Dodaj do ulubionych

Kubuś Puchatek

02.08.06, 18:09
Czy Kubuś Puchatek ma przerost candidy albicans? Ciągle zajada miód i tylko
miód!! Tak nie można smile)))
Obserwuj wątek
    • kabak29 Re: Kubuś Puchatek 02.08.06, 21:09
      Kubuś ma żelazny uklad odp.Jego trocinów nic nie ruszy, jest że tak powiem
      niezniszczalny, może jeśc co zechce.
      Choć jest w dotyku mięciutki to jednak prawdziwy twardziel, hm jednak nie o
      niego bym sie martwił, spojrz na klapouchego, czy on nie ma depki...? Hę?
      • kawka37 Re: Kubuś Puchatek 02.08.06, 22:19
        Wiecie co , a ja się bardzo martwię o Shreka: ten wzdęty brzuch – na wewno
        nadmiar gazów, to marudzenie, a skóra jaka zmieniona, na moje oko candida
        gdzieś na +++ smile
        • kabak29 Re: Kubuś Puchatek 02.08.06, 23:13
          Hm...tu możesz mieć sporą rację, choć wiesz, mi szczególnie w oczy rzuca sie
          intensywna infekca gronkowcem,(ta zielenina) ale on wiadomo koegzystuje dobrze
          z candią.
          ...z drugiej strony shrek nie koegzystuje dobrze z niczym(po za bagnem)
          Hm...symuluje?
          • kabak29 Re: A z resztą ...SHREK! 02.08.06, 23:15
            ...weź anry...
            • kawka37 Re: A z resztą ...SHREK! 05.08.06, 21:16
              Prawda, może być gronkowiec, albo, o zgrozo!!! PACIORKOWIEC ZIELENIEJĄCY!!!!!!
              Może by się jakiś medyk wypowiedział????
      • mama.mimi Re: Kubuś Puchatek 06.08.06, 20:49
        Kabak, mylisz się, trociny + miód to dobra pożywka dla pasozytów. Jeszcze
        trochę deszczyków i raj dla nich.
        pozdrawiam
        • kabak29 Re: Kubuś Puchatek 06.08.06, 21:54
          Mamo Mimi!
          Nie będę tolerował na tym forum opini podważających walory zdrowotne Kubusia
          Puchatka.Tak sie składa , że handluję pluszakami od wielu lat i co mialbym
          powiedzieć takiemu trzyletniemu klientowi? Kup Pan Puchatka! Co z tego , że ma
          KANDYDOZĘ! No prosze państwa, bądźmy rozsądni...

Dlatego przecząc oczywistym faktom zamierzem utwierdzac wszystkich jak to tylko
          możliwe w błęnym przekonaniu, iz Kubus Puchatek Kandydozy nie ma! Nie Ma!

Hm.Podpadłas mi ale niech ci będzie ,pozdrowie cię jak tylko przeprosisz
          wszystkie dzieci , które teraz boją sie swojego misia...
          • mama.mimi Re: Kubuś Puchatek 07.08.06, 15:54
            Przepraszam wszystkie dzieciaki, nie wiem za co ale przepraszam, niech Im
            będzie. Mojego Mikołaja też wink)))

Dzieci bojące się kandydozy? No coś Ty, uświadamiaj Je, niech wiedzą jakie
            powinny mieć nawyki żywieniowe, bo pewnie Ich rodzice żyją w nieświadomości.
            Pozdrawiam smile))))))
            monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka