gramm 05.12.04, 01:21 Pozdrowienia dla wszystkich miłośników gór i tych, którzy o nas dbają gdy tam jesteśmy: ratowników TOPR I GOPR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: Po pierwsze: przeżyć IP: *.icpnet.pl 19.12.04, 21:34 w tym roku wybieram sie po raz pierwszy w Tatry zimą,jadę z doświadczoną ekipą,ale i tak z wielką uwagą przeczytałam powyższy artykuł... łza zakręciła mi sie w oku gdy czytałam o tragedii na szpiglasowej przełęczy. zmobilizował mnie do wypozyczenia detektora lawinowego po przyjeździe do zakopanego. mam wielki szacunek dla wsyztskich ratujących życie czy to w górach czy też na nizinie...dlatego z jednej strony zszokowała mnie wypowiedz Bruno Jelka a z drugiej...rozumiem Jego reakcje,bo sama byłam wqrzona na to co powiedział ten ślązak... dlaczego ludzie są tak nieodpowiedzialni??? dlaczego ryzykują czyjeś zycie??? dlaczego...? Pozdrowienia dla wszystkich ratujących życie:-) Uważajcie na siebie. Życzę Wam tyle powrotów do domu co wyjśc w góry. Odpowiedz Link Zgłoś