kot.behemot 16.06.05, 21:28 Coś ciekawego dla biologów. www.ccl.net/cca/jobs/joblist/mess3332.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex-rak Re: Scripps, praca 16.06.05, 21:58 Dla chemikow i nieustraszonych poszukiwaczy lekow tez sie cos znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Scripps, praca 16.06.05, 22:15 No no, ale na stronie glownej to dopiero jest wybor... www.ccl.net/chemistry/announcements/jobs/index.shtml A gdzie takie cos mozna znalezc dla biologow? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.behemot Re: Scripps, praca 16.06.05, 22:41 Nie za wielki ten wybór - głównie postdoki. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.behemot A biolodzy... 16.06.05, 22:44 > A gdzie takie cos mozna znalezc dla biologow? A biolodzy sami sobie muszą znaleźć takiego Jana Łabanowskiego (z którym piwo piłem we Wrocławiu, zresztą). :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz97 Re: A biolodzy... 16.06.05, 23:35 kot.behemot napisał: > > A gdzie takie cos mozna znalezc dla biologow? > > A biolodzy sami sobie muszą znaleźć takiego Jana Łabanowskiego (z którym piwo > piłem we Wrocławiu, zresztą). :) o... skad Jasia znasz ? l Odpowiedz Link Zgłoś
kot.behemot Re: A biolodzy... 17.06.05, 00:34 lukasz97 napisał: > kot.behemot napisał: > > > > A gdzie takie cos mozna znalezc dla biologow? > > > > A biolodzy sami sobie muszą znaleźć takiego Jana Łabanowskiego (z którym > piwo > > piłem we Wrocławiu, zresztą). :) > > o... skad Jasia znasz ? > Z picia piwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz97 Re: Scripps, praca 16.06.05, 23:33 kot.behemot napisał: > Coś ciekawego dla biologów. dla milosnikof trzesien tyz.. wlasnie bylo kolejne 5.3... l Odpowiedz Link Zgłoś