lilyrush 26.03.10, 15:25 Dlaczego na tym forum większość piszących jest niezalogowana? Czyżby wstyd, ze się zawitało na taka stronę? Zaklęta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mada Re: Wstyd? IP: 89.174.214.* 26.03.10, 15:46 -bo to jedno z niewielu miejsc gdzie logować się nie trzeba -bo nie każdy chce być rozpoznawalny w sieci -bo odsłanianie wnętrza prawdziwych uczuć w necie w przypadku danych umożliwiających identyfikację w obecnych czasach jest przejawem nieodpowiedzialności a nawet skrajnej głupoty -bo romantyzm nie jest modny -bo to forum "do rozklejania, wzdychania, użalania się" więc pokazujące w dużej części ludzkie słabości (poznaj czyjeś słabości a możesz nim dowolnie manipulować) -bo po cholerę być ściganym na innych poważniejszych forach przez jakichś wampirów emocjonalnych stąd? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alieniatko Re: Wstyd? IP: *.centertel.pl 26.03.10, 20:58 Jako piszący jestem za wprowadzeniem obowiązku logowania. Pisałbym wtedy mniej słów i mniej emocji dlatego że logowanie na komórce kosztuje czas. Jako czytający bez różnicy bo nie widzę zależności pomiędzy wartością merytoryczną postów a faktem zalogowania się bądź nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zakletawmarmur Re: Wstyd? 26.03.10, 21:53 > Zaklęta ;-) Ja się z wiekiem bezwstydna zrobiłam:-) Czemu się wstydzić? Ci co mnie znają wiedzą jaka jestem więc i tak po co się ukrywać? Nie specjalnie obchodzi mnie co pomyślą sobie o mnie Ci, których i tak nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wstyd? IP: *.chello.pl 28.03.10, 15:19 to wymień pierwsza wszystkie swoje nicki używane na tym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Wstyd? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.10, 15:33 "Dlaczego na tym forum większość piszących jest niezalogowana? Czyżby wstyd, ze się zawitało na taka stronę?" Nie jest łatwo pisać o bólu. Potrafisz publicznie rozebrać się do naga? Pokazać swoje rany, słabości? Trafiłam tu z innego forum. Gdybym zalogowała się na swoim nicku, zaraz zjawiłaby się gromada pocieszycieli. A ja nie chcę. Niech mnie pamiętają uśmiechniętą. Odpowiedz Link Zgłoś
lilyrush Re: Wstyd? 29.03.10, 10:18 Do naga to ja sie rozbieram tylko i wyłącznie w realu ;-) Co do reszty- jeśli nie logujesz sie tutaj na własnym nicku i piszesz co innego to na którymś z forów kłamiesz, oszukujesz i udajesz. Na którym? Jeżeli tutaj szuka sie partnera to jaki sens ma udawanie kogoś, kim sie nie jest/ Taka wersja demo, a ja juz złapiesz to będziesz sobą? Czy będzie udawać do końca życia? Ja sie siebie i tego co pisze w necie nie wstydzę. Mam jednego nicka i sie pod nim loguje. Taka jestem. Jeśli się komuś nie podoba- jego problem. Bo ja siebie lubię. Z roku na rok jak mądrzeje to nawet coraz bardziej ;-) Na starość mi sie zrobiło jak Zaklętej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Wstyd? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.10, 10:46 Nie zrozumiałaś, ale to nie szkodzi:) Nie piszę już na tamtym forum. Zależy mi tylko, żeby pamiętano mnie tam taką, jaką byłam, zanim stałam się samym bólem. Po co w ogóle piszę? Nie wiem. Szukam ulgi, chcę przestać płakać, próbuję słowami wyrzucić co tak strasznie boli. A że nie chcę podpisać? A komu to potrzebne? Partnera na życie nie szukam. Potrzebuję rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
amelkaa20 Re: Wstyd? 19.04.10, 22:06 Tak jak mowisz nic inaczej tylko wszystko na odwrót ;-) Odpowiedz Link Zgłoś