koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:29 A to Cię podrzuciło .......na początek forum... idziesz na mistrza.....;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:30 a jużem myślała, że Cie wcieło....polewam gorzałeczkę lubita? i na harmoszce przygram cicheńko :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:31 nie pij dużo, bo uśniesz na klawiaturce...literki Ci się odcisną......;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:32 O kolega ma racje;DDD Wiem wiem juz ja ostatnio z klawiaturka przejscia mialam;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:31 Alkohol owszem ale wole lzejszy kaliber;DDD na zdrowko:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:33 A co WY na tak wdzięczny temat wchodzicie.......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:34 Ja no psze pana ja tak tylko no ten odpowiadalam ale juz jestem z powrotem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:33 hehe..dobre Koszmarek z tym odciskiem ....to dla Ciebie Italy <piweczko> :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:34 Rozpiję się z wami na tym forum.....oj niedobrze............;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:36 taa no co ty chyba nie jest az tak zle:) Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:35 Gość portalu: c.kapturek napisał(a): > hehe..dobre Koszmarek z tym odciskiem ....to dla Ciebie Italy <piweczko> > ; :) nnnnieeee cierpie piwa uuuuhhh az mnie...uuuhhhuuu lepiej nie pisac,ale dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:37 ZOstawcie alkohol w spokoju, mnie się dzisiaj nie chce pić.....chociaż zaplecze mam dzisiaj dobrze zaopatrzone......;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:38 to daj znac jak najdzie cie ochota moze i sie wtedy napije;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:37 to Italy wode , a my z Koszmarkiem gorzełeczke, na lewa a potem na prawą nóżkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:38 Więcej nóg nie masz?.......ja piję rzadko ale lubię niekiedy dobrze pobuszować.......;DDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:40 aj sie kosmate mysli ma o jak milutko;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:39 uuuu cos mi sie zdaje ze dzis towarzystwo nie pijace ops hi hi hi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:40 Niekoniecznie tak jest...abstynectwa nie można mi zarzucić.......;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:41 Italy_m nie kosmate ,ale nieuczesane mysli,też miewam niekiedy......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:43 ta o tej porze to nie poczesane mysli jak najbardziej na miejscu;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:44 A w ciągu dnia nie moga być takie,ja tam nie widzę róznicy......pora dnia to akurat tzw. rzecz piąta.....;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:43 wiesz Koszmarek nie mam więcej nóg, ale dogadac umiesz, dzieki za rozmówke papa :(( Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:45 Gość portalu: c.kapturek napisał(a): > wiesz Koszmarek nie mam więcej nóg, ale dogadac umiesz, dzieki za rozmówke > papa :(( ......................... Milego wieczoru życzę............. Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:48 Alez moga ale wieczorkiem to sa poprostu wskazane;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:49 Skoro tak sądzisz to coś w tym musi być......trudno mi sie spierac....;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:50 No jaki slodziutki jestes;))) Wiesz jak przywolac usmiech na usta kobiety;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:51 Ja się tylko z Tobą nie spieram,czy to aby nie jest chyba nadinterpetacja......;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:53 Tak łatwo się zgadzasz ze mną..żadnej riposty?........;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:56 CZy Ty przypadkiem nie jestes już senna,coś szybko rezygnujesz.......:DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:51 dzieki, zycze Tobie Italy miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:58 Dobranoc zycze wdrozenia w czyn niepoczesane mysli i mam cichutka nadzieje ze jeszcze mnie w tym watku odwiedzisz;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:59 Dobranoc,pewnie że odwiedzę, może nawet jutro.........;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 08:24 WItam,witamn,widzę ,że jeszcze na Fr ruchu nie ma...pewnie śpiochy się nie pobudziły.............;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 13:51 Co tak długo śpimy,taki ładny dzień dzisiaj,chociaż trochę zimno..;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:03 Napisz o ktorej bedzisz w necie, bo tak to cały dzień będziemy się mijać...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:27 teraz juz dluzej zostaje:DDD Teskniles;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:41 Chyba tym razem już nie.....;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:45 WItam,witam, i gdzie tak ciągle krązysz?............;DDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:48 Niby ja? Ja sobie tu grzecznie czekam na Ciebie ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:49 Nie przekręcaj faktów,zobasz sobie kto i o której wstał i pisał..;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:53 Wiem,wiem ;))) Ja sie tylko przekomarzam . Co nie oznacza ze ja do tej pory spalam,niestety sobota to ciezki dzien dla mnie,zakupy na caly tydzien co by nie chodzic do sklepu codziennie.nieeeecieeerrrpie zakupow grrr... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:56 Żartowałem,wiem,wiem, życie nie jest najlżejsze, o wszystkim trzeba pamietac,załatwić..same kłopoty,ale niestety nie do uniknięcia........;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:00 Jak bylo wczoraj jesli wolno spytac:) zamieniles w czyn swoje nie poczesane mysli;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:01 Nie było z kim...ogladałem dośc długo telewizję.......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:03 uuuu a juz mialam nadzieje na pikantne szczegoly;DDD hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:04 Niestety,ale jeszcze musisz się uzbroić w cierpliwość.Nie będę robił łapanki na ulicy...........;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:06 ha ha ha;DDDD to moze mi chociaz jakie byly te nie poczesane mysli .... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:07 Nie, ja mówiłem o myślach niuczesanych,//..a takie rózne. dosłownie o wszystkim....więcej nie mogę wyjawić,młodzież też forum odwiedza.......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:10 O to teraz moja ciekawosc zamiast zaspokoic to rozbudziles ;DDD znaczy sie fantazje calkiem gorace byly.... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:12 No pewnie że tak,myśleć sobie można to i owo,puki co zakazu takiego ani podatku od tego jeszcze nie prowadzili.....;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:16 ;DDD co ja bym dala zeby czasem wiedziec co ktos mysli;))) a juz co ty sobie wczoraj myslales hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:18 Powiedz co dajesz...moze zrobimy jakąś transkację -w postaci handlu wymiennego, a jak nie to pozostaje Ci wykrywacz kłamstw lub zyc w sferze domysłow i przypuszczeń........;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:22 To i owo a najlepiej owo......;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:24 ;)))toTO ok,a z tym OWO to musia nie kazala;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:27 Przecież nie namawiam.Mamusi trzeba sluchać...a odnośnie mamusi.......córka przed maturą mówi do mamusi - "mamo jezdem z ciązy".A mamusia do niej - córeczko juz tylko dawa miesiące do matury a ty ciągle mówisz "jezdem"........;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:34 koszmarowski napisał: > Przecież nie namawiam.Mamusi trzeba sluchać...a odnośnie mamusi.......córka prz > ed maturą mówi do mamusi - "mamo jezdem z ciązy".A mamusia do niej - córeczko j > uz tylko dawa miesiące do matury a ty ciągle mówisz "jezdem"........;DDDDDD ha ha ha dobre bardzo dobre ha ha ha lezki mi poplynely;) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:37 To dobrze ,ze się podobało, ale na miejscu córeczki i mamusi lepiej nie być....ot tak dygresja mi się nasunęła..znam tez inne, ale nie będe przytaczał na forum publicznym poniekąd...skąd mogę mieć pewnośc,ze nie piszę z sąsiadką zza ściany......