Dodaj do ulubionych

prof.A.Malinowski CZMP

02.02.07, 14:05
Czy któraś z Was była u niego...i na laparo.
Ja mam miec u niego nowatorską operacje wycięcia endo z otrzewnej chyba razem
z czesciami otrzewnej..nic o tym nie wiem:/
Prosze napiszcie jaki on jest..czy zna sie na endo??
Obserwuj wątek
    • olowa1 Re: prof.A.Malinowski CZMP 04.02.07, 14:28
      Nie leczę się u niego ale badał mnie przed laparoskopią i sprawiał wrżenie
      bardzo miłego.Słyszałam od wielu osób że to wspaniały człowiek i bardzo dobry
      lekarz .Klinika w której on jest ma najlepsze wyniki leczenia endo w Polsce.Tak
      więdz myślę że nie mogłas lepiej trafić.Trzymam kciuki i pozdrawiam.
      • margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 05.02.07, 10:21
        DZieki za odpowiedz...powiedz mi jeszcze jesli mozesz czy jestes z Łodzi i czy
        chodzi Ci o CZMP...ja lecze sie w MAdurowiczu i tam miałam laparo...dzieki
        pewnemu dobremu lekarzowi ktory sie uparł ze trzeba zrobic...ale teraz juz nie
        wie co na ta moja endo poradzic i mysli zebym poszła do Malinowskiego
        ...prywatnie:/...250zł:/...a ja teraz nie mam kaski bo brałam i biore jeszcze
        analogi:/ jesli chcesz to mozesz odezwac sie na moje gg 3323286.

Pozdrawiam serdecznie Gosia
        • beata9655 Re: prof.A.Malinowski CZMP 05.02.07, 10:45
          ja lecze sie u I.Salata ktory rowniez pracuje w CZMP razem z prof.Malinowskim
          W srode mialam robiona laparoskopie w Madurowiczu poniewaz mnie zalezy na
          czasie a w CZMP musialabym czekac 6 tygodniCzy na pewno musisz isc do
          Malinowskiego i placic 250.00moj lekarz jest tez z doswiadczeniem i robi
          laparoskopie moze podam ci namiary i sprobuj isc do niego
          Poza tym moja kolezanka byla na 2 wizytach u Malinowskiego i wiecej nie poszla
          bo nie nawiazala kontaktu pacjent- lekarz Pozdrawiam
          • margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 06.02.07, 11:28
            DZIEKI że odpisałaś!!!:)
            Jesli mogłabym proscic o te namairy na Salate...wieszja nie pokładam wielkich
            nadzieji w profesorach...pewien prof. z Madurowicza..A.P....dziwnie zwlekał ze
            zrobieniem mi laparo...gdyby nie mój doktorek, do którego chodze państwowo
            (niekiedy nawet kilka razy w miesiącu...nawet jesli nie przyjmuje)to nici z
            laparo....ale jednak zrobili mi i wyszła endo III st.
            Bede wdzeczna za namiary na Twojego doktorka...jeśli chcesz to moj nr gg to:
            3323286...czesto jestem niewidoczna ale pisz nawet jeśli mnie nie ma)

POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBIETKI KTóRE ODPOWIEDZIAłY NA MóJ POST:)...I żYCZE ZDRóWKA:)
        • olowa1 Re: prof.A.Malinowski CZMP 05.02.07, 19:10
          Tak jestem też z Łodzi rówież miałam przygodę w szpitalu Madurowicza ale udało
          mi się dostać na laparoskopie do CZMP i jestem bardzo zadowolona pomimo że
          wykryto endo II i teraz też jestem na analogach więc czekam na efekty.
          Jak już pisałam ja u prof się nie leczę natomiast leczyli sie u niego moi
          znajomi .Nie mogli mieć dzieci przez 8 lat i gdy trafili do niego to powiedział
          że w ciągu roku się uda i tak było po pięciu misiącach ciąża.Zdaję sobie sprawę
          że koszt wizyty jest duży i opinie są na jego temat też ale wiem też że jeśli
          endometrioza to tylko ten odział .Wiem bo pochodzę z innego miasta i również
          tam panuje taka opinia.A co do gg to bardzo chętnie ale wstyd się przyznać nie
          umiem z tego cudu korzystać potrafi to tylko mój mąż którego obecnie nie
          ma .Neżle co?
          pozdrawiam
          • margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 06.02.07, 12:06
            DZieki za odpowiedz:)
            Wiesz jak pomyśle sobie o dzieciach i wogóle to...smutno troche ale ja wierze
            mocno ze nam sie uda w przyszłości...mam 24 lata..właśnie kończe studia a mój
            uroczy wybranek ma przed sobą jescze 2 lata studiow:/...doktor mówi ze
            najlepszym wyjsciem bylby dzidziuś...ale jak moge byc taką egoistką i dla
            wlasnego komfortu miec dzidzie a nie miec za co ja utrzymac:/...z resztą
            ostatnio moj doktorek powiedzial ze jaest gorzej a nie lepiej...a jak
            wspomnialam o dzidzi to stwierdzil ze moze byc trudno:////

Mam nadzieje ze Tobie analogi pomoga i spelnią si Twoje marzenia:)
            Pozdrawiam Męża ....czekam na odp w sprawie namiarow na
            Malinowskiego:)..pozdrawiam:)

p.s. ile miesięcy bierzesz analiogo??
            • olowa1 Re: prof.A.Malinowski CZMP 07.02.07, 17:55
              Dostaję analogi w zastrzykach i teraz wzięłam ostatni czwarty zastrzyk.Już nie
              mogę się doczekać efekyów leczenia.Mam 28 lat staramy się od trzech i tak sobie
              myślę że gdybym wiedziała że będą takie problemy ztak łatwą jakby się wydawało
              sprawą jak zaście w cążę to te starania zaczelibyśmy znacznie
              wcześniej .Jesteśmy ze soą 7 lat i studia praca mieszkanie wydawały się mam
              ważniejsze. pozdrawiam
              • margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 07.02.07, 18:08
                Ja własnie tego się boje narazie studia potem praca mieszkanie...a co jesli nie
                bedziemy mogli...nie wiem...ja biore od 3miesiecy diphereline i...nic...bez
                zmian...moge rzec ze gorzej niz przed ..teraz mam zapalenie przydatków
                chyba...brałam antybiotyk i nic nie pomógł...jutro ide do mojego gina który dzis
                przez tel oznajmił mi ze musze znow przyjsc do szpitala z tym
                zapalenie..dozylnie antybiotyk..
                troche sie na niego wkurzyłam bo nawet nie zrobił mi usg zeby potwierdzic czy to
                zapalenie...u niekturych dziewczyn na analogach robią sie torbiele:/...jutro
                ładnie poprosze o usg..jak sie potwierdzi to moze mnie położyc w tym szpitalu na
                tydzień nawet...

p.s. masz dopiero 28lat...i uwierz ze sie uda..i bedzie dobrze:)...wiera czyni
                cuda:)
                • olowa1 Re: prof.A.Malinowski CZMP 08.02.07, 17:39
                  Ja właściwie nie odczuwam tego leczenia aż tak bardzo najbardziej to dokuczają
                  mi uderzenia gorąca .Współczuję Ci tego bólu ale ważne że pójdziesz do tego
                  szpitala to napewno zajmą się tobą i będą mieli cię na oku przez cały czas.Nie
                  denerwuj się pewnie wszystko dobrze się skończy.A jeśli będziesz leżała
                  wMadurowiczu to będę trzymała za ciebie kciuki tym bardzij że mieszkam zaraz
                  obok szpitala.
                  Pozdrawiam
    • ivoral Re: prof.A.Malinowski CZMP 05.02.07, 18:36
      Miałam laparo i usuniecie dużej (ok. 14 cm) torbieli u prof. Malinopwskiego w
      CZMP w Lodzi w 2000 r. Z samego zabiegu byłam bardzo zadowolona - wtedy kilku
      innych, tez znanych i dobrych lekarzy proponowało usunięcie jajnika, a prof.
      podjal sie usunięcia tej torbieli bez usuwania jajnika.
      Powodzenia.
    • ania2701 Re: prof.A.Malinowski CZMP 13.02.07, 14:16
      witaj!
      ja leczę się u Profesora! To wielki fachowiec. Mam IV stopień endo. Dziś
      dokładnie mija rok od pierwszej operacji (miałam dwie). miałam endo wszędzie!!!
      Profesor wszystko mi usunął, łącznie z częścią jelita. Uważam, że trafienie do
      niego to strzał w dziesiątkę!!!!! POLECAM!!!!
      • margolciamala Re: prof.A.Malinowski CZMP 14.02.07, 11:52
        Ale leczysz sie u Malinowskiego prywatnie czy przez CZMP??
    • ania2701 Re: prof.A.Malinowski CZMP 16.02.07, 09:52
      Leczyłam się prywatnie. Ale....Profesor nie jest naciągaczem jak inni. W ciągu
      roku miałam 2 wizyty, a wciągu 4 m-cy miałam dwie poważne operacje
      (laparoskopia zamieniła sie w operacje 5-cio godzinną)- długo dochodziłam do
      siebie.
      Pozdrawiam.
      • kapselek06 Re: prof.A.Malinowski CZMP 22.03.14, 12:09
        czy po wycięciu ognisk boli ile jesteś po operacji ja miałam 2 laparo i czuję się nadal żle jelita mam wzdęte i żle pracują ból jak miesiączkowy a biorę pierwszy zoladex kuracja ponowna czy pomoże jeśli mam boleści myślę aby iść do dr Malinowskiego staram się o dziecko ;
    • ania2701 Re: prof.A.Malinowski CZMP 16.02.07, 09:53
      .............Warto było, bo w końcu nie boli :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka