Dodaj do ulubionych

Lekarze, których mogę polecić

29.12.05, 10:49
Przez ostatni rok ciągle chorowałyśmy z moją siedmioletnią córką. Leczone
byłyśmy przez różnych lekarzy różnymi antybiotykami ale choroby ciągle
wracały (nieżyt nosa, gardła, oskrzeli, zatok i ucha).
Internista wysyłał nas do laryngologa, reumatologa; każdy z nich zlecał
kosztowne badania, z których nic nie wynikało, a my ciągle czułyśmy się
fatalnie - pojawiały się silne bóle brzucha, wzdęcia, bóle kończyn,apatia,
nerwowość i ogólne złe samopoczucie jakbyśmy ciągle były chore. Osłabione
ciągle łapałyśmy nowe infekcje. Byłam zrozpaczona i już nie wiedziałam co
robić,. Każdy z lekarzy przepisywał inne drogie lekarstwa które nie
skutkowały, każdy z lekarzy stawiał inną diagnozę.
Wtedy mama koleżanki mojej córki poleciła mi lekarzy, którzy bardzo pomogli
jej córce, której z powodu nawracających stanów zapalnych ucha groziła
operacja. Lekarze których mi poleciła metodami niekonwencjonalnego leczenia
doprowadzili jej córkę do bardzo dobrego stanu zdrowia.
Zaufałam jej i odwiedziłam lekarzy.
W trakcie jednej wizyty za pomocą komputerowej diagnostyki wszystkich
narządów (testów) zdiagnozowano u nas problem naszych dolegliwości czyli
Candida albicans. Ponieważ jest to Centrum Diagnozy i Terapii Holistycznej
czyli całego organizmu w trakcie pierwszej wizyty dowiadujemy się jakich
mikroelementów brakuje naszemu organizmowi (mojej córce brakowało cynku i
wapnia) ewentualnie obecność pasożytów, grzybów wirusów oraz stanów zapalnych
w naszym organizmie.
Już na pierwszej wizycie określono nam dietę którą powinniśmy stosować w
trakcie leczenia (o której żaden z lekarzy leczących metodą tradycyjną) nam
nie powiedziała a co jest szalenie istotne podczas leczenia candidy.
Każdy produkt, którego nie jestem pewna czy możemy spożywać jest testowany
przez lekarzy. Co więcej lekarstwa otrzymuję odpłatnie ale bezpośrednio u
lekarzy - są to wyłacznie naturalne preparaty.
Po każydm zabiegu czułyśmy się z córką lepiej a teraz po dwutygodniowej
kuracji nareszcie mogę normalnie pracować a córka może bez problemów chodzić
do szkoły. Od czasu leczenia nie mamy nareszcie katarów ani kaszlów - to jest
niesamowite.
Chciałabym serdecznie wszystkim którzy szukają pomocy tak jak ja kiedyś
szukałam polecić gabinet Centrum Diagnozy i Terapiii Holistycznej LE-MED w
Warszawa-Falenica ul. Filmowa 72 tel. (022) 497 59 80, kom. 502 504 377.
(otzymałam zgodę lekarzy na podanie adresu a zresztą i tak wszystkie te
informacje znajdą Państwo na ich stonie internetowej - nie rozumiem dlaczego
nikt nie chce podawać sprawdzonych kontaktów w końcu na tym forum mamy sobie
pomagać i ja również na tym forum szukałam sprawdzonych kontaktów).
Wszystkie dodatkowe informacje dodatkowe o stosowanych metodach leczenia
znajdą Państwo na stronie internetowej: www.le-med.pl, dodatkowo stona o
stosowanych preparatach : www.joalis.pl
Ja nie wnikałam w szczegóły techniczne bo dla mnie najważniejsze jest że moja
córka i ja czujemy się lepiej.
Hania z córką

Obserwuj wątek
    • grzesio22 Re: Lekarze, których mogę polecić 29.12.05, 12:16
      Tak się składa ,że tu wszystkich interesują właśnie te szczegóły.Cieszę się,że
      macie się dobrze,ale poczuć się bardzo dobrze po dwutygodniowej terapii......to
      prawie cud.Jak zapewne Wiesz jest tu wiele osób ,które miesiącami leczy candidę
      (sam należę do nich) i trzeba wielu wyrzeczeń by poczuć wyraźną poprawę.Także
      czytałem tutaj posty ludzi,którzy zachłystywali się chwilową poprawą,by po
      pewnym czasie popadać w jeszcze większe tarapaty.Wolę więc dmuchać na zimne i z
      wielką ostroznością podchodzę do Twojej opini,ale być może się mylę
      pozdrawiam grześ
      • bglanda Re: Lekarze, których mogę polecić 29.12.05, 13:13
        Do Hapauliny.
        Twoj post przypomina mi reklamy z kolorowych tygodników (np.reklama preparatu
        DIDA).