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:39 Raczej to malo prawdopodobne ale ostroznosci nigdy za wiele;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:41 Pewnie że tak,ostrożnosci nigdy nie za wiele ..jak w przysłowiu .." jak sobie pościelesz...to mnie zawołaj".......:DDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:43 Nic się nie robi...to są polskie przysłowia...nie znasz ich?............;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:52 Jaki ty zasadniczy jestes zzzzzzz Tego nie znalam,zreszta ja nic niewiem psze pana ja tu tylko sprzatam;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:59 Nie przesadzaj z tą skromnością,we wszystkim trzeba mnieć umiar........;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:01 Nie we wszystkim;))) W milosci umiar jes zdecydowanie nie wskazany,zdecydowanie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:04 No pewnie,że nie..życie trzeba brać całymi gaściami......;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:08 Dokładnie tak,do tego trochę optymizmu i juz jest dobrze........:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:12 Dzis juz zmykam... I jak zwykle dziekuje za mila pogawedke:) Milego wieczorku zycze;))))) Ciao amigo:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:13 Miłego wieczoru zyczę..............;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 07.11.04, 09:45 Witam,ja już działam w necie, a zguba gdzie,pewnie jeszcze śpi..miłego dnia życzę,chciaż jest bardzo ponury......;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:06 Witam.Oki, b.dobrze.... w serdecznej,przyjaznej i rodzinnej atmosferze.;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:10 :))) o jak milo w koncu jestes czekalam cale Wieki(?) na Ciebie;)))) Ja spedzilam niedziele na swierzym powietrzu,pogoda jest super zreszta dzisz tez sloneczko mozna by zrobic powtorke z rozrywki gdyby nie ten len:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:13 Ty to jesteś wesołek widzę...jakie wieki znowu, od wczoraj rana się nie odzywasz...ja na nasłuchu byłem......a pogoda i owszem nie najgorsza ale chłodno trochę.......;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:16 Wczoraj to ja sobie bumelke strzelilam :( A humorek owszem dopisuje od rana;) A jak Twoje samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:18 Wszystko dobrze,samoppoczucie ok,załatwiłem wszystko co miałem zaplanowane,teraz mam tzw. czas wolny...mogę leniuchować......;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:24 To jest juz nas dwoje......do leniuchowania;)))oczywiscie chcialam napisac co juz leniu(...)e ale to troche wulgarnie brzmi))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:26 Dlaczego zaraz tak ostro..wstałem wcześnie, sprawy załatwiłem...trochę relaksu nalezy mi się jak pieskowi buda..nie widzę w tym nic zdrożnego......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:29 Nie ma co sie denerwowac;)))Proponuje dla ciebie kawke do tego jakies ciasteczko i dla mnie usmiech;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:31 Uśmiech Ci przesyłam a nawet dwa....pozostałe dwa punkty mam juz wykonane...nie mogę przesadzać,dbam o linię......;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:37 :))dziekuje az sloneczko blednie przy Twoim usmiechu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:38 Oj nie podrzucaj mnie zbyt wysoko,jak spadnę moze boleć.........;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:43 Takiej pewnosci nigdy nie ma.....zawsze mały margines błędu trzeba przwidzieć....;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:46 Jestem niepoprawna optymistka i w kazdej sytuacji doszukuje sie plusow;))) Bo wyobrazmy sobie sytuacje:spadniesz i boli,to jest nadzieja ze ktos przytuli podmucha pocaluje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:49 Też taka alternatywa istnieje......i musze powiedzieć,że nie najgorsza wcale.........:DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:59 widzisz;))) Trzeba zawsze szukac jasnych punktow:))) Ja dzis spadlam ze schodow,nabilam siniaka wielkosci pomaranczy,niestety nie mial kto pocalowac,ale pocieszylam sie ze siniak jest tak wysoko na udzie ze nadal bede mogla krotkie kiecki wkladac;))) a co plus musi bys;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:03 Faktycznie, z tego wszystkiego to chyba najciekawsza jest lokalizacja siniaka...reszta to sprawy drugorzędne............;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:08 Ja poważnie mówię, ale też żal mi Cie że się trochę poobijałaś, nie jest to miłe.. no cóż i takie przypadki bywają...;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:11 A to wszystko dlatego ze pedzilam na gore zeby sprawdzic czy juz jestes na forum;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:15 Jakiś mi znajomwy ten Twój dom,z piętrem .. ...... ale skąd go znam.....może z bajki?????????.........;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:18 Niestety to nie dom taki z ogrodkiem itd...to zwykle mieszkanie z bardzo kretymi schodami na poddasze i masz racje troszke przypominaja schody z bajki;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:23 A jednak coś mi się kojarzy.....a czy aby mi prawdę mówisz...bo jak nie to wpiszemy Cię do wątku "kłamczuch".....;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:25 Prawde i tylko prawde! Po co mialabym Cie oklamywac? Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:27 Żartuję,jasne że nie masz powodu mnie okłamywać,wszak znamy się ze tak powiem ogólnie z netu,nawet nie z widzenia...........;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:32 Wlasnie;))) I tu naprawde mozna sie otworzyc i powiedziec co na duszy gra nie bojac sie o reakcje drugiej osoby. Bo jesli cos nie pasuje to pa pa a lepiej jak sie rozmawia z kims kto nadaje na tych samych falach,a zeby sie przekonac to trzeba byc szczerym;)))) Czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:39 Święte słowa........ja nadaję na UKF-ach...........:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:45 A ja pojecia nie mam na jakich;DDDDDDD Cos sie moj organizm sniadania domaga:( Ale jeszcze go troszke pomaltretuje;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:49 "Go" to znaczy mnie?........a z tymi falami to żartowałem....chociaż można to ustalić wahadełkiem...nazywa to się kolorem osobistym.......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:53 "Go" znaczy zoladek,Ciebie chyba nie maltretuje?;))) Taa do wahadelek to ja jakos sie przekonac nie moge;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:57 Dłużej "go" nie oszukuj, daj mu cos do jedzenia....a wahadełek niepotrzebnie się boisz..jeszcze nikomu nie zaszkodziły..wiecej wiary trzeba mieć w sobie,nie mozna wwszystkiego negowac dlatego,ze jest nieznane......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:59 Ja nie neguje ;)))) nie mowie ze to zle,ja nie wierze ze to dziala poprostu;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:01 Masz prawo mieć swoje zdanie.....ja natomiast wierzę,trochę czytałem na powyższy temat..coś w tym jest........;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:05 Tylko co?...............;DDDD Moglbys mi jakos przyblizyc ten temat.Ja teraz calkiem powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:09 To jest temat -rzeka, bynajmniej nie nadaje się do rozważań na takim wątku i forum,predzej na forum tematycznym...to wyglądałoby podobnie jak chciałbym Cię uczyć prze net jazdy na rowerze...skutek żaden......;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:14 ;DDD masz racje. Uciekam teraz bo padam z....glodu:( Bedziesz tu pozniej? Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:16 Napisz o ktorej to mogę się pojawić...zyczę smacznego..;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:18 Bede tak o 15-tej:)))) I tym razem juz bede uwazniej chodzic co by nie nabic wiecej siniakow;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:19 Oki..uważaj na siebie..tak.tak...;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:04 JA również, ale niebawem muszę zrobic niewielką przerwę..obowiązki czekają...;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:06 To sie ciesze,ze masz chwilke dla mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:08 Pewnie ,że tak....ale teraz muszę zniknąć na około 20 minut..sory....;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:11 odezwij sie jak juz bedziesz z powrotem:) Czekam;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:34 Zamieniam się w słuch......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:43 ;DDD To ja zdaje raport;) nakarmilam moje cialo,teraz ty nakarm moja dusze;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:51 O to ciekawa oferta, a czy moze masz jakieś propozycje, które by Cię ukontentowały.......;DDDDD...sory...zacinały mi sięv stronki....... Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:01 Licze na Ciebie;)))) Mam nadzieje ze mnie milo zaskoczysz;DDD Podpowiedzi NIET;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:04 Mam dużo dylematów,chyba nic z tego nie wyjdzie,..gdybyś chociaz miała ogródek....byłoby łatwiej cokowiek myśleć............;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:07 Ha ha ha ogrodek powiadasz hmmm niestety,ale mam kwiatki w doniczkach ;DDDDD uwaga:zywe ;))) moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:09 Niestety nie,to tylko namiastka,chociaż też piękna ...ogórdki to moje hobby........;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:11 No zyskalam chociaz tyle ze odkryles swoje hobby;) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:13 To jedno z wielu ..naście,zresztą przyrody i takiej w małym wymiarze,rzadko kto nie lubi......;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:11 mały błąd - mialo być ogródki..sory.;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:16 No tak ja zaczynam sie cieszyc,a ty jak zwykle ledwie co tlaca sie radosc gasisz,masz cos ze strazaka jak nic;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:21 Pewnie,ze tak: mam sikawkę,toporek,hełmu nie mam ale czapkę uszankę mam może hełm zastapić,przydałoby się jedynie pomieszczenie na remizę.....a dlaczego sądzisz,że ja Twoją radośc zamierzam gasić...chyba zbyt dalekie wnioski......;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:24 .....Tak mi sie wydaje,a moze sie myle ;DDDD Co ja biedny zuczek moge wiedziec ,a co dopiero wyciagac jakies tam wnioski;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:27 Ale kamuflaż.........a już wcześniej mówiłem..że "Ty" to Jesteś "Ty"........:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:30 Zaraz zaraz jaki kamuflaz?Bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:33 A tak sobie głośno myślę,że już Cię w necie wcześniej spotkałem ale pod innym nickiem...tak mi się wydaje.........:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:35 no to chyba Cie zasmuce, bo ja dopiero od jkichs dwoch tygodni tu goszcze:( Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:43 Może się mylę,ja jestem człowiekiem ugodowym,mogę się z Tobą zgodzić..nie ma po prostu sprawy......:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:51 Zdradz mi choc nick tamtej osoby prosze;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:54 Niestety przykro mi ze nie mogę zaspokoić Twojej ciekawości,jestem lojalny......:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 17:01 No coz ciekawa bylam bardzo ale jak nie to nie. Juz chyba na dzi koniec siedzenia przed monitorem,mam nadzieje ze jutro znow sie tu spokamy-wirtualnie oczywiscie;DDDDDDDD Zycze milego wieczorka:) Ciao :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 17:03 Oki,miłego wieczoru życzę.........;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 08:31 Czas wstawać śpiochu......szkoda życia.....;DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 13:22 Witam rannego ptaszka:))) Ja juz dawno nie spie tyle ze musialam pare spraw pozalatwiac i czasu nie bylo nawet na kawe w domu a co dopiero zalaczanie komputera:))ach... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:37 Ach co za pracowita kobietka...ale jak trzeba nie mam wyboru..witam..;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:41 Jeszcze raz :Dzien dobry:) Z reguly to ja leniem lubie byc ale czasem nie mozna,niestety;))) Jak sie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:47 Mogę powiedzieć,że nie najgorzej, chociaż pewne problemy są..witam....;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:54 Ja dzis tez humorem nie tryskam,niestety 13-ego wyjezdzam na jakies trzy tygodnie i juz na sama mysl smutno mi :( Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:56 Wrócisz to juz niebawem będą święta..szybko Ci czas zleci.. oby telko wyjazd był udany.......;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:59 Musze zrobić przerwę,mam kłopoty sprzętowe........gwałtownie spadł transfer netu...;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 15:04 Jade do mamy i z jednej strony sie ciesze,bo dawno sie nie widzialysmy,z drugiej juz slysze te ciagle:dziecko bo bys tak sobie meza znalazla,bo ja sie wnuka nie doczekam i akompaniujace ciotki i cala reszta...grrr I jeszcze to ze znajomymi z przed lat juz sie kontakt urwal,no moze nie do konca,ale juz nie ma o czym rozmawiac,wciaz tylko jak to zle w Polsce... A ja nie moge juz tego sluchac,bo co mam odpowiedziec,ze wszedzie nie jest latwo,nie wierza...Rany wkurzam sie jak nic... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 16:53 To masz widzę w życiu tzw. "siedemnaście światów" z tym wszystkim..ale i tak bywa....;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 16:56 Ale ja juz nie chce....wysluchiwac jeczenia... Marzy mi sie zeby tym razem bylo inaczej,marzy mi sie jeszcze sie ludze;D Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:01 Zgodzę się z Toba,zę sluchanie ciągłego narzekania może wpędzić w kompleksy,spróbój się tym nie przejmować,będzie Ci lżej.........;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:04 Alez ja sie nie przejmuje ,sama wybralam takie zycie i jest mi z tym dobrze;DDDD Bardzo dobrze;DDD Mnie to tylko meczy i raczej powoduje migrene a nie kompleksy;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:11 Oj migrena to straszna rzecz,pozbądź się tego a w zyciu moze się ułoży..trochę spokoju trzeba zachować.........;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:17 Jak mozna byc spokojnym w takiej sytuacji? Koniec uzalania:) zmienmy temat....Czytalam dzis twaj wpis do jakiegos tam watku,bardzo zabawne ha ha ha ;)))) Oczywiscie chodzi o qiz z ptaszkiem;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:25 A ten z ptakszkiem, ja tego nie wymysliłem,czesto to slyszę w radiu,jest tam jeden taki wesołek i rózne takie wesołe rzeczy opowiada.....a z żalami masz rację,daj sobie z tym spokój,pewnych rzeczy się nie preskoczy....;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:31 ....A ja mam teraz poczochrane mysli bo ciagle ten ptaszek tam siedzi i tak sie zastanawiam...a nie napisze bo sie wstydze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:34 Myśli się poczochrały....to nie dobrze,spróbójmy je poukładać...a z ptaszkiem faktycznie trudna sprawa......cztery odpowiedzi...najlepiej na chybił trafił.......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:36 Oj z Ciebie spryciara.....nie wypada prowadzić autoreklamy..;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:39 To tylko jedna odpowiedz na tycie tycie pytanko,zadna auto reklama ;DDDD plose zdradz mi odpowiedz;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:41 Odpowiedź -twoj ptaszek trzeba wykluczyć,pozostają więc trzy...;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:49 Ułatwiam Ci zadanie........a tak wogóle to widzę ,że dzisiaj jesteś otwarta na świat.....;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:53 A jestem ja Ci otwarta dzisiaj...na swiat jak to ladnie ujoles;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:55 Widzę to i dobrze, że wchodzisz na inną drogę,od ciągłego rozmyślania można glowę przegrzać...(vide strażak)........;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:05 ha ha ha i znow mnie rozsmieszasz samo slowo strazak juz na mnie dziala jak gaz rozweselajacy;DDDDDD Od tych mysli to tak sie goraco zrobilo na serduszku i nie tylko ...ahhhh... niebezpieczne mysli-niepoczesane(jak ty to mowisz)... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:07 Widzisz,że jest lepiej... a ze strażakow się nie śmiej,to niebezpieczne.......ale dobrze ze poprawił Ci się nastrój,w końcu coś dobrego z tego pisania wyszło.........;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:12 I hop do gory;) Z pisania zToba zawsze wynika COS....wesolego:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:14 Coś mi mignęlo przed oczyma, a to Twoja odpowiedź tak przeleciała szybko,minęla się z moją.......;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:34 Nie moge otworzyc strony tej co mi podales:(Niestety Virgilio ma to do siebie ze ja nie mam dostepu do wiekszosci portali ehhh...Ale dzieki za link jak bede u mamy to zajrze na ten link;))) Nie chmurzymy sie bo kolega nam ucieknie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:36 już chciałem wóz strażacki na zwiad wysłac, co się u Ciebie dzieje.......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:42 Oj milo sie gawedzilo zapraszam jutro moze tak do poludnia:) Dzis juz sie pozegnam:) Milego wieczorku i slodkich snow;)))))))))))))))))))) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:48 O jakie ładne życzenia.Dzięki i chyba jutro coś się uda napisać.Milego wieczoru życzę......;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:13 Sa to "Myśli nieuczesane" autor Stanisław Lec ,naprawdę ciekawe przemyślenia..podaję namiary - polonista.w.interia.pl/lec/mynu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 07:43 Witam serdecznie i proponuję wstać już, piękny dzień dzisiaj będzie......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 08:55 Dzien dobry bardzo:))) Wstalam probuje sie ostatecznie dobudzic kofeinka hmmmm uwielbiam zapach swiezo zaparzonej kawy...A ten smak... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:13 Pewnie,ze dobra sprawa..ja wypiłem kawę o 6,30..pozostaly tylko po niej wspomnienia....;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:19 Rany Koszmarowski czy ty kiedzys sypiasz?Dla mnie 6:30 to srodek nocy;))) Milutko ze sie odezwales:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:23 Sypiam tyle ile trzeba,zadnych brakow w tym względzie nie odnotowuję,samopoczucie Ok......czyli jest dobrze..nadmiar snu czlowieka raz ze rozleniwia,robija..to wskazany nie jest..no chyba,ze mamy duze braki w spaniu do odrobienia albo wypadnie choroba..ale są to tzw. wypadki usprawiedliwione...;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:32 ja potrzebuje od 8 do 10 godzin zeby byc wypoczeta,zazdroszcze ludziom ktorzy potrzebuja niewiele czasu na sen... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:34 Nie ma czego,mamy z tego tytułu wiecej kłopotów, więcej czasu do zagospodarowania...nic dobrego z tego nie wynika.........tak jak z długiego spania (samemu);DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:46 Jak to nic dobrego nie wynika? A chociazby blyskotliwe posty na tym forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:48 Ale to można sklasyfikować w kategorii "najwyżej" a nie "aż".......a Ty tyle nie biegaj po schodach, juz zapomniałaś o siniaku.......;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:02 Nie biegam po schodkach,smigam po forum;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:03 AAAAAA to Cię usprawiedliwia......a rozmowa ze mną Ci nie starcza,tak przy okazji spytam......;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:05 Znowu się wykręciłaś.....ale poczekamy,poczekamy co będzie dalej...;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:09 .............Mistrz unikow;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:12 Gdzie tak układnego czlowieka znajdziesz jak ja... nie przeprowadzaj naidnterpretacji zdarzen..;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:22 Mam prosbe,zaloz nowy watek;DDDDD Klawiatura mi sie przegrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:24 O nie ,ja hołduję zasadzie -damy zawsze mają pierwszeństwo.....a odnoście nowego wątku to było "byłam", 'jestem" a moze być "będę".......;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:27 Ty to jesteś wesołek, ale ja poważnie mówię.........;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:30 Ja tez;D To moze:rozmowy nie kontrolowane;))) Podsun jakis pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:32 O to będzie trudno,to miejsce jest szczególnie kontrolowane......;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:35 No tak zosia.samosia sie juz zapowiediala;D Wiec podrzuc temat... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:36 Na mnie juz kawa pzestała działac.inwencja nalezy do Ciebie......;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:41 Jestem tu nowa nie mam pojecia co juz bylo a czego jeszcze nie...Rzuce temat okaze sie ze to plagiat i bedzie afera;)nie chce tego... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:45 Koniecznie chcesz się mignąć..ale nic z tego..napisz "Będę" i plagiatu żadnego napewno nie będzie......;DDDDDDDDD..zresztą ludzie są wyrozumiali na tym forum.........a dzisiaj masz dzień wolny?........;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:50 Tak sie zlozylo ze z racji rezerwacji biletu itp wzielam wolne;)Bilet zarezerwowalam juz wczoraj przez net powinien byc w czwartek w skrzynce,ale ciii bo sie wyda;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:52 Wszystko jasne,pewnie że trzeba być cicho....ale zakładaj,zakladaj nowy wątek..nie len się Italy...........mamy juz ponad 200.....;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:55 No widzisz jaka potrafisz być miła........dzięki ........;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Juz jestem:) IP: 80.48.237.* 19.11.04, 17:51 pogieło cię z tym hasłem:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś