IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:47
a ja mam pytanie czy znajdzie sie drugi zawod gdzie czlowiek bylby w stanie
prszepracowac 300 godz. miesiecznie tylko lekarz tak ciezko pracuje ze moze
Obserwuj wątek
    • poloznik-gin Re: 3 etaty 01.04.06, 09:49
      Oczywiście ,też pomysl wielu pracuje podobnie po 12 godz dziennie,w przydadku
      lekarzy to nie jest praca ,godziny przepracowane w nocy i święta nie nazywają
      się praca .
    • Gość: Aśka Re: 3 etaty IP: 62.29.138.* 08.04.06, 11:45
      Jestem położną i pracuję na pełne 2 etaty tj miesięcznie muszę przepracować ok
      320 godzin. pracuję w 2 szpitalach i pędzę z dyżuru na dyżur .jestem
      przemęczona ,dzieci widuję "w locie" ale nie mam innego wyjścia bo nie przeżyję
      wraz z rodziną z jednej pensji. wszystkim zazdrośnikom radzę zeby znależli
      sobie drugą pracę i zobaczyli jak to jest żyć bez wolnych dni,świąt zmęczeni
      tak, że czasem płakać się chce.spać po 3 godziny i znowu do pracy,pracy
      • Gość: tricolour To jeszcze napisz gdzie pracujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:52
        ... i nie zapomnij o IP, które cie zdradza...
        • Gość: Aśka Re: To jeszcze napisz gdzie pracujesz... IP: 62.29.138.* 08.04.06, 12:31
          nie wiem o co Ci chodzi z tym IP , ja nie mam nic do ukrycia
          • Gość: tricolour Z tym IP jest tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 12:44
            ... że w puli 62.29.138.* jest tylko jedna firma "lekarska":

Opis sieci:
            Medicover Sp. z o.o.
            ul. Bitwy Warszawskiej 20
            Warszawa
            Poland
            ECS-IP address-range III
            Energis Carrier Services AG

Dane adresowe sieci:
            Energis Polska Sp. z o.o.
            ul. Jana Pawla II 66
            05-500 Piaseczno
            Poland
            Medicover Sp. z o.o.
            ul. Bitwy Warszawskiej 20
            Warszawa
            Poland

Dlatego pytałem gdzie pracujesz... bo zdaje się, że tam nie płacą najgorzej.
            Mówiąc inaczej - podejrzewam, że nie jesteś tym, za kogo sie podajesz.
            • Gość: kajo Re: Z tym IP jest tak... IP: 62.29.138.* 19.04.06, 13:56
              w medicover też pracują położne i jestem jedną z nich a poza medicover pracuję
              w szpitalu wcale nie zarabiam tu kokosów(choć więcej 200 zł niż w szpitalu z
              nocami i premią....etat jest etatem niezalężnie czy w państwowej czy w
              prywatnej służbie zdrowia
              • Gość: toto Re: Z tym IP jest tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:14
                Jestem zszokowany ,pracujecie na dwóch -trzech etatach -zmuszają was-trzeba
                zmienić prawo abyście tak nie cierpieli,tylko jeden etat.
                • grix Re: Z tym IP jest tak... 19.04.06, 14:38
                  toto było uprzejme napisać:

> Jestem zszokowany ,pracujecie na dwóch -trzech etatach -zmuszają was-trzeba
                  > zmienić prawo abyście tak nie cierpieli,tylko jeden etat.

Nie no, toto, co ty, po co, przecież to czysta przyjemnośc iść do lekarza czy
                  oddać żonke pod opiekę położnej którzy padają na nosy i nie moga zebrać myśli...
                  • Gość: toto Re: Z tym IP jest tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:00
                    no właśnie pisałem wyłącznie jeden etat
    • Gość: aron Re: 3 etaty IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.04.06, 17:45
      kierowca TIRa

kierowca PKS ( była niedawno afera bodajże w PKS Mińsk Mazowiecki gdzie
      kierowcy mieli po 300 godzin miesięcznie)
      • Gość: lordmaverick777 Re: 3 etaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:13
        Nie jestem ekspertem, jesli chodzi o ten temat, więc przepraszam że podnoszę tu
        głos, ale kierowcy TIRów mają chyba tzw tachografy i NIE WOLNO im tyle pracować
        (bo to prezecież niebezpieczne!) w ciągu tygodnia. Zresztą... Sam napisałęś, że
        kilku kierowców tyle pracowało i byłą afera - tysiące lekarzy pracują w ten
        sposób i afery nie ma.
        • Gość: toto Re: 3 etaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 17:53
          to błąd
    • monia1996 Re: 3 etaty 21.04.06, 14:16
      Etat nie zawsze równa się praca (i dotyczy to wszystkich, nie tylko lekarzy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka