aron2004 27.05.07, 08:51 Underman - ta zaciekłość nie leży w charakterze Polaka, a nawet Słowianina. Przy okazji dr Underman trochę by schudł przy robocie - zapraszamy na sianokosy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nico72 Re: Underman - ta zaciekłość 27.05.07, 08:54 Popatrz na zaciekłość po drugiej stronie. Zaciekłość w dążeniu do władzy absolutnej i wykorzystywaniu wszystkich i wszystkiego do własnych celów. Ciebie też aron. Ale co ja wymagam spojrzenia od osoby zaślepionej. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Underman - ta zaciekłość 27.05.07, 08:56 jaka zaciekłość po drugiej stronie? Rząd i tak bardzo delikatnie obchodzi się z lekarzami. Np. nie było jeszcze lustracji majątkowej, nad czym boleję. Odpowiedz Link Zgłoś
adamicus Re: Underman - ta zaciekłość 27.05.07, 10:26 Popatrz klaunie na swoją zaciekłość - Underman to przy tobie potulny baranek :- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
jachuw Re: Underman - ta zaciekłość 27.05.07, 15:01 aron, twoje posty są zabawne i ja je lubię, ale odpuść sobie rasizm, bo przeginasz pałę!!! Zreszta głoszenie treści rasistowskich jest karalne... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Underman - ta zaciekłość 27.05.07, 19:42 jachuw napisał: > aron, twoje posty są zabawne i ja je lubię, ale odpuść sobie rasizm, bo > przeginasz pałę!!! Zreszta głoszenie treści rasistowskich jest karalne... Jaki rasizm? To tekst z serialu "Zmiennicy". Lepiej podaj TVP do sądu o rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
delco Re: Underman - ta zaciekłość 01.06.07, 21:51 > aron, twoje posty są zabawne i ja je lubię, ale odpuść sobie rasizm Zwłaszcza że Aron to najpewniej czysto słowiańskie imie, co tam słowiańskie czysto polskie.... Delco Odpowiedz Link Zgłoś
maretina to jest determincja i konsekwencja 27.05.07, 20:25 to jest przeciwstawienie sie wyzyskowi, to walka o swoja godnosc. ma pelno zalet ten facet... Odpowiedz Link Zgłoś
jabberwacky1 Zapłać składkę zdrowotną aron ... 27.05.07, 20:57 ... to będziesz miał moralne prawo krytykować lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ai.p Re: Underman - ta zaciekłość 01.06.07, 19:38 Nawołuje do zwalniania sie lekarzy z pracy.Niech da przykład i zwolni sie.Szpital tylko zyska a napewno nie straci.Zwalniajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jachuw Re: Underman - ta zaciekłość 01.06.07, 20:12 ai.p napisał: > Nawołuje do zwalniania sie lekarzy z pracy.Niech da przykład i zwolni > sie.Szpital tylko zyska a napewno nie straci.Zwalniajcie się!!! Ja po prostu nie mogę wyjść z podziwu, kto takie głupoty wypisuje!!! Szpital kolego, to z definicji miejsce, gdzie LEKARZE leczą ludzi. Jeżeli wyjmiesz z tego równania lekarzy, to ze szpitala zostanie ci stare obleśne schronisko młodzieżowe... Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Underman - ta zaciekłość 01.06.07, 21:13 "ze szpitala zostanie ci stare obleśne schronisko młodzieżowe..." no i o to chodzi... schronisko jest tańsze w utrzymaniu; a rząd jakoś się będzie leczył - jak pokazują ostatnie przypadki premiera i ministra zdrowia - oni nie muszą czekać w kolejkach... Odpowiedz Link Zgłoś