Gość: kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:47 a ja mam pytanie czy znajdzie sie drugi zawod gdzie czlowiek bylby w stanie prszepracowac 300 godz. miesiecznie tylko lekarz tak ciezko pracuje ze moze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poloznik-gin Re: 3 etaty 01.04.06, 09:49 Oczywiście ,też pomysl wielu pracuje podobnie po 12 godz dziennie,w przydadku lekarzy to nie jest praca ,godziny przepracowane w nocy i święta nie nazywają się praca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: 3 etaty IP: 62.29.138.* 08.04.06, 11:45 Jestem położną i pracuję na pełne 2 etaty tj miesięcznie muszę przepracować ok 320 godzin. pracuję w 2 szpitalach i pędzę z dyżuru na dyżur .jestem przemęczona ,dzieci widuję "w locie" ale nie mam innego wyjścia bo nie przeżyję wraz z rodziną z jednej pensji. wszystkim zazdrośnikom radzę zeby znależli sobie drugą pracę i zobaczyli jak to jest żyć bez wolnych dni,świąt zmęczeni tak, że czasem płakać się chce.spać po 3 godziny i znowu do pracy,pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricolour To jeszcze napisz gdzie pracujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:52 ... i nie zapomnij o IP, które cie zdradza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: To jeszcze napisz gdzie pracujesz... IP: 62.29.138.* 08.04.06, 12:31 nie wiem o co Ci chodzi z tym IP , ja nie mam nic do ukrycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricolour Z tym IP jest tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 12:44 ... że w puli 62.29.138.* jest tylko jedna firma "lekarska": Opis sieci: Medicover Sp. z o.o. ul. Bitwy Warszawskiej 20 Warszawa Poland ECS-IP address-range III Energis Carrier Services AG Dane adresowe sieci: Energis Polska Sp. z o.o. ul. Jana Pawla II 66 05-500 Piaseczno Poland Medicover Sp. z o.o. ul. Bitwy Warszawskiej 20 Warszawa Poland Dlatego pytałem gdzie pracujesz... bo zdaje się, że tam nie płacą najgorzej. Mówiąc inaczej - podejrzewam, że nie jesteś tym, za kogo sie podajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo Re: Z tym IP jest tak... IP: 62.29.138.* 19.04.06, 13:56 w medicover też pracują położne i jestem jedną z nich a poza medicover pracuję w szpitalu wcale nie zarabiam tu kokosów(choć więcej 200 zł niż w szpitalu z nocami i premią....etat jest etatem niezalężnie czy w państwowej czy w prywatnej służbie zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: Z tym IP jest tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:14 Jestem zszokowany ,pracujecie na dwóch -trzech etatach -zmuszają was-trzeba zmienić prawo abyście tak nie cierpieli,tylko jeden etat. Odpowiedz Link Zgłoś
grix Re: Z tym IP jest tak... 19.04.06, 14:38 toto było uprzejme napisać: > Jestem zszokowany ,pracujecie na dwóch -trzech etatach -zmuszają was-trzeba > zmienić prawo abyście tak nie cierpieli,tylko jeden etat. Nie no, toto, co ty, po co, przecież to czysta przyjemnośc iść do lekarza czy oddać żonke pod opiekę położnej którzy padają na nosy i nie moga zebrać myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: Z tym IP jest tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:00 no właśnie pisałem wyłącznie jeden etat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: 3 etaty IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.04.06, 17:45 kierowca TIRa kierowca PKS ( była niedawno afera bodajże w PKS Mińsk Mazowiecki gdzie kierowcy mieli po 300 godzin miesięcznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordmaverick777 Re: 3 etaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:13 Nie jestem ekspertem, jesli chodzi o ten temat, więc przepraszam że podnoszę tu głos, ale kierowcy TIRów mają chyba tzw tachografy i NIE WOLNO im tyle pracować (bo to prezecież niebezpieczne!) w ciągu tygodnia. Zresztą... Sam napisałęś, że kilku kierowców tyle pracowało i byłą afera - tysiące lekarzy pracują w ten sposób i afery nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1996 Re: 3 etaty 21.04.06, 14:16 Etat nie zawsze równa się praca (i dotyczy to wszystkich, nie tylko lekarzy). Odpowiedz Link Zgłoś