mariusz1233 06.11.05, 17:11 czy podczas tej choroby i leczenia mozna cwiczyc na silowni??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesio22 Re: Candida i silowania 06.11.05, 18:00 Mnie to choróbsko tak wykończyło ,że mam problemy z chodzeniem a Ty pytasz o siłownię............heh Odpowiedz Link
mariusz1233 Re: Candida i silowania 06.11.05, 19:33 A co Ci ze nie mozesz chodzic?? Nie wiem no czytalem ze chodzenie na silownie zwiększa wydzielanie toksyn z organizmu juz chodzilem ale przestalem wiec nie wiem czy nie zacząć?? Bo jak nie chodze to jakos odczuwam pogorszenie. Odpowiedz Link
jullieta Re: Candida i silowania 06.11.05, 21:56 No właśnie, ja także chciałabym zacząć. Tak dla kondycji, ale i dla wyrzeźbienia ciała, bo mi gdzieniegdzie, przepraszam, zwisa. Tylko nie chciałabym utracić drogocennych kilogramów. Odpowiedz Link
agusia530 Re: Candida i silowania 07.11.05, 04:13 ja mysle ze tak,nie korzystam z silowni ale cwicze w domu,korzystam w rowerka i jeszcze innej maszyny do cwiczenia,mam wiecej energii i moje miesnie lepiej pracuja,cwicze juz od paru lat,jak tylko przestane czuje sie gorzej,kiedys mialam takie bole w dolnej czesci kregoslupa,ze bol budzil mnie w nocy,teraz to juz przeszlo,osobiscie polecam jakiekolwiek cwiczenia w ramach mozliwosci zdrowotnych,agusia530 Odpowiedz Link
bglanda Re: Candida i silowania 07.11.05, 06:53 Chodziłem na siłownie w lipcu i sierpniu (była taka promocja ze płaciłem polowe tego co w sezonie). Po kazdym treningu o dziwo wychodziłem wypoczety jak po jakims sanatorium.(nie licząc pierwszych wizyt w siłowni gdzie organizm był jak kapeć) Teraz staram sie cwiczyc w domu tak zwany trening domatora , narazie sobie zrobiłem przerwe bo sie zle czuje , dostalem zaparć itp. Odpowiedz Link
mariusz1233 Re: Candida i silowania 07.11.05, 12:18 no tak, wszystko fajnie tylko ze ja chcialbym przytyć na siłowni ale przzez tą chorobe chyba sie nie da juz tyle czasu chodzilem i nic mi nie dawała ta siłownia teraz juz wiem czemu przez tą chorobe, tylko po silowni na plecach duzo krost mi sie robilo widocznie przez to że toksyny wychodzily razem z potem czy sie myle?? zna ktoś jakiś sposób żeby przytyć przy tej chorobie bo moje 55kg przy 175cm to jest jakieś 20kg niedowagi heh Odpowiedz Link
jullieta Re: Candida i silowania 07.11.05, 12:36 No wlasnie, co zrobic, aby zwiekszyc mase miesniowa, cwiczac na silowni i bedac na naszej diecie? A moze sie nie da? Moze trzeba poradzic sie jakis specjalistow? No. pomozcie! Odpowiedz Link
bglanda Re: Candida i silowania 07.11.05, 14:35 Każdy znas ma inny organizm ale przy takiej diecie trudno zrobic mase na siłowni. Odpowiedz Link
mac6581 Re: Candida i silowania 07.11.05, 16:27 Mozna zwiekszyc mase jedzac wylacznie dozwolone produkty z diety oraz cwiczeniom na silowni. Ogolnie chodzi tutaj o bialko, czyli jesc duzo filetow z kurczaka i ryzu . Jednak dr janus pisal ze dieta powinna byc niskoweglowodanowa i niskobialkowa dlatego nie wiem. Ja osobiscie staram sie jesc tylko produkty dozwolone jednak na pewno nie przejde na taka glodowa diete z mala iloscia miesa/bialka. Odpowiedz Link
asiabed Re: Candida i silowania 07.11.05, 16:53 Ja tez uwazam, ze mozna - byle by tylko nie cwiczyc zbyt forsownie. Delikatny trening, picie duzych ilosci wody - dobrze zrobi. Ja jeszcze pare tygodni i wroce do cwiczenia jogi - zaprzestalam ze wzgledu na bolace stawy nadgarstka i stopy (nie bylam w stanie normalnie wykonywac niektorych prostych assanow). A terz czekam z utesknieniem, kiedy znow zaczne sie wyginac. Odpowiedz Link