Polecanie lekarzy nie wymieniajac ich z nazwiska tylko adres i tel potwierdza
        moja opinie wyrazona powyzej.

• matiuszka Re: Lekarze, których mogę polecić 29.12.05, 14:04
          Ale Wy mili jesteście... Dla mnie to, że candidę leczy się latami nie wyklucza
          tego, że po 2 tygodniach można poczuć się lepiej. Ważny jest ten punkt zwrotny
          w leczeniu. Odkrycie przyczyny to już połowa sukcesu. Ja na przykład nadal nie
          wiem w czym nasz problem.

Hapaulina - cieszę się że macie się z córką lepiej. Wiem co to znaczy kiedy
          dziecko ciągle choruje. Oby było już tylko lepiej.

• andrzej.janus Re: Lekarze, których mogę polecić 29.12.05, 15:26
      Mieliśmy juz na tym forum cudownych uzdrawiaczy i takich, którzy zajmowali się
      dystrybucją preparatów.
      Uważam, że forum nie jest miejscem na reklame tego typu, więc ten wpis uważam
      za wielce podejrzany.
      • monikx2 Re: Lekarze, których mogę polecić 29.12.05, 17:05
        Az trudno uwierzyc,ze dwutygodniowa kuracja w walce z drozdzakami poprawila
        Wasz stan zdrowia na tyle,ze natychmiast podajesz adres kliniki.Faktycznie jest
        to troszke podejrzane...,gdyz my walczymy z tym cholerstwem juz dlugo i jeszcze
        nikt tak jasno nie napisal,ze widzi duza poprawe i czuje sie o wiele lepiej.No
        ale coz? Nie moge kasowac wszystkich adresow bo moze ktos mi miec to za zle,na
        tym forum nie padaja nazwiska lekarzy,gdyz malo kto trafil na kompetentna osobe
        znajaca temat.Narazie ten watek pozostanie.
        • hapaulina Re: Lekarze, których mogę polecić 02.01.06, 11:59
          Z powodu wyjazdu nie mogłam od razu odpowiedzieć. Przepraszam za mój optymizm
          (niektórzy uznali go za przesadny) ale proszę wierzyć że po trzech miesiącach
          biegania do różńych lekarzy niekończących się badań i patrzenia na mnie jak na
          hipochondryczkę fakt że znalazłam lekarzy, którzy nie tylko zdiagnozowali
          chorobę ale również wiedzą jak pomóc mi i córce poprawiło mój stan psychiczny
          na tyle, że chciałam się moimi doświadczeniami podzielić z innymi. Trochę to
          smutne że czyjś optymizm może być uznany za podejrzany.
          Niestety uzdrawiaczy, którzy uzdrawiają w trakcie jednej wizyty nie ma i nie
          jesteśmy do końca wyleczone. Cały czas chodzimy na zabiegi przyjmujemy
          preparaty i cały czas musimy stosować dietę,
          jak bardzo ważne jest przestrzeganie zaleconej diety w trakcie leczenia,
          przekonałam się w czasie świąt kiedy nieświadomie zjadłyśmy produkt
          nieprzetestowany, który zawierał niewielką ilość cukru - i bóle brzucha
          powróciły na krótko- na szczęście nie były tak silne jak były poprzednio-, nie
          wróciły też bóle stawów, które czułam poprzednio.
          Aby kuracja była krótsza bardzo ważne jest przestrzeganie zaleconej diety, co
          na początku jest trudne, ponieważ skład danego produktu nie zawsze jest w
          sposób prawidłowy podany na opakowaniu.Mąka pszenna jest tanim środkiem
          zagęszczającym dlatego dodawana jest jest do wielu przemysłowo produkowanych
          środków spożywczych, o czym poinformował mnie lekarz.
          Powinnam zanosić wszystkie produkty do testowania, ale ostatnio nie zrobiłam
          tego - popełniłam błąd.
          Nie chcę opisywać metod stosowanych przez Państwo Lehmann prowadzących Le-Med,
          ponieważ nie jestem lekarzem ale zainteresowani zwłaszcza "Podejrzliwi
          uczestnicy Forum" mogą o nich przeczytać na podanej przeze mnie stronie
          internetowej www.le-med.pl - jeśli jest to zbyt kłopotliwe to mogę przepisać te
          informacje w następnym mailu.
          Kontakt do Le-Med podałam przede wszystkim ze względu na to, że sama szukałam w
          forum adresu i kontaktu do lekarzy prowadzących - niestety nie
          znalazłam,inforamcje które znajdują się na forum sa pomocne, trudno jest jednak
          stosować leczenie na podstawie szczątkowych, często sprzecznych informacji
          podawanych przez uczestników forum - jedni piszą o Citrosepcie, soku z Noni
          inni o czosnku - ale jak stosować - wszystkie preparaty razem w jakich dawkach
          jak długo takich szczegółówych informacji nie ma - jest to zapewne kwestia,
          którą należy omówić z lekarzem. (na tak specyficzne pytania nie odpowiedział mi
          nawet dr Janus do którego wystosowałam maila - adres znalazłam na forum)
          Zgadzam się ze stwierdzeniem że "z tym cholerstwem" niektórzy walczą bardzo
          długo, ponieważ nie da się wyleczyć candidy samemu(jak słusznie pisze dr Janus)
          na podstawie informacji internetowych.

