magie_bankie 15.09.05, 11:36 Witam! Mam pytanko, moze ktos jest zorientowany. Czy to prawda, że pobyt, leczenie, wykonywane badania w klinice w przypadku łysienia plackowatego nie są refundowane? Dzieki za odpowiedź, pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Refundacja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:59 tak,niestety nie jest to refundowane,zresztą jak wiele innych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
magie_bankie Re: Refundacja??? 21.09.05, 20:02 Dziękuje za odpowiedź:)) Ale widzę, ze niektórych mój problem smieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Refundacja??? 21.09.05, 20:34 To nie Twój problem śmieszy. Tylko Twoja chęć poprawienia sobie czuprynki za moją "kasę" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magie_bankie Re: Refundacja??? 21.09.05, 22:35 Niestety, ale to nie jest chęć poprawienia czuprynki,ale chęć dostosowania się do "naszego społeczeństwa"...Chciałabym, żeby w końcu nikt się nie gapił na ulicy, chciałabym aby ludzie normalnie ze mną rozmawiali, chciałabym mieć normalną pracę, a nie wysłuchiwać, że powinna Pani kupić sobie perukę, bo za bardzo się Pani wyróżnia w tłumie... A poza tym przepraszam, że są ludzie, którzy nie mają za co się leczyć i nie wiedzą na co, bo tacy jak Ty szczędzą im pieniędzy nawet na zrobienie głupiej morfologii... Odpowiedz Link Zgłoś