30.12.05, 14:38
o matko! a skąd oni wzięli te paskudy??

wolę popatrzeć na ładną dziewczynę, która zachęci mnie do kupienia
oferowanego produktu, a nie na ... zresztą sami zobaczcie...sad

biust.pl/pasaz/foto_duze/elegancja_limit/amourette_22de.htm
biust.pl/pasaz/foto_duze/elegancja_limit/amourette_03r_kolory.htm
biust.pl/pasaz/foto_duze/elegancja_limit/amourette_04r_kolory.htm
Obserwuj wątek
    • skiela1 Modelki z zycia wziete 30.12.05, 17:28
      oraz bez "obrobki komputerowej"
      A bielizna bardzo ladna.
      • bigot8 Re: Modelki z zycia wziete 30.12.05, 23:32
        Ta w okularach jest wyjątkowo paskudna.
    • danway1 Jedna strona mi wystarczy 01.01.06, 13:10
      Aż mnie oczy zabolały. Ktoś miał jakiś dziwny pomysł na reklamę, ale chyba nieco
      nietrafiony uncertain
    • drzazga1 Re: modelki 17.02.06, 22:52
      Dokladnie, twarzy tych pan po prostu nie obrabial grafik i nie przykryto ich
      tona makijazu. Co do cial - nie wiem, nie jestem fachowcem. I wcale nie sa
      paskudne, wygladaja normalnie.

Mnie osobiscie uroda modelki nie obchodzi, moglyby miec na zdjeciach nawet
      poucinane glowywink bo nie kupuje portretu tylko stanik i interesuje mnie jak ja
      bede w nim wygladac.
    • agnesska27 Re: modelki 30.06.16, 11:06
      Bycie modelką wymaga wielu wyrzeczeń. Od hostess również się oczekuje, aby były zadbane, w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej, ale nie ma aż takiego rygoru żywieniowego. Trzeba sobie dobrze przemyśleć, czy faktycznie chce się iść taką drogą. Pracuje jako hostessa już od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona. Zaczynałam od supermarketów, a tej chwili współpracuję już z agencją hostess w Warszawie. Najlepsze stawki są za targi, konferencje albo duże firmowe eventy. Dziewczyny pomagają sobie nawzajem, więc jest przyjemna atmosfera. To nie jest tak, że to jest wylęgarnia zła i popsuty świat. Przynajmniej ja mam zupełnie inne doświadczenia. Gdyby ktoś był zainteresowany wysłaniem zgłoszenia to polecam agencjaobsession.pl/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka