Gość: krystian IP: *.autocom.pl 07.02.05, 19:45 operacja tarczycy czy ktoś ma to za sobą -jak długo lezy sie po zabiegu, jaka blizna, gdzie była robiona operacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Niedługoczeka moja zonę IP: *.3vnet.pl 22.02.05, 23:20 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24712 Odpowiedz Link Zgłoś
monikare Re: Niedługoczeka moja zonę 23.02.05, 11:01 ja miałam operacje tarczycy. Po zabiegu lezy sie 3 dni, ładnie sie goi, trzeba tylko troche rehabilitacji, trzeba równiez pamietac ze po operacji trzeba isc do laryngologa o ile w szpitalu nie było konsultacji. Po operacji trzeba wziasc hormony tarczycy w zalecanej dawce. Ponadto taka wskazówka ode mnie- gdybym teraz miałą operacje to bym poprosiła specjalnie zeby mi nie usuwali przytarczyc zeby zwrócili na tro uwage bo teraz z tego powodu mam problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: Niedługoczeka moja zonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:05 jestem 8 dni po operacji,w szpitalu po zabiegu byłam 5 dni,rana nie jest mała jestem cięta w 'uśmiech',ale ładnie się goi,no i normalne że na początku wszystko boli,zapomniałam napisać że zabieg trwał 2godz. pozdrowienia dla żony Odpowiedz Link Zgłoś