Pozdrawiam,
          Hania
          • andrzej.janus Re: Lekarze, których mogę polecić 03.01.06, 15:25
            Na podstawie własnych doświadczeń w leczeniu drożdżycy mogę stwierdzić jedno -
            nie można zastosować takich samych preparatów u wszystkich osób, a ich dobór
            powinien należeć do lekarza leczącego.
            Nie można więc opracować jednolitego schematu leczenia.
            Nie istnieją też cudowne preparaty roślinne i leki homeopatyczne, które
            likwidują drożdżaka w czasie 2 tyg.
            W związku z możliwością zaistnienia pomyłki, kategorycznie odmawiam doboru
            preparatów przez internet i leczenia przez internet.
            • osh1980 Re: Lekarze, których mogę polecić 04.01.06, 11:51
              Ja jestem własnie świezo po rozmowie z właścicielką LE-MED-u. Rozmowa była
              konstruktywna. Nie było tam mowy o wyleczeniu w 2 tygodnie. Raczej mówiła o 2
              latach. Powiedziała, że ich metody leczenia bazują m.in. na metodach Huldy Clark
              (zapper) i że leczenie jest wieloetapowe, bo trzeba stopniowo odbudowywać
              organizm. Nie mówiła o jakichś cudownych lekach. Powiedziała, że są to preparaty
              homeopatyczne. Powiedziałem, ze leczyłem się ANRY - była zorientowana w temacie.
              Ogólnie, odniosłem pozytywne wrażenie. I zamierzam się tam wybrać. Jest to o
              tyle łatwiejsze, że mozna pójść i w sobotę (jestem spoza Warszawy). Mam
              nadzieję, że jednak uda mi się wreszcie znaleźć kogoś, kto bedzie w stanie
              pokierować mnie. Bo chodzi mi o taką sytuację, gdy lekarz nie jest zbyt daleko
              od mojego miejsca zamieszkania. I tak jeżdżę do dziewczyny w warszawie, więcsmile
              • elpasz Re: Lekarze, których mogę polecić 12.01.06, 12:04
                Podziel się doświadczeniami ze stosowania ANRY, tutaj albo w wątku o ANRY. Ja
                stosuję i jestem ciekawa opinii innych.
    • anika73 Re: Lekarze, których mogę polecić 12.01.06, 13:59
      Ja nie odniosłam wrażenia, że hapaulina kogoś lub coś reklamuje - mam wrażenie,
      że czasem popadamy w przesadę jesli o to chodzi. W końcu wszyscy mamy swoje
      zdanie na temat candidy i leczenia, każdy z nas próbuje wielu różnych sposobów
      i ma już mniejsze lub większe doświadczenia w walce z tą chorobą.
      Zresztą ona pisze, że leczenia jej pomogło, poczuła się lepiej, a nie, że
      ozdrowiała w dwa tygodnie.
      Ja np też borykam się z candidą, ale nie mogę powiedzieć, że mam złe
      samopoczucie i fatalnie się czuję, bo nie mam aż tylu odczuwalnych
      skutków "dzialalności" candidy. No ale to nie oznacza, że jestem zdrowa, prawda?
      A jesli ona poczuła wyraźną poprawę, to dlaczego ma się nie podzielić tym z
      innymi - ja po spektakularnych wynikach działania oliwy ozonowej każdemu o tym
      opowiadałam, pisałam zresztą też na tym forum.
      Z tej propozycji jednak na razie nie moge skorzystać, bo dla mnie to za daleko,
      niestety...
      Pozdrawiam wszystkich i życzę trochę więcej luzu... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka