cccykoria 13.11.08, 15:28 Czy ja mam juz " przywidzenia" ? Czytalam watek "dlaczego moja wypowiedz zostala skasowana" i nie ma go juz , a moze nigdy go nie bylo:(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slav_ Re: Chyba cos zlego sie dzieje 13.11.08, 16:08 Masz zwidy. Takiego wątku nie było. Paru innych też nie było. Dawniej stosowano na taka przypadłość zimne prysznice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re:Jestem w matni 13.11.08, 16:30 Zimny prysznic nie pomogl -trzese sie "jak galareta":((((( Pomozcie- blagam Slav Ty chyba specjalnie dales taka rade -a ja glupia ,nie pomyslalam ,ze teraz to przeciez XXI wiek:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 A co stosują aktualnie, Drogi slav_? 13.11.08, 17:09 slav_ napisał: > Masz zwidy. > Takiego wątku nie było. > Paru innych też nie było. Dawniej stosowano na taka przypadłość zimne prysznice > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
super-reset Re: A co stosują aktualnie, Drogi slav_? 13.11.08, 17:54 Pomogę.Neuroleptyki. A czasem bywa, że elektrowstrząsy. Stare,ale jare. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 A co to są neuroleptyki? 13.11.08, 18:00 super-reset napisała: > Pomogę.Neuroleptyki. > A czasem bywa, że elektrowstrząsy. Stare,ale jare. Odpowiedz Link Zgłoś
super-reset Re: A co to są neuroleptyki? 13.11.08, 18:05 Za Wikipedią: Leki przeciwpsychotyczne (neuroleptyki, dawniej znane także jako duże trankwilizery) - leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych głównie schizofrenii oraz innych psychoz, w przebiegu których występują u chorego urojenia i omamy. ps.korzystasz czasem z Google? Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 wolę super-reset 13.11.08, 18:14 super-reset napisała: > ps.korzystasz czasem z Google? Odpowiedz Link Zgłoś
super-reset Re: wolę super-reset 13.11.08, 18:23 Jako przedstawicielce Białej Mafii pozostaje mi podejść do powyższej wypowiedzi ze zdecydowamą rezerwą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 zasada ograniczonego zaufania obowiązuje 13.11.08, 18:26 super-reset napisała: > Jako przedstawicielce Białej Mafii pozostaje mi podejść do powyższej > wypowiedzi ze zdecydowamą rezerwą...:) nawet w mafii, tym bardziej białej. Odpowiedz Link Zgłoś
super-reset Re: zasada ograniczonego zaufania obowiązuje 13.11.08, 18:31 Tak jest! mafia to mafia, nieważne-w białym kitlu, czy czarnej todze...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 Ech nie, ja wierzę w państwo prawa, 13.11.08, 18:37 super-reset napisała: > Tak jest! mafia to mafia, nieważne-w białym kitlu, czy czarnej > todze...:)) no i w powołanie resetek w zwiewnych fartuszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
super-reset Re: Ech nie, ja wierzę w państwo prawa, 13.11.08, 18:53 Zupełnie słusznie! Powołanie to można mieć do wojska. A "państwo prawa" brzmi tak samo ,jak "lekarz medycyny" Lekarze nie leczą medycyny, tylko ludzi.Prawo nie służy państwu, tylko temu, kogo stać na lepszego adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 ja tam wierzę w powołanie 13.11.08, 19:29 super-reset napisała: > Powołanie to można mieć do wojska. > A "państwo prawa" brzmi tak samo ,jak "lekarz medycyny" > Lekarze nie leczą medycyny, tylko ludzi.Prawo nie służy państwu, > tylko temu, kogo stać na lepszego adwokata. i to zarówno lekarzy, jak i adwokatów i uważam, że optymalnie byłoby, gdyby rynek uznawał za lepszych i droższych właśnie tych z powołaniem - zarówno lekarzy, jak i prawników. Odpowiedz Link Zgłoś
super-reset Re: ja tam wierzę w powołanie 13.11.08, 19:43 Ja też wierzyłam.W podstawówce. Teraz wierzę w kompetencję, uczciwośc i empatię. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 to znowu tylko kwestia konwencji, definicji 13.11.08, 22:03 super-reset napisała: > Teraz wierzę w kompetencję, uczciwośc i empatię. Jeśli chodzi o mnie, to nie miałbym żadnego problemu z przyznaniem istnienia powołania u lekarza, gdyby charakteryzowała go kompetencja, uczciwość i empatia. Czegóż by jeszcze oczekiwać więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
super-reset Re: to znowu tylko kwestia konwencji, definicji 13.11.08, 23:38 Nie dorabiajmy więc górnolotnych terminów. Dobre wykonywanie swojej pracy a poczucie misji z nią związanej to dwie różne rzeczy.To drugie jest typowe dla osób z lekka infantylnych. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: to znowu tylko kwestia konwencji, definicji 13.11.08, 23:49 Dobrze powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 czepiasz się słówek suoer-reset 13.11.08, 23:54 super-reset napisała: > Nie dorabiajmy więc górnolotnych terminów. > Dobre wykonywanie swojej pracy a poczucie misji z nią związanej to > dwie różne rzeczy.To drugie jest typowe dla osób z lekka > infantylnych. to jest tak jak z tą słynną szklanką dla jednych (optymistów) do połowy pełną, dla drugich (pesymistów) do połowy pustą. Odpowiedz Link Zgłoś
avvg Re: to znowu tylko kwestia konwencji, definicji 13.11.08, 23:57 > Nie dorabiajmy więc górnolotnych terminów. > Dobre wykonywanie swojej pracy a poczucie misji z nią związanej to > dwie różne rzeczy.To drugie jest typowe dla osób z lekka > infantylnych. Co, boli, że ktoś może zgrabnie połączyć jedno z drugim, zyskując przy tym sympatię, szacunek i zaufanie innych...? Odpowiedz Link Zgłoś
super-reset Re: to znowu tylko kwestia konwencji, definicji 14.11.08, 00:02 Zapewniam cię,że nic mnie nie boli. Infantylizm bywa sympatyczny, ale na dłuższą metę w tym zawodzie bywa męczący.Dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś