona.Czy Wy tez tak macie przy candida? Jak Sobie z tym radzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ape80 Re: Zmeczenie 13.08.05, 09:54 Wieczorem gorąca kąpiel, z nadmanganianem potasu i olejakami (jakie lubisz) ja używałem imbirowego, z dzewa herbacianego, cytrynowego. Rano Citrosept z ziołem np. szałwią. Odpowiedz Link
monikx2 Re: Zmeczenie 13.08.05, 09:59 Stosujesz citrosept? Napisz mi,w jakich ilosciach i ile razy dziennie? Z tych wszystkich polecanych -Citrosept wydaje mi sie dobrym produktem. Jak dlugo go stosujesz i czy widzisz jakies pozytywne efekty? Odpowiedz Link
ape80 Re: Zmeczenie 13.08.05, 12:10 od 3 miesięcy stosuję, 2 razy dziennie, 12 kropelek. Jest to produkt bezpieczny i mi pomaga. Odpowiedz Link
paszczak44 Re: Zmeczenie 13.08.05, 12:57 To u mnie standard- śpię długo a i tak wstaję zmęczony. Ale i tak jest lepiej niż było kiedyś. (kiedy karmiłem candidę mnóstwem cukru, słodyczami). Czułem się czasami masakrastycznie, jakbym poprzedniego dnia był na jakiejś libacji alkoholowej. Teraz jak jestem na diecie jest już lepiej. Odpowiedz Link