wicherek76 18.10.08, 17:00 Wierzymy w boga choć go nie widzieliśmy,to czemu nie wierzymy że nad niebem jest świat chociaż tego też nie widzieliśmy? Sensowne odpowiedzi proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kala.fior bez malinki .-( 18.10.08, 17:26 No kurcze nie wiem jak by to wepchać malinkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: bez malinki .-( 18.10.08, 18:49 A może jednak malinka ma coś wspólnego z niebem? Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior whatever turns you on 18.10.08, 19:45 ... wiesz dla mnie malinka to owoc leśnego krzaczka... nieoczekiwany deserek Odpowiedz Link Zgłoś
adept_ltd1_net nie tłumić głosu jeżynek!!! 18.10.08, 20:49 dlatego, że są czarne... jeżynka zrobiła swoje i może odejść??? Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Re: Popieram jezyny ! 18.10.08, 21:15 Jeżynka na Prezydenta, a malinka-palinka na Alaskę ! Odpowiedz Link Zgłoś
adept_ltd1_net Re: Popieram jezyny ! 18.10.08, 21:55 he, he Madcio przed wyjazdem pytał, czy sobie poradzimy... bezwarunkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Re: whatever turns you on 18.10.08, 23:15 ..aaa wybacz...język to pole minowe, szczególnie nad śródziemnym... Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior jest w tym metoda 18.10.08, 18:11 a możne kolega Wicherek chce nam zademonstrować ze nie ma determinizmu a wolna wola okazje figę kiedy chce ? - Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Kto mi to wytłumaczy? 18.10.08, 22:00 wicherek76 napisał: > Wierzymy w boga choć go nie widzieliśmy,to czemu nie wierzymy że nad > niebem jest świat chociaż tego też nie widzieliśmy? > Sensowne odpowiedzi proszę A dlaczego pod skorupą banana jest tak bardzo na wspak, że nie czulibyśmy, kiedy rak świśnie, gdyby makolągwy kwitły na niebiesko? Sensowne odpowiedzi proszę. I dwie jeżynki, dla mnie i dla szwagra. Odpowiedz Link Zgłoś
adept_ltd1_net Re: Kto mi to wytłumaczy? 18.10.08, 22:42 hm, no myślę że na to pytanie, to sensownie tylko Dalatata potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Kto mi to wytłumaczy? 18.10.08, 23:07 To ja spróguję bezsensownie. > A dlaczego pod skorupą banana jest tak bardzo na wspak, że nie > czulibyśmy, kiedy rak świśnie, gdyby makolągwy kwitły na niebiesko? Dlatego, że ferszlus się roztrajbował, bo drozerklapa była tandetnie blindowana i teraz ryksztosuje. (Chyba Tuwim). Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Kto mi to wytłumaczy? 19.10.08, 23:45 europitek napisał: > Dlatego, że ferszlus się roztrajbował, bo drozerklapa była tandetnie blindowana > i teraz ryksztosuje. (Chyba Tuwim). Ferszlus to właśnie dopiero wymagał roztrajbowania. W tym celu trzeba było zakrypować lochbajtel, czyli lochować pufer (innymi słowy Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: nie wstyd wam?!?! 19.10.08, 10:17 i takich wlasnie bezwstydnych profesorow mamy w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Kto mi to wytłumaczy? 19.10.08, 10:30 A to akurat proste jest. Odpowiedź znajdziesz tu: tiny.pl/s977 Odpowiedz Link Zgłoś
madcio Re: Kto mi to wytłumaczy? 19.10.08, 14:38 > tiny.pl/s977 ... o.O A szto to jezzd?? Odpowiedz Link Zgłoś
abmiros Re: Kto mi to wytłumaczy? 20.10.08, 20:17 Pogratulowac, wicherek76, sprowokowales erupcje humoru najwyzszej klasy! Odpowiedz Link Zgłoś