Gość: osF IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 22:21 Czy ktoś obejrzał już ten film? Jakie wrażenia? Podobno Brad Pitt bardzo słabo zagrał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basturk Re: "Troja" IP: 80.51.254.* 17.05.04, 22:37 no ja zamierzam iść pod koniec tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: "Troja" IP: *.local.pl / 62.233.185.* 18.05.04, 00:58 Gość portalu: osF napisał(a): > Czy ktoś obejrzał już ten film? Jakie wrażenia? Podobno Brad Pitt bardzo > słabo zagrał... Właśnie wróciłem z kina. Tak jak podejrzewałem, film ogłada sie dobrze. Myślę, że to całkiem niezłe widowisko warte wydanych na nie pieniędzy. Co do Brada Pitta: sądzę, że nie można mu zarzucać słabej gry; rzuca się jednak w oczy brak "świeżości" :-) (no cóż, nikt z wiekiem nie młodnieje :-)). Ogólnie polecam (oczywiscie jak każdy film tego pokroju TYLKO na wielkim ekranie i ... wygodnych fotelach ze względu na długi czas trwania). POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: "Troja" 18.05.04, 16:46 Pewno jak każda superprodukcja - ponad dwie godziny. I jak każda superprodukcja - nie ciągnie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: "Troja" 18.05.04, 20:21 a ja chyba sobie wyskocze pod koniec tygodnia.. PS koło kina jest nowa restauracja??? bo z tego co widziałem z dasleka to tak Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: "Troja" 18.05.04, 22:00 no dokladnie w miejscu gdzie byla mimoza- teraz jest tam jakas wloska restauracja Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: "Troja" 18.05.04, 22:07 tak mi sie włąsnie wydawało.. a co do filmu to widziałeś juz go moze??? nie jest aby zbyt przereklamowany???? niedługo też shrek 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola Re: "Troja" IP: *.crowley.pl 19.05.04, 21:04 bylam w sobote, trwa prawie trzy godziny:( po 2 fotele chce sie przez okno wyrzucie:0 film generalnie bardzo holywoodzki- duzo akcji, scen walk, bitew etc. Pitt i jego Achilles nawet zaskakujacy- jako "platny morderca", a nie ulubieniec bogow. Orlando Bloom jako Parys ok, ale w porownaniu do pozostalych aktorow wygada jak chuderlaczek:( chyba mu nie zafundowali silowni:) generalnie film polecam, a jak chcecie cos blizszego mitologii to Helena Trojanska powinna byc Ok Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: "Troja" 18.05.04, 23:47 troi nie widzialem jeszcze, choc juz rozne opinie slyszalem o tym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: "Troja" IP: 80.51.254.* 18.05.04, 23:58 aha czyli najlepiej zweryfikuje to sam.. Odpowiedz Link Zgłoś