23.07.06, 18:29
Przypomnialo mi sie ze pijawki so niesamowitym lekarstwem.Moja babcia jak byla jeszcze dosc mloda mama miala problemy z nogami, nie mogla chodzic.
Zaczela kurowac sie pijawkami kladzionymi na nogach .Pijawki wypijaly niezdrowa krew jak i ponoc zawieraja wiele pozytecznych skladnikow.
Dzis ma osiemdziesiat lat i nogi pracuja jak nalezy.
Pijawki sa dobre na wiele schorzen i przy candida rowniez byly by pozyteczne.
Sa drogie, w internecie widzialam sztuke za 15 zloty.
Moja mama ma pajaczki na nogach jak i zawsze czuje ciezkosc nog , mysle moze jej kupie....?Sama wie ze pomoglo jej mamie wiec moze sie skusi smile)
Obserwuj wątek
    • homeopatkaqq Re: Pijawki 24.07.06, 06:46
      szczerze to po przeczytaniu Twojej historii misisczkumoj dalabym sobie tez ta
      pijawke polozyc, a niech sie opije grzybow z krwiawink
      Ale skad pewnosc, ze ta nowa krew co sie wyprodukuje bedzie zdrowa???
      Moze grzyby sie tez namnoza w tempie blyskawicy...
      No i druga sprawa. Kto mialby klasc te pijawke na moje nogi...jakis specjalista
      czy sama moge sobie ja zalozyc..
      ciekawa sprawa...
      I czy ktos moe mi je zagranize w sloiczku przywisc? Bo one zyja chyba w wodzie,
      nie?
      Ciekawe jak bedzie pijawka po angielsku...
      • misiaczekmoj Re: Pijawki 24.07.06, 07:43
        Gregroianko tak tylko minute po jestem przed wyjazdem na ten trening.
        Pisalam do Ciebie meile i czekam na odpowiedz juz dosc dlugo.Myslalam ze cos sie stalo a tu jednak jestes.

Pijawki zwane lekarskimi wypijaja krew zepsuta, jak sie napelnia jak balony to odpadaja i jakbys chciala je przeciac zobaczysz ciemna krew.Ciewmna krew to brudna krew, niezdrowa krew.
        Moja babcia kladla sobie je sama na nogi, a le wiesz ta metoda nie jest bardzo popularna jak kiedys.
        Poszukaj po lacinsku-hirudo medicinalis
        Sa specjalisci w tej dziedzinie,nawet mozne isc na kurs.
        Ale mowie moja babcia dala se rade sama.
        Pijawka nie produkuje krwi tylko wysysa niezdrowa.
        Pijawki musza byc z prawdziwego pochodzenia bo musza byc same bardzo czyste, w internecie sa strony z pijawkami lekarskimi i wysylaja je chyba wlasnie w sloiczkach.
        Narazie pozdrawiam i uciekam.Bede za pare dni
        papa
    • 555karol Re: Pijawki 03.10.15, 20:50
      polecam skorzystać z kogos kto się na tym zna nie samemu leczyć
      ja korzystałem www.hirudon.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka