margolciamala 02.02.07, 14:05 Czy któraś z Was była u niego...i na laparo. Ja mam miec u niego nowatorską operacje wycięcia endo z otrzewnej chyba razem z czesciami otrzewnej..nic o tym nie wiem:/ Prosze napiszcie jaki on jest..czy zna sie na endo?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olowa1 Re: prof.A.Malinowski CZMP 04.02.07, 14:28 Nie leczę się u niego ale badał mnie przed laparoskopią i sprawiał wrżenie bardzo miłego.Słyszałam od wielu osób że to wspaniały człowiek i bardzo dobry lekarz .Klinika w której on jest ma najlepsze wyniki leczenia endo w Polsce.Tak więdz myślę że nie mogłas lepiej trafić.Trzymam kciuki i pozdrawiam. Odpowiedz Link
margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 05.02.07, 10:21 DZieki za odpowiedz...powiedz mi jeszcze jesli mozesz czy jestes z Łodzi i czy chodzi Ci o CZMP...ja lecze sie w MAdurowiczu i tam miałam laparo...dzieki pewnemu dobremu lekarzowi ktory sie uparł ze trzeba zrobic...ale teraz juz nie wie co na ta moja endo poradzic i mysli zebym poszła do Malinowskiego ...prywatnie:/...250zł:/...a ja teraz nie mam kaski bo brałam i biore jeszcze analogi:/ jesli chcesz to mozesz odezwac sie na moje gg 3323286. Pozdrawiam serdecznie Gosia Odpowiedz Link
beata9655 Re: prof.A.Malinowski CZMP 05.02.07, 10:45 ja lecze sie u I.Salata ktory rowniez pracuje w CZMP razem z prof.Malinowskim W srode mialam robiona laparoskopie w Madurowiczu poniewaz mnie zalezy na czasie a w CZMP musialabym czekac 6 tygodniCzy na pewno musisz isc do Malinowskiego i placic 250.00moj lekarz jest tez z doswiadczeniem i robi laparoskopie moze podam ci namiary i sprobuj isc do niego Poza tym moja kolezanka byla na 2 wizytach u Malinowskiego i wiecej nie poszla bo nie nawiazala kontaktu pacjent- lekarz Pozdrawiam Odpowiedz Link
margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 06.02.07, 11:28 DZIEKI że odpisałaś!!!:) Jesli mogłabym proscic o te namairy na Salate...wieszja nie pokładam wielkich nadzieji w profesorach...pewien prof. z Madurowicza..A.P....dziwnie zwlekał ze zrobieniem mi laparo...gdyby nie mój doktorek, do którego chodze państwowo (niekiedy nawet kilka razy w miesiącu...nawet jesli nie przyjmuje)to nici z laparo....ale jednak zrobili mi i wyszła endo III st. Bede wdzeczna za namiary na Twojego doktorka...jeśli chcesz to moj nr gg to: 3323286...czesto jestem niewidoczna ale pisz nawet jeśli mnie nie ma) POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBIETKI KTóRE ODPOWIEDZIAłY NA MóJ POST:)...I żYCZE ZDRóWKA:) Odpowiedz Link
olowa1 Re: prof.A.Malinowski CZMP 05.02.07, 19:10 Tak jestem też z Łodzi rówież miałam przygodę w szpitalu Madurowicza ale udało mi się dostać na laparoskopie do CZMP i jestem bardzo zadowolona pomimo że wykryto endo II i teraz też jestem na analogach więc czekam na efekty. Jak już pisałam ja u prof się nie leczę natomiast leczyli sie u niego moi znajomi .Nie mogli mieć dzieci przez 8 lat i gdy trafili do niego to powiedział że w ciągu roku się uda i tak było po pięciu misiącach ciąża.Zdaję sobie sprawę że koszt wizyty jest duży i opinie są na jego temat też ale wiem też że jeśli endometrioza to tylko ten odział .Wiem bo pochodzę z innego miasta i również tam panuje taka opinia.A co do gg to bardzo chętnie ale wstyd się przyznać nie umiem z tego cudu korzystać potrafi to tylko mój mąż którego obecnie nie ma .Neżle co? pozdrawiam Odpowiedz Link
margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 06.02.07, 12:06 DZieki za odpowiedz:) Wiesz jak pomyśle sobie o dzieciach i wogóle to...smutno troche ale ja wierze mocno ze nam sie uda w przyszłości...mam 24 lata..właśnie kończe studia a mój uroczy wybranek ma przed sobą jescze 2 lata studiow:/...doktor mówi ze najlepszym wyjsciem bylby dzidziuś...ale jak moge byc taką egoistką i dla wlasnego komfortu miec dzidzie a nie miec za co ja utrzymac:/...z resztą ostatnio moj doktorek powiedzial ze jaest gorzej a nie lepiej...a jak wspomnialam o dzidzi to stwierdzil ze moze byc trudno://// Mam nadzieje ze Tobie analogi pomoga i spelnią si Twoje marzenia:) Pozdrawiam Męża ....czekam na odp w sprawie namiarow na Malinowskiego:)..pozdrawiam:) p.s. ile miesięcy bierzesz analiogo?? Odpowiedz Link
olowa1 Re: prof.A.Malinowski CZMP 07.02.07, 17:55 Dostaję analogi w zastrzykach i teraz wzięłam ostatni czwarty zastrzyk.Już nie mogę się doczekać efekyów leczenia.Mam 28 lat staramy się od trzech i tak sobie myślę że gdybym wiedziała że będą takie problemy ztak łatwą jakby się wydawało sprawą jak zaście w cążę to te starania zaczelibyśmy znacznie wcześniej .Jesteśmy ze soą 7 lat i studia praca mieszkanie wydawały się mam ważniejsze. pozdrawiam Odpowiedz Link
margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 07.02.07, 18:08 Ja własnie tego się boje narazie studia potem praca mieszkanie...a co jesli nie bedziemy mogli...nie wiem...ja biore od 3miesiecy diphereline i...nic...bez zmian...moge rzec ze gorzej niz przed ..teraz mam zapalenie przydatków chyba...brałam antybiotyk i nic nie pomógł...jutro ide do mojego gina który dzis przez tel oznajmił mi ze musze znow przyjsc do szpitala z tym zapalenie..dozylnie antybiotyk.. troche sie na niego wkurzyłam bo nawet nie zrobił mi usg zeby potwierdzic czy to zapalenie...u niekturych dziewczyn na analogach robią sie torbiele:/...jutro ładnie poprosze o usg..jak sie potwierdzi to moze mnie położyc w tym szpitalu na tydzień nawet... p.s. masz dopiero 28lat...i uwierz ze sie uda..i bedzie dobrze:)...wiera czyni cuda:) Odpowiedz Link
olowa1 Re: prof.A.Malinowski CZMP 08.02.07, 17:39 Ja właściwie nie odczuwam tego leczenia aż tak bardzo najbardziej to dokuczają mi uderzenia gorąca .Współczuję Ci tego bólu ale ważne że pójdziesz do tego szpitala to napewno zajmą się tobą i będą mieli cię na oku przez cały czas.Nie denerwuj się pewnie wszystko dobrze się skończy.A jeśli będziesz leżała wMadurowiczu to będę trzymała za ciebie kciuki tym bardzij że mieszkam zaraz obok szpitala. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ivoral Re: prof.A.Malinowski CZMP 05.02.07, 18:36 Miałam laparo i usuniecie dużej (ok. 14 cm) torbieli u prof. Malinopwskiego w CZMP w Lodzi w 2000 r. Z samego zabiegu byłam bardzo zadowolona - wtedy kilku innych, tez znanych i dobrych lekarzy proponowało usunięcie jajnika, a prof. podjal sie usunięcia tej torbieli bez usuwania jajnika. Powodzenia. Odpowiedz Link
ania2701 Re: prof.A.Malinowski CZMP 13.02.07, 14:16 witaj! ja leczę się u Profesora! To wielki fachowiec. Mam IV stopień endo. Dziś dokładnie mija rok od pierwszej operacji (miałam dwie). miałam endo wszędzie!!! Profesor wszystko mi usunął, łącznie z częścią jelita. Uważam, że trafienie do niego to strzał w dziesiątkę!!!!! POLECAM!!!! Odpowiedz Link
margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 14.02.07, 11:52 Ale leczysz sie u Malinowskiego prywatnie czy przez CZMP?? Odpowiedz Link
ania2701 Re: prof.A.Malinowski CZMP 16.02.07, 09:52 Leczyłam się prywatnie. Ale....Profesor nie jest naciągaczem jak inni. W ciągu roku miałam 2 wizyty, a wciągu 4 m-cy miałam dwie poważne operacje (laparoskopia zamieniła sie w operacje 5-cio godzinną)- długo dochodziłam do siebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kapselek06 Re: prof.A.Malinowski CZMP 22.03.14, 12:09 czy po wycięciu ognisk boli ile jesteś po operacji ja miałam 2 laparo i czuję się nadal żle jelita mam wzdęte i żle pracują ból jak miesiączkowy a biorę pierwszy zoladex kuracja ponowna czy pomoże jeśli mam boleści myślę aby iść do dr Malinowskiego staram się o dziecko ; Odpowiedz Link
ania2701 Re: prof.A.Malinowski CZMP 16.02.07, 09:53 .............Warto było, bo w końcu nie boli :-) Odpowiedz Link