wika76 16.11.06, 15:27 Witam wszystkich Mam pytanie czy moze wiecie jak powinno sie zazywac vitex, dostalam akurat od kolezanki i nie mam opakowania ani ulotki a wczesniej tego jeszcze nie bralam Z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spczolka Re: vitex a.c. 16.11.06, 22:00 To bardzo rozważne z twojej strony. Po co ci ulotka? Bierz jak leci, najlepiej od razu całe opakowanie. Odpowiedz Link
wika76 Re: vitex a.c. 16.11.06, 22:39 Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz. Wezme od razu dwa opakowania. Najwazniejsze jest to zeby sobie pomagac. Gratuluje ! Odpowiedz Link
olka981 Re: vitex a.c. 19.11.06, 07:09 kurde wyrzucilam opakowanie ale pamietam ze na poczatku bralam wiecej a pozniej po 1x3 dziennie -dobre tabletki mi pomogly ale dla pewnosci moze poszukaj w google Odpowiedz Link
wika76 Re: vitex a.c. 19.11.06, 21:17 Olka bardzo dziekuje, faktycznie dla pewnosci jeszcze poszukam pozdrawiam Odpowiedz Link
olka981 Re: vitex a.c. 20.11.06, 10:30 mam znalazlam moj jest vitex 1000 mg i pisze ze bierze sie jedna albo dwie tabletki przed sniadaniem Odpowiedz Link
wika76 Re: vitex a.c. 29.11.06, 22:25 Najwazniejszym skladnikem vitex oprocz cynku, vitaminy e,b6 i in. jest wyciag z niepokalanka pospolitego, ponoc pomaga przy endometriozie, lagodzi przykre objawy. Niestety nie jest dostepny w Polsce. Na szczescie u nas mozna kupic inne preparaty ktore zawieraja niepokalanek. Mozna na ten temat znalesc wiecej w internecie. Sa rozne opinie na ten temat ale akurat mnie lekarz powiedzial ze nie zaszkodzi, jezeli mam mozliwosc zebym korzystala dodatkowo z takich preparatow Pozdrawiam Odpowiedz Link
olka981 Re: vitex a.c. 03.12.06, 01:58 no ja bralam vitex i przy okazji inne ziola i zlikwidowalam cyste 4cm na ktora lekarz juz mnie wysylal do szpitala usuwac teraz nie ma sladu (biore cerrezete) zeby mi sie nie odnawiala ale na tam tych tabletkach czulam sie b.dobrze i po 2 miesiacach od razu byl rezultat Odpowiedz Link
olka981 Re: vitex a.c. 06.12.06, 10:33 to jest te ziolo vitex -Agnus Castus (preparat Strodan] Odpowiedz Link