Dodaj do ulubionych

Developerzy-Wesola

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 14:05
Czy moze wiecie cos na temat inwestycji mieszkaniowych w Wesołej, co się
buduje albo dopiero ma zacząć?
Obserwuj wątek
    • Gość: madi Re: Developerzy-Wesola IP: *.chello.pl 30.04.06, 19:07
      No właśnie. Czy ktoś może napisać coś o inwestycji przy Armii Krajowej 56?
      Inwestor DOMEKO, w sieci nic nie mogę znaleźć. Byłam tam dzisiaj przejazdem,
      ale w związku z weekendem niczego nie udało mi się dowiedzieć. A może są jakieś
      nowe inwestycje niedaleko stacji? Jestem zachwycona okolicą! Mieszkańcy
      Wesołej, pomóżcie!
      • Gość: Anna Re: Developerzy-Wesola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:59
        Malo sie buduje w tej czesci Wesolej, o ktorej pisze Madi, wiecej w Milosnie i
        w Zielonej. Blizej stacji niczego nie buduja i nie beda, bo tam nie ma gdzie, z
        trudem tez mozna kupic dzialke pod budownictwo jednorodzinne. Na Armii Kr. 56 ,
        o ile mi wiadomo, jest jeszcze pare wolnych mieszkan juz gotowych i kolejne,
        ktore sa dopiero budowane, z czym jest pewien bol, bo dom zostal wcisniety
        miedzy mala zabudowe, zacienil okoliczne posesje, stworzylo to szereg
        konfliktow, bo okazalo sie, ze inwestor dostal zgode na budowe nieuczciwie. Byl
        tam ladny teren, a teraz troche to nie najlepiej wyglada. Ale zawsze lepiej tu
        niz w Warszawie, bo w rzeczy samej okolica urokliwa, dzielnica zadbana,
        stosunki familiarne, zyc nie umierac.
        • Gość: Madi Re: Developerzy-Wesola IP: *.chello.pl 01.05.06, 12:10
          Bardzo dziękuję Annie za informacje. Faktycznie - trochę mnie zdziwiło, że ktoś
          dostał zezwolenie na - o ile dobrze pamietam - trzypiętrową zabudowę w tak
          wspaniałym miejscu. Okolica naprawdę zachwycająca - zazdroszczę mieszkańcom! A
          czy nie wiecie nic np. o domkach szeregowych? Może w innych częściach Wesołej
          (np. Zielonej)? Marzę już o przeprowadzce :-)
          • Gość: Anna Re: Developerzy-Wesola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 14:54
            Najpredzej w Starej Milosnej, ale nie wiem, czy to Cie zachwyci, w Zielonej,
            nie sadze, zeby cos budowali, ale przejedz sie na Brata Alberta, tam jest
            nowootwarte centrum handlowe i nie wykluczone, ze obok cos zbuduja.
            Najpowazniejszym inwestorem w Wesolej jest firma pana Rodziewicza, jesli znajde
            na niego namiary , napisze.
            • Gość: madi Re: Developerzy-Wesola IP: *.chello.pl 01.05.06, 23:12
              Byłabym bardzo wdzięczna. Możesz słać na marcelin2@gazeta.pl.
              A co to za firma? Zajmują się budownictwem jedno czy wielorodzinną?
              • Gość: Anna Re: Developerzy-Wesola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 15:00
                Wlasnie rozniesli po Wesolej gazete i jest w niej duza reklama tej firmy z
                opisem i planami mieszkan, nazywa sie "Aleja akacjowa poludnie".
                Wysylam Ci mail, skontaktuj sie ze mna i wez sobie te gazete /nie ma jej w
                sprzedazy/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka