lukasz97 04.08.05, 02:14 wie ktos jak sie z czajkiem w pl-u skontakcic ??? mam mu zone z samolotu odebrac.. tylko ze nie zapodali numeru lotu a na LAX, nawet po nocy, calkiem sporo samolotow przylatuje... wrrr... l Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: czajek... 04.08.05, 15:28 Niestety nie, mialam kiedys jego numer komorki, ale obawiam sie, ze jest nieaktualny, bo bylo to przed jego wyjazdem do LA... Nie wiesz nawet, czy i gdzie ma ona przesiadke? Maili nie odbiera? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz97 Re: czajek... 04.08.05, 15:56 staua napisała: > Niestety nie, mialam kiedys jego numer komorki, ale obawiam sie, ze jest nieakt > ualny, bo bylo to przed > jego wyjazdem do LA... Nie wiesz nawet, czy i gdzie ma ona przesiadke? > Maili nie odbiera? juz sie odezwala... odwolali lot z Newark - nocowala tamze, teraz siedzi w (opoznionym ale juz lecacym ;o) samolocie do LA... l Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz97 Re: czajek... 04.08.05, 22:25 staua napisała: > Dobrze, ze wszystko sie wyjasnilo :-) mission accomplished. kol Czajkowa odstawiona pod dom ;o) l Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: czajek... 08.08.05, 10:06 No, a ktos tu napisal ze Polacy za granica sie nie wspieraja :)))))) Jeszcze raz, tym razem na forum publicznym, serdeczne dzieki :) Swoja droga, moj stary numer komorki ma teraz moj brat wiec okrezna droga by doszlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: czajek... 08.08.05, 15:45 Ale ja tez bym musiala ten numer gdzies wykopac :-) To Ty tez juz przyleciales? Jak sie udaly wakacje w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: czajek... 10.08.05, 17:36 Wlasnie wlazlem do labu. Tamto jeszcze bylo z Polski :) Dwutygodniowe wakacje w PL to czyste szalenstwo. Nic sobie czlowiek nie odpocznie. Ale piwska sie ozlopalem za caly rok. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: czajek... 10.08.05, 17:47 Wiadomo. Caly czas latanie i spotykanie wszystkich znajomych po kolei (przynajmniej tak zawsze jest u mnie, dodatkowo mam to w Rumunii, dlatego w tym roku wakacje byly gdzie indziej :-)). Byles w W- wie? Widziales jakichs wspolnych znajomych? Napisz cos wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: czajek... 10.08.05, 18:01 Ja tez sie domagam wiecej info z Polski!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: czajek... 10.08.05, 18:37 Ze wspolnych znajomych to nie widzialem zbyt wielu. Bylem na slubie/weselu Milosza G. Bylo naprawde fajnie ;) Oprocz tego widzialem sie z Rafalem M. z mojego roku, ktory ma dziecko malenkie (2 tyg.) a konkretnie coreczke. B. zadowolony. Bylem tez w mojej bylej pracce, ale tam totalne wakacje i tylko z drugiej reki garsc informacji otrzymalem. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś