Gość: Takisobie Re: Test na inteligencję 1 IP: *.proxy.aol.com 11.10.03, 23:54 Zdolnosci matematycze to jeszcze nie inteligencja. Iteligencja to zdolnosc rozwiazywania problemow wszelkiego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek19 Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 00:08 mam tylko 96% to chyba malo? - zawalilem jedna odpowiedz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Test na inteligencję 1 IP: *.cg.shawcable.net 12.10.03, 08:05 taki sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe Re: Test na inteligencję 1 IP: 193.235.68.* 12.10.03, 08:28 glupi test, po 10 pytaniach sue znudzilem i strzelajac dostalem 85%. W czesci pytan na ktore odpowiedzilem uzyskalem prawidlowa odpowiedz zupelnie innaczj rozumujac. Ludzie, ktorzy to ukladaja sami kieruja sie schematami w mysleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obca inteligencja to jest test matematyczny :) IP: *.radio / 10.3.56.* 12.10.03, 11:03 kto nie ma głowy do matmy ma kiepski wynik co nie znaczy ze jest mniej inteligentny - tylko inteligentny inaczej - jak ja :) a w testach szerszych miałąm 136 pkt a tu nic nie rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Re: Test na inteligencję 1 IP: *.torun.mm.pl 12.10.03, 11:04 nie wiem czy to duzo czy mało ale 23 prawidlowe odpowiedzi nie robią ze mnie idioty? chyba???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rs Re: Test na inteligencję 1 IP: .48.213.* / 10.0.0.* 12.10.03, 11:57 Do bani ten Test!!! Mogli by cos innego wymyslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Test na inteligencję 1 IP: *.acn.pl 12.10.03, 13:53 jestem debilem! zrezygnowalam w polowie tego testu, poniewaz na wiekszosc pytan nie znam odpowiedzi... nie chce mi sie... i nie wiem co to ma udowadniac... znam pare osob niezlych w matematyczno - roszadowe klocki, ktore w codziennym pozyciu sa kretynami przypuszczam, ze gdyby mozna bylo pocwiczyc 1 dzien na tym podobnych testach, kazdy koles z budowlanki mialby IQ140! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZ Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:06 Przecież to tylko dobra zabawa na jesienne dni.. To typy zadań, których rozwiązywania można się po prostu nauczyć. Jak można traktować wynik jako wyznacznik czegokolwiek?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DA Re: Test na inteligencję 1 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 16:34 Ten test jest troszke nudny ale spoko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Test na inteligencję 1 IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 17:49 o kurde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAteusz Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 18:25 Mam 96% kto ma więcej:)i to za pierwszym razem!!!(lat 18) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veronka no ktos ma tyle IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.10.03, 23:14 ...co Ty i to za pierwszym razem, coz - troszke mam wiecej lat tylko ale jak mialam 18 to takiego testu w necie nie bylo hihi ;) startuj zatem w ogolnopolskie zabawie! trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^^ Re: Test na inteligencję 1 IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 19:18 ten test był banalnie prosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek z mamą banalny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 19:18 uważam że test był banalnie prosty. Na więcej was nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczy mozg! Re: banalny IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 12.10.03, 23:07 uwazam ze twoja mama jest bardzo inteligentna,prawie dorownuje tobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Test na inteligencję 1 IP: *.chello.pl 12.10.03, 19:35 Szkoda, że nie pokazaliście tych 5-ciu ost.odp., gdyż tylko w nich miałam błędy. Dziwny zbieg okoliczności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEiouY Re: Test na inteligencję 1 IP: 195.150.162.* 12.10.03, 19:40 miałem25pkt. jestemgłupimamotatoczydostanewmordezato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEiouY kiedyśmiałem126aterazilemizostało? IP: 195.150.162.* 12.10.03, 19:43 25pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:00 jacyś chorzy to zaprojektowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahoy Re: Test na inteligencję 1 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 20:06 Dlaczego zaraz chorzy, widać że wiele osób dobrze się bawiło. Takie ćwiczenie dla umysłu. Nie ma powodu wpadać w kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: Test na inteligencję 1 IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 21:05 A ja chce powiedziec, ze test mi sie podobal, bo rozwiazujac zadanka milo spedzilam czas. Co prawda 83% to moze nie rewelacja, ale tez chyba nie ma sensu przywiazywac do samego wyniku wagi, gdyz tak jak juz to wczesniej wiele osob zauwazylo, niektore, zdaniem autorow bledne, rozwiazania mozna bylo z powodzeniem uzasadnic w inny, rowniez logiczny, sposob. Nie wydaje mi sie tez sensowne porownywanie wieku rozwiazujacych test, poniewaz sa to typowe zadania na spostrzegawczosc i logiczne myslenie (troche tez i na intuicje), a nie np. sprawdzajace wiedze ogolna, ktorej z wiekiem jak wiadomo powinno (przynajmniej niektorym) przybywac ;). Sadze wiec, ze kazdy ma podobne szanse przy rozwiazywaniu tego testu (no, pod warunkiem ze potrafi juz wykonac odejmowanie, dodawanie i mnozenie na zbiorze liczb naturalnych w zakresie 1-100). Czekam z niecierpliwoscia na nastepne testy, bo lubie sobie czasem glowe polamac, a dla osob, ktorym sie rowniez podobalo mam fajnego linka: gamesir.enorth.com.cn/images/uploadfiles/1035420017IQ.swf Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Test na inteligencję 1 IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.03, 21:12 mam 13 lat i rozwiązałem test na 83%(25/30) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr "Skibi" Re: Test na inteligencję 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 21:34 Test dosyć trudny, ale taki uczewń liceum jak ja może dać sobie radę. Warto spróbować swoich sił i zmierzyć swoją inteligencję. A jakie jest IQ za 25 dobrych odpowiedzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineligo To nie jest test na inetligencje !!! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 12.10.03, 23:00 To jest jakies zle zrobione zadanie( z wieloma bledami) do wyliczania.Nazwali to tak, zeby kazdy osiol to przeczytal - bo jak mieli to nazwac - test matematyczny - czy dla 2 klas L.O.Wtedy bym tu nawet nie zajrzal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archi Re: Test na inteligencję 1 IP: *.ds.ae.katowice.pl 12.10.03, 23:40 No cóż!Znowu okazało się,że testy na inteligencję po prostu tzreba umieć rozwiązywać.Ten kto ma dobry wynik wcale nie musi być inteligentny!Po prostu umie rozwiązywac takie testy. (dr psychologii Sowińska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iq70 Test na inteligencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 00:28 Urodziło się dwóch bliźniaków wychowanych w tych samych warunkach i w tym samym otoczeniu. Jeden został profesorem filozofii, drugi magistrem matematyki. Zgadnijcie kto w teście na inteligencje wypadnie lepiej. Wszystkie testy na inteligencje są co najwyżej testem z ilości rozwiązanych zadań z bardzo wąskiego działu matematyki. Nie znam NIKOGO z mensy kto osiągnąłby w życiu cokolwiek więcej, niż superszybkie rozwiązywanie zadań z logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Test na inteligencję 1 IP: *.tkb.net.pl 13.10.03, 01:08 nie wiedzialam,że test na inteligencję opiera się głównie na matematyce,a co z ludźmi,którzy nie lubią matematyki?-czy nie są inteligentni? W tym teście zrobiłam tylko 1 błąd-super- cieszę się z takiego wyniku.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś