Dodaj do ulubionych

DOBRY GINEKOLOG Z BYTOMIA ?????????

IP: *.wozniaka.bytom.pl 12.08.03, 13:13
Kto poleci dobrego ginekologa z Bytomia?proszę o nazwisko ew,adres,DZIĘKI.
Obserwuj wątek
    • Gość: bj Re: DOBRY GINEKOLOG Z BYTOMIA ????????? IP: 155.37.231.* 14.08.03, 17:39
      byl wampir z bytomie kiepski bo go zlapali
      • Gość: mirkad Re: DOBRY GINEKOLOG Z BYTOMIA ????????? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 14:07
        Polecam panią Kozak - Darmas pracuje w przychodni Sigma na Batorego (w ramach
        kasy) - odpowiada na tzw. głupie pytania, jest delikatna w badaniu (zdarzyło
        mi się zwijać z bólu u innych lekarzy) i po efektach widać że wie co robi
        • ela84 Re: DOBRY GINEKOLOG Z BYTOMIA ????????? 23.08.03, 11:16
          Gość portalu: mirkad napisał(a):

> Polecam panią Kozak - Darmas pracuje w przychodni Sigma
          na Batorego (w ramach
          > kasy) - odpowiada na tzw. głupie pytania, jest
          delikatna w badaniu (zdarzyło
          > mi się zwijać z bólu u innych lekarzy) i po efektach
          widać że wie co robi

Czy masz może tam numer talefonu? Czy to jest ta nowo
          powstała Sigma Bi naprzeciw wejścia do szpitala? Prosze o
          namiary bede wdzieczna
          • Gość: mirkad Re: DOBRY GINEKOLOG Z BYTOMIA ????????? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 11:19
            Dokładnie ta przychodnia. P. doktor przyjmuje w piątki, nr tel. 389-70-85.
            Moja siostra ma do niej zastrzeżenia (pokłóciła się o receptę), ale ja jestem
            naprawdę zadowolona - miesiąc !!!!! chodziłam ze stanem zapalnym śluzówki
            macicy od lekarza do lekarza i to co słyszałam to to , że po poronieniu takie
            plamienie jest normalne !! Tyle że podczas badania z bólu prawie wyłam. U p.
            doktor po tygodniu leczenia przestałam plamić, a teraz po 3 kolejnych
            miesiącach leczenia (stan zapalny był tak zaawansowany) jestem zdrowa i mogę
            myśleć o następnej ciąży. Zyczę zdrówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka