Dodaj do ulubionych

Juz jestem:)

05.11.04, 21:28
tak jak wyzej;DDD
Obserwuj wątek
    • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:29
      A to Cię podrzuciło .......na początek forum... idziesz na mistrza.....;DDDDDDDDD
      • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:30
        Gdzie tam tak sie jakos zlozylo;DDD
    • Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:30
      a jużem myślała, że Cie wcieło....polewam gorzałeczkę lubita? i na harmoszce
      przygram cicheńko :)
      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:31
        nie pij dużo, bo uśniesz na klawiaturce...literki Ci się odcisną......;DDDDD
        • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:32
          O kolega ma racje;DDD Wiem wiem juz ja ostatnio z klawiaturka przejscia
          mialam;)))))
      • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:31
        Alkohol owszem ale wole lzejszy kaliber;DDD
        na zdrowko:)
        • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:33
          A co WY na tak wdzięczny temat wchodzicie.......;DDDDDDDD
          • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:34
            Ja no psze pana ja tak tylko no ten odpowiadalam
            ale juz jestem z powrotem ;)))
        • Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:33
          hehe..dobre Koszmarek z tym odciskiem ....to dla Ciebie Italy <piweczko> :)
          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:34
            Rozpiję się z wami na tym forum.....oj niedobrze............;DDDDDDD
            • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:36
              taa no co ty chyba nie jest az tak zle:)
          • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:35
            Gość portalu: c.kapturek napisał(a):

> hehe..dobre Koszmarek z tym odciskiem ....to dla Ciebie Italy <piweczko>
            > ; :)

nnnnieeee cierpie piwa uuuuhhh az mnie...uuuhhhuuu lepiej nie pisac,ale
            dzieki:)
            • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:37
              ZOstawcie alkohol w spokoju, mnie się dzisiaj nie chce pić.....chociaż zaplecze mam dzisiaj dobrze zaopatrzone......;DDDDD
              • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:38
                to daj znac jak najdzie cie ochota moze i sie wtedy napije;)))
            • Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:37
              to Italy wode , a my z Koszmarkiem gorzełeczke, na lewa a potem na prawą
              nóżkę ;)
              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:38
                Więcej nóg nie masz?.......ja piję rzadko ale lubię niekiedy dobrze pobuszować.......;DDDDDDdd
                • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:40
                  aj sie kosmate mysli ma o jak milutko;DDD
              • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:39
                uuuu cos mi sie zdaje ze dzis towarzystwo nie pijace ops hi hi hi ;))
                • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:40
                  Niekoniecznie tak jest...abstynectwa nie można mi zarzucić.......;DDDDDDDDD
                  • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:41
                    tego to ja nie powiedzialam...
                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:41
                    Italy_m nie kosmate ,ale nieuczesane mysli,też miewam niekiedy......;DDDDDDDD
                    • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:43
                      ta o tej porze to nie poczesane mysli jak najbardziej na miejscu;DDDDD
                      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:44
                        A w ciągu dnia nie moga być takie,ja tam nie widzę róznicy......pora dnia to akurat tzw. rzecz piąta.....;DDDDDDDDD
                    • Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:43
                      wiesz Koszmarek nie mam więcej nóg, ale dogadac umiesz, dzieki za rozmówke
                      papa :((
                      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:45
                        Gość portalu: c.kapturek napisał(a):

> wiesz Koszmarek nie mam więcej nóg, ale dogadac umiesz, dzieki za rozmówke
                        > papa :((
                        .........................
                        Milego wieczoru życzę.............
                        • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:48
                          Alez moga ale wieczorkiem to sa poprostu wskazane;DDDD
                          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:49
                            Skoro tak sądzisz to coś w tym musi być......trudno mi sie spierac....;DDDDDD
                            • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:50
                              No jaki slodziutki jestes;)))
                              Wiesz jak przywolac usmiech na usta kobiety;DDD
                              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:51
                                Ja się tylko z Tobą nie spieram,czy to aby nie jest chyba nadinterpetacja......;DDDDDD
                                • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:52
                                  moze i jest ;DDD
                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:53
                                    Tak łatwo się zgadzasz ze mną..żadnej riposty?........;DDDDDDDDD
                                    • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:55
                                      yhm tak latwo
                                      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:56
                                        CZy Ty przypadkiem nie jestes już senna,coś szybko rezygnujesz.......:DDDDDDDDDDDD
    • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:49
      Dobranoc c kapturku:)
      • Gość: c.kapturek Re: Juz jestem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:51
        dzieki, zycze Tobie Italy miłego wieczoru :)
    • italy_m Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:58
      Dobranoc
      zycze wdrozenia w czyn niepoczesane mysli i mam cichutka nadzieje ze jeszcze
      mnie w tym watku odwiedzisz;DDDDD
      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 05.11.04, 21:59
        Dobranoc,pewnie że odwiedzę, może nawet jutro.........;DDDDDDDDDDDD
        • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 08:24
          WItam,witamn,widzę ,że jeszcze na Fr ruchu nie ma...pewnie śpiochy się nie pobudziły.............;DDDDDDDDDDDDD
          • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 12:49
            Witam:))
            • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 13:51
              Co tak długo śpimy,taki ładny dzień dzisiaj,chociaż trochę zimno..;DDDD
              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:03
                Napisz o ktorej bedzisz w necie, bo tak to cały dzień będziemy się mijać...;DDD
                • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:27
                  teraz juz dluzej zostaje:DDD
                  Teskniles;)))
    • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:36
      Wyglada na to ze dzis sie mijamy;DDDD
      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:41
        Chyba tym razem już nie.....;DDDDDDDD
        • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:44
          Dzien dobry bardzo:)))
          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:45
            WItam,witam, i gdzie tak ciągle krązysz?............;DDDDDDdd
            • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:48
              Niby ja? Ja sobie tu grzecznie czekam na Ciebie ;DDDDD
              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:49
                Nie przekręcaj faktów,zobasz sobie kto i o której wstał i pisał..;DDDDDDD
                • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:53
                  Wiem,wiem ;))) Ja sie tylko przekomarzam .
                  Co nie oznacza ze ja do tej pory spalam,niestety sobota to ciezki dzien dla
                  mnie,zakupy na caly tydzien co by nie chodzic do sklepu
                  codziennie.nieeeecieeerrrpie zakupow grrr...
                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 14:56
                    Żartowałem,wiem,wiem, życie nie jest najlżejsze, o wszystkim trzeba pamietac,załatwić..same kłopoty,ale niestety nie do uniknięcia........;DDDDDDD
                    • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:00
                      Jak bylo wczoraj jesli wolno spytac:) zamieniles w czyn swoje nie poczesane
                      mysli;))))
                      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:01
                        Nie było z kim...ogladałem dośc długo telewizję.......;DDDDDDDD
                        • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:03
                          uuuu a juz mialam nadzieje na pikantne szczegoly;DDD hi hi hi
                          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:04
                            Niestety,ale jeszcze musisz się uzbroić w cierpliwość.Nie będę robił łapanki na ulicy...........;DDDDDDDD
                            • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:06
                              ha ha ha;DDDD
                              to moze mi chociaz jakie byly te nie poczesane mysli ....
                              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:07
                                Nie, ja mówiłem o myślach niuczesanych,//..a takie rózne. dosłownie o wszystkim....więcej nie mogę wyjawić,młodzież też forum odwiedza.......;DDDDDDD
                                • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:10
                                  O to teraz moja ciekawosc zamiast zaspokoic to rozbudziles ;DDD
                                  znaczy sie fantazje calkiem gorace byly....
                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:12
                                    No pewnie że tak,myśleć sobie można to i owo,puki co zakazu takiego ani podatku od tego jeszcze nie prowadzili.....;DDDDDDDDDDD
                                    • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:16
                                      ;DDD co ja bym dala zeby czasem wiedziec co ktos mysli;)))
                                      a juz co ty sobie wczoraj myslales hmmm
                                      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:18
                                        Powiedz co dajesz...moze zrobimy jakąś transkację -w postaci handlu wymiennego, a jak nie to pozostaje Ci wykrywacz kłamstw lub zyc w sferze domysłow i przypuszczeń........;DDDDDDDDDD
                                        • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:21
                                          ;)))powiedz co bys chcial....
                                          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:22
                                            To i owo a najlepiej owo......;DDDDDDDDDDDDD
                                            • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:24
                                              ;)))toTO ok,a z tym OWO to musia nie kazala;DDDDDD
                                              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:27
                                                Przecież nie namawiam.Mamusi trzeba sluchać...a odnośnie mamusi.......córka przed maturą mówi do mamusi - "mamo jezdem z ciązy".A mamusia do niej - córeczko juz tylko dawa miesiące do matury a ty ciągle mówisz "jezdem"........;DDDDDD
                                                • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:34
                                                  koszmarowski napisał:

> Przecież nie namawiam.Mamusi trzeba sluchać...a odnośnie mamusi.......córka
                                                  prz
                                                  > ed maturą mówi do mamusi - "mamo jezdem z ciązy".A mamusia do niej - córeczko
                                                  j
                                                  > uz tylko dawa miesiące do matury a ty ciągle mówisz "jezdem"........;DDDDDD

ha ha ha dobre bardzo dobre ha ha ha lezki mi poplynely;)

• koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:37
                                                    To dobrze ,ze się podobało, ale na miejscu córeczki i mamusi lepiej nie być....ot tak dygresja mi się nasunęła..znam tez inne, ale nie będe przytaczał na forum publicznym poniekąd...skąd mogę mieć pewnośc,ze nie piszę z sąsiadką zza ściany......;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:39
                                                    Raczej to malo prawdopodobne ale ostroznosci nigdy za wiele;DDDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:41
                                                    Pewnie że tak,ostrożnosci nigdy nie za wiele ..jak w przysłowiu .." jak sobie pościelesz...to mnie zawołaj".......:DDDDDDDDDdd
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:42
                                                    sie robi mistrzu;DDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:43
                                                    Nic się nie robi...to są polskie przysłowia...nie znasz ich?............;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:52
                                                    Jaki ty zasadniczy jestes zzzzzzz
                                                    Tego nie znalam,zreszta ja nic niewiem psze pana ja tu tylko sprzatam;DDDDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 15:59
                                                    Nie przesadzaj z tą skromnością,we wszystkim trzeba mnieć umiar........;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:01
                                                    Nie we wszystkim;)))
                                                    W milosci umiar jes zdecydowanie nie wskazany,zdecydowanie;)))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:04
                                                    No pewnie,że nie..życie trzeba brać całymi gaściami......;DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:06
                                                    Cieszyc sie kazda chwila:)
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:08
                                                    Dokładnie tak,do tego trochę optymizmu i juz jest dobrze........:DDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:12
                                                    Dzis juz zmykam...
                                                    I jak zwykle dziekuje za mila pogawedke:)
                                                    Milego wieczorku zycze;)))))
                                                    Ciao amigo:)
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 06.11.04, 16:13
                                                    Miłego wieczoru zyczę..............;DDDDDDDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 07.11.04, 09:45
                                                    Witam,ja już działam w necie, a zguba gdzie,pewnie jeszcze śpi..miłego dnia życzę,chciaż jest bardzo ponury......;DDDDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 10:41
                                                    Dzien dobry:)
                                                    Jak minela niedziela?
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:06
                                                    Witam.Oki, b.dobrze.... w serdecznej,przyjaznej i rodzinnej atmosferze.;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:10
                                                    :))) o jak milo w koncu jestes czekalam cale Wieki(?) na Ciebie;))))
                                                    Ja spedzilam niedziele na swierzym powietrzu,pogoda jest super zreszta dzisz
                                                    tez sloneczko mozna by zrobic powtorke z rozrywki gdyby nie ten len:)))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:13
                                                    Ty to jesteś wesołek widzę...jakie wieki znowu, od wczoraj rana się nie odzywasz...ja na nasłuchu byłem......a pogoda i owszem nie najgorsza ale chłodno trochę.......;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:16
                                                    Wczoraj to ja sobie bumelke strzelilam :(
                                                    A humorek owszem dopisuje od rana;) A jak Twoje samopoczucie?
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:18
                                                    Wszystko dobrze,samoppoczucie ok,załatwiłem wszystko co miałem zaplanowane,teraz mam tzw. czas wolny...mogę leniuchować......;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:24
                                                    To jest juz nas dwoje......do leniuchowania;)))oczywiscie
                                                    chcialam napisac co juz leniu(...)e ale to troche wulgarnie brzmi)))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:26
                                                    Dlaczego zaraz tak ostro..wstałem wcześnie, sprawy załatwiłem...trochę relaksu nalezy mi się jak pieskowi buda..nie widzę w tym nic zdrożnego......;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:29
                                                    Nie ma co sie denerwowac;)))Proponuje dla ciebie kawke do tego jakies
                                                    ciasteczko i dla mnie usmiech;)))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:31
                                                    Uśmiech Ci przesyłam a nawet dwa....pozostałe dwa punkty mam juz wykonane...nie mogę przesadzać,dbam o linię......;DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:37
                                                    :))dziekuje az sloneczko blednie przy Twoim usmiechu;)))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:38
                                                    Oj nie podrzucaj mnie zbyt wysoko,jak spadnę moze boleć.........;DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:41
                                                    Nie spadnieasz;)
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:43
                                                    Takiej pewnosci nigdy nie ma.....zawsze mały margines błędu trzeba przwidzieć....;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:46
                                                    Jestem niepoprawna optymistka i w kazdej sytuacji doszukuje sie plusow;)))
                                                    Bo wyobrazmy sobie sytuacje:spadniesz i boli,to jest nadzieja ze ktos przytuli
                                                    podmucha pocaluje;)))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:49
                                                    Też taka alternatywa istnieje......i musze powiedzieć,że nie najgorsza wcale.........:DDDDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 11:59
                                                    widzisz;)))
                                                    Trzeba zawsze szukac jasnych punktow:)))
                                                    Ja dzis spadlam ze schodow,nabilam siniaka wielkosci pomaranczy,niestety nie
                                                    mial kto pocalowac,ale pocieszylam sie ze siniak jest tak wysoko na udzie ze
                                                    nadal bede mogla krotkie kiecki wkladac;))) a co plus musi bys;DDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:03
                                                    Faktycznie, z tego wszystkiego to chyba najciekawsza jest lokalizacja siniaka...reszta to sprawy drugorzędne............;DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:07
                                                    Ha ha ha tylko prosze bez ironii;)))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:08
                                                    Ja poważnie mówię, ale też żal mi Cie że się trochę poobijałaś, nie jest to miłe.. no cóż i takie przypadki bywają...;DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:11
                                                    A to wszystko dlatego ze pedzilam na gore zeby sprawdzic czy juz jestes na
                                                    forum;))))))))))))))))))))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:15
                                                    Jakiś mi znajomwy ten Twój dom,z piętrem .. ...... ale skąd go znam.....może z bajki?????????.........;DDDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:18
                                                    Niestety to nie dom taki z ogrodkiem itd...to zwykle mieszkanie z bardzo
                                                    kretymi schodami na poddasze i masz racje troszke przypominaja schody z
                                                    bajki;)))))))))))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:23
                                                    A jednak coś mi się kojarzy.....a czy aby mi prawdę mówisz...bo jak nie to wpiszemy Cię do wątku "kłamczuch".....;DDDDDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:25
                                                    Prawde i tylko prawde!
                                                    Po co mialabym Cie oklamywac?
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:27
                                                    Żartuję,jasne że nie masz powodu mnie okłamywać,wszak znamy się ze tak powiem ogólnie z netu,nawet nie z widzenia...........;DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:32
                                                    Wlasnie;)))
                                                    I tu naprawde mozna sie otworzyc i powiedziec co na duszy gra nie bojac sie o
                                                    reakcje drugiej osoby.
                                                    Bo jesli cos nie pasuje to pa pa a lepiej jak sie rozmawia z kims kto nadaje na
                                                    tych samych falach,a zeby sie przekonac to trzeba byc szczerym;))))
                                                    Czyz nie tak?
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:39
                                                    Święte słowa........ja nadaję na UKF-ach...........:DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:45
                                                    A ja pojecia nie mam na jakich;DDDDDDD
                                                    Cos sie moj organizm sniadania domaga:(
                                                    Ale jeszcze go troszke pomaltretuje;)))))))))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:49
                                                    "Go" to znaczy mnie?........a z tymi falami to żartowałem....chociaż można to ustalić wahadełkiem...nazywa to się kolorem osobistym.......;DDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:53
                                                    "Go" znaczy zoladek,Ciebie chyba nie maltretuje?;)))
                                                    Taa do wahadelek to ja jakos sie przekonac nie moge;))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:57
                                                    Dłużej "go" nie oszukuj, daj mu cos do jedzenia....a wahadełek niepotrzebnie się boisz..jeszcze nikomu nie zaszkodziły..wiecej wiary trzeba mieć w sobie,nie mozna wwszystkiego negowac dlatego,ze jest nieznane......;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 12:59
                                                    Ja nie neguje ;)))) nie mowie ze to zle,ja nie wierze ze to dziala
                                                    poprostu;DDDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:01
                                                    Masz prawo mieć swoje zdanie.....ja natomiast wierzę,trochę czytałem na powyższy temat..coś w tym jest........;DDDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:05
                                                    Tylko co?...............;DDDD
                                                    Moglbys mi jakos przyblizyc ten temat.Ja teraz calkiem powaznie.
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:09
                                                    To jest temat -rzeka, bynajmniej nie nadaje się do rozważań na takim wątku i forum,predzej na forum tematycznym...to wyglądałoby podobnie jak chciałbym Cię uczyć prze net jazdy na rowerze...skutek żaden......;DDDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:14
                                                    ;DDD masz racje.
                                                    Uciekam teraz bo padam z....glodu:(
                                                    Bedziesz tu pozniej?
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:16
                                                    Napisz o ktorej to mogę się pojawić...zyczę smacznego..;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:18
                                                    Bede tak o 15-tej:))))
                                                    I tym razem juz bede uwazniej chodzic co by nie nabic wiecej siniakow;DDDDDDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 13:19
                                                    Oki..uważaj na siebie..tak.tak...;DDDDDDDDDDDD
    • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:01
      Halo halo...
      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:04
        JA również, ale niebawem muszę zrobic niewielką przerwę..obowiązki czekają...;DDDDDDDDDDDD
        • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:06
          To sie ciesze,ze masz chwilke dla mnie;)
          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:08
            Pewnie ,że tak....ale teraz muszę zniknąć na około 20 minut..sory....;DDDD
            • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:11
              odezwij sie jak juz bedziesz z powrotem:)
              Czekam;DDDDDDDDD
              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:34
                Zamieniam się w słuch......;DDDDDDDD
                • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:43
                  ;DDD
                  To ja zdaje raport;)
                  nakarmilam moje cialo,teraz ty nakarm moja dusze;DDDD
                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 15:51
                    O to ciekawa oferta, a czy moze masz jakieś propozycje, które by Cię ukontentowały.......;DDDDD...sory...zacinały mi sięv stronki.......
                    • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:01
                      Licze na Ciebie;))))
                      Mam nadzieje ze mnie milo zaskoczysz;DDD
                      Podpowiedzi NIET;)))
                      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:04
                        Mam dużo dylematów,chyba nic z tego nie wyjdzie,..gdybyś chociaz miała ogródek....byłoby łatwiej cokowiek myśleć............;DDDDDDDDD
                        • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:07
                          Ha ha ha ogrodek powiadasz hmmm niestety,ale mam kwiatki w doniczkach ;DDDDD
                          uwaga:zywe ;)))
                          moze byc?
                          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:09
                            Niestety nie,to tylko namiastka,chociaż też piękna ...ogórdki to moje hobby........;DDDD
                            • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:11
                              No zyskalam chociaz tyle ze odkryles swoje hobby;)
                              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:13
                                To jedno z wielu ..naście,zresztą przyrody i takiej w małym wymiarze,rzadko kto nie lubi......;DDD
                            • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:11
                              mały błąd - mialo być ogródki..sory.;DDDDDDDD
                              • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:16
                                No tak ja zaczynam sie cieszyc,a ty jak zwykle ledwie co tlaca sie radosc
                                gasisz,masz cos ze strazaka jak nic;DDDD
                                • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:21
                                  Pewnie,ze tak: mam sikawkę,toporek,hełmu nie mam ale czapkę uszankę mam może hełm zastapić,przydałoby się jedynie pomieszczenie na remizę.....a dlaczego sądzisz,że ja Twoją radośc zamierzam gasić...chyba zbyt dalekie wnioski......;DDDDDDDDD
                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:24
                                    .....Tak mi sie wydaje,a moze sie myle ;DDDD
                                    Co ja biedny zuczek moge wiedziec ,a co dopiero wyciagac jakies tam wnioski;))))
                                    • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:27
                                      Ale kamuflaż.........a już wcześniej mówiłem..że "Ty" to Jesteś "Ty"........:DDD
    • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:30
      Zaraz zaraz jaki kamuflaz?Bo nie rozumiem
      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:33
        A tak sobie głośno myślę,że już Cię w necie wcześniej spotkałem ale pod innym nickiem...tak mi się wydaje.........:DDDDDDDDDD
        • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:35
          no to chyba Cie zasmuce, bo ja dopiero od jkichs dwoch tygodni tu goszcze:(
          • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:42
            halo halo
          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:43
            Może się mylę,ja jestem człowiekiem ugodowym,mogę się z Tobą zgodzić..nie ma po prostu sprawy......:DDDDDDD
            • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:51
              Zdradz mi choc nick tamtej osoby prosze;))))
              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 16:54
                Niestety przykro mi ze nie mogę zaspokoić Twojej ciekawości,jestem lojalny......:DDDDDDDDD
                • italy_m Re: Juz jestem:) 08.11.04, 17:01
                  No coz ciekawa bylam bardzo ale jak nie to nie.
                  Juz chyba na dzi koniec siedzenia przed monitorem,mam nadzieje ze jutro znow
                  sie tu spokamy-wirtualnie oczywiscie;DDDDDDDD
                  Zycze milego wieczorka:)
                  Ciao :))
                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 08.11.04, 17:03
                    Oki,miłego wieczoru życzę.........;DDDDDDDDD
                    • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 08:31
                      Czas wstawać śpiochu......szkoda życia.....;DDDDDDDDDDDDDDD
    • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 13:22
      Witam rannego ptaszka:)))
      Ja juz dawno nie spie tyle ze musialam pare spraw pozalatwiac i czasu nie bylo
      nawet na kawe w domu a co dopiero zalaczanie komputera:))ach...
      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:37
        Ach co za pracowita kobietka...ale jak trzeba nie mam wyboru..witam..;DDDDDDD
        • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:41
          Jeszcze raz :Dzien dobry:)
          Z reguly to ja leniem lubie byc ale czasem nie mozna,niestety;)))
          Jak sie masz?
          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:47
            Mogę powiedzieć,że nie najgorzej, chociaż pewne problemy są..witam....;DDD
            • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:54
              Ja dzis tez humorem nie tryskam,niestety 13-ego wyjezdzam na jakies trzy
              tygodnie i juz na sama mysl smutno mi :(
              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:56
                Wrócisz to juz niebawem będą święta..szybko Ci czas zleci.. oby telko wyjazd był udany.......;DDDDDDDDD
                • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 14:59
                  Musze zrobić przerwę,mam kłopoty sprzętowe........gwałtownie spadł transfer netu...;DDDDDDDD
                • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 15:04
                  Jade do mamy i z jednej strony sie ciesze,bo dawno sie nie widzialysmy,z
                  drugiej juz slysze te ciagle:dziecko bo bys tak sobie meza znalazla,bo ja sie
                  wnuka nie doczekam i akompaniujace ciotki i cala reszta...grrr
                  I jeszcze to ze znajomymi z
                  przed lat juz sie kontakt urwal,no moze nie do konca,ale juz nie ma o czym
                  rozmawiac,wciaz tylko jak to zle w Polsce...
                  A ja nie moge juz tego sluchac,bo co mam odpowiedziec,ze wszedzie nie jest
                  latwo,nie wierza...Rany wkurzam sie jak nic...
                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 16:53
                    To masz widzę w życiu tzw. "siedemnaście światów" z tym wszystkim..ale i tak
                    bywa....;DDDD
                    • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 16:56
                      Ale ja juz nie chce....wysluchiwac jeczenia...
                      Marzy mi sie zeby tym razem bylo inaczej,marzy mi sie jeszcze sie ludze;D
                      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:01
                        Zgodzę się z Toba,zę sluchanie ciągłego narzekania może wpędzić w
                        kompleksy,spróbój się tym nie przejmować,będzie Ci lżej.........;DDDDDDD
                        • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:04
                          Alez ja sie nie przejmuje ,sama wybralam takie zycie i jest mi z tym dobrze;DDDD
                          Bardzo dobrze;DDD
                          Mnie to tylko meczy i raczej powoduje migrene a nie kompleksy;))))))))
                          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:11
                            Oj migrena to straszna rzecz,pozbądź się tego a w zyciu moze się ułoży..trochę
                            spokoju trzeba zachować.........;DDDDDDDDDDD
                            • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:17
                              Jak mozna byc spokojnym w takiej sytuacji?
                              Koniec uzalania:)

zmienmy temat....Czytalam dzis twaj wpis do jakiegos tam watku,bardzo zabawne
                              ha ha ha ;))))
                              Oczywiscie chodzi o qiz z ptaszkiem;DDDDDDDDDDDDDD
                              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:25
                                A ten z ptakszkiem, ja tego nie wymysliłem,czesto to slyszę w radiu,jest tam
                                jeden taki wesołek i rózne takie wesołe rzeczy opowiada.....a z żalami masz
                                rację,daj sobie z tym spokój,pewnych rzeczy się nie preskoczy....;DDDDDD
                                • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:31
                                  ....A ja mam teraz poczochrane mysli bo ciagle ten ptaszek tam siedzi i tak sie
                                  zastanawiam...a nie napisze bo sie wstydze;)))
                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:34
                                    Myśli się poczochrały....to nie dobrze,spróbójmy je poukładać...a z ptaszkiem
                                    faktycznie trudna sprawa......cztery odpowiedzi...najlepiej na chybił
                                    trafił.......;DDDDDDDD
                                    • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:35
                                      ;)))
                                      Jakiej ty bys udzielil?
                                      • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:36
                                        Oj z Ciebie spryciara.....nie wypada prowadzić autoreklamy..;DDDDDDDD
                                        • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:39
                                          To tylko jedna odpowiedz na tycie tycie pytanko,zadna auto reklama ;DDDD
                                          plose zdradz mi odpowiedz;))))))
                                          • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:41
                                            Odpowiedź -twoj ptaszek trzeba wykluczyć,pozostają więc trzy...;DDDDDDDD
                                            • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:45
                                              Ha ha ha umiesz sie wymigac ;)))
                                              • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:49
                                                Ułatwiam Ci zadanie........a tak wogóle to widzę ,że dzisiaj jesteś otwarta na
                                                świat.....;DDDDDDD
                                                • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:53
                                                  A jestem ja Ci otwarta dzisiaj...na swiat jak to ladnie ujoles;DDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 17:55
                                                    Widzę to i dobrze, że wchodzisz na inną drogę,od ciągłego rozmyślania można
                                                    glowę przegrzać...(vide strażak)........;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:05
                                                    ha ha ha i znow mnie rozsmieszasz samo slowo strazak juz na mnie dziala jak gaz
                                                    rozweselajacy;DDDDDD
                                                    Od tych mysli to tak sie goraco zrobilo na serduszku i nie tylko ...ahhhh...
                                                    niebezpieczne mysli-niepoczesane(jak ty to mowisz)...
                                                    ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:07
                                                    Widzisz,że jest lepiej... a ze strażakow się nie śmiej,to
                                                    niebezpieczne.......ale dobrze ze poprawił Ci się nastrój,w końcu coś dobrego z
                                                    tego pisania wyszło.........;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:12
                                                    I hop do gory;)
                                                    Z pisania zToba zawsze wynika COS....wesolego:DDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:14
                                                    Coś mi mignęlo przed oczyma, a to Twoja odpowiedź tak przeleciała szybko,minęla
                                                    się z moją.......;DDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:34
                                                    Nie moge otworzyc strony tej co mi podales:(Niestety Virgilio ma to do siebie
                                                    ze ja nie mam dostepu do wiekszosci portali ehhh...Ale dzieki za link jak bede
                                                    u mamy to zajrze na ten link;)))
                                                    Nie chmurzymy sie bo kolega nam ucieknie:)))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:36
                                                    już chciałem wóz strażacki na zwiad wysłac, co się u Ciebie
                                                    dzieje.......;DDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:42
                                                    Oj milo sie gawedzilo zapraszam jutro moze tak do poludnia:)
                                                    Dzis juz sie pozegnam:)

Milego wieczorku i slodkich snow;))))))))))))))))))))
                                                    Dobranoc

• koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:48
                                                    O jakie ładne życzenia.Dzięki i chyba jutro coś się uda napisać.Milego wieczoru
                                                    życzę......;DDDDDDDDDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 09.11.04, 18:13
                                                    Sa to "Myśli nieuczesane" autor Stanisław Lec ,naprawdę ciekawe
                                                    przemyślenia..podaję namiary - polonista.w.interia.pl/lec/mynu.htm
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 07:43
                                                    Witam serdecznie i proponuję wstać już, piękny dzień dzisiaj
                                                    będzie......;DDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 08:55
                                                    Dzien dobry bardzo:)))
                                                    Wstalam probuje sie ostatecznie dobudzic kofeinka hmmmm uwielbiam zapach swiezo
                                                    zaparzonej kawy...A ten smak...
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:13
                                                    Pewnie,ze dobra sprawa..ja wypiłem kawę o 6,30..pozostaly tylko po niej
                                                    wspomnienia....;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:19
                                                    Rany Koszmarowski czy ty kiedzys sypiasz?Dla mnie 6:30 to srodek nocy;)))

Milutko ze sie odezwales:)
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:23
                                                    Sypiam tyle ile trzeba,zadnych brakow w tym względzie nie
                                                    odnotowuję,samopoczucie Ok......czyli jest dobrze..nadmiar snu czlowieka raz ze
                                                    rozleniwia,robija..to wskazany nie jest..no chyba,ze mamy duze braki w spaniu
                                                    do odrobienia albo wypadnie choroba..ale są to tzw. wypadki
                                                    usprawiedliwione...;DDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:32

ja potrzebuje od 8 do 10 godzin zeby byc wypoczeta,zazdroszcze ludziom ktorzy
                                                    potrzebuja niewiele czasu na sen...
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:34
                                                    Nie ma czego,mamy z tego tytułu wiecej kłopotów, więcej czasu do
                                                    zagospodarowania...nic dobrego z tego nie wynika.........tak jak z długiego
                                                    spania (samemu);DDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:46
                                                    Jak to nic dobrego nie wynika?
                                                    A chociazby blyskotliwe posty na tym forum:))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 09:48
                                                    Ale to można sklasyfikować w kategorii "najwyżej" a nie "aż".......a Ty tyle
                                                    nie biegaj po schodach, juz zapomniałaś o siniaku.......;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:02
                                                    Nie biegam po schodkach,smigam po forum;)))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:03
                                                    AAAAAA to Cię usprawiedliwia......a rozmowa ze mną Ci nie starcza,tak przy
                                                    okazji spytam......;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:05
                                                    Czytam sobie tylko czytam;))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:05
                                                    Znowu się wykręciłaś.....ale poczekamy,poczekamy co będzie dalej...;DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:09
                                                    Niby ja sie wykrecam?I kto to mowi?

• italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:09
                                                    .............Mistrz unikow;))))))))))))))))
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:12
                                                    Gdzie tak układnego czlowieka znajdziesz jak ja... nie przeprowadzaj
                                                    naidnterpretacji zdarzen..;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:13
                                                    Tak tak;DDDD

• koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:19
                                                    Tak..:DDDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:22
                                                    Mam prosbe,zaloz nowy watek;DDDDD
                                                    Klawiatura mi sie przegrzewa
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:24
                                                    O nie ,ja hołduję zasadzie -damy zawsze mają pierwszeństwo.....a odnoście
                                                    nowego wątku to było "byłam", 'jestem" a moze być "będę".......;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:25
                                                    ha ha ha bardzo smieszne;DDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:27
                                                    Ty to jesteś wesołek, ale ja poważnie mówię.........;DDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:30
                                                    Ja tez;D

To moze:rozmowy nie kontrolowane;)))
                                                    Podsun jakis pomysl...
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:32
                                                    O to będzie trudno,to miejsce jest szczególnie kontrolowane......;DDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:35
                                                    No tak zosia.samosia sie juz zapowiediala;D
                                                    Wiec podrzuc temat...
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:36
                                                    Na mnie juz kawa pzestała działac.inwencja nalezy do Ciebie......;DDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:41
                                                    Jestem tu nowa nie mam pojecia co juz bylo a czego jeszcze nie...Rzuce temat
                                                    okaze sie ze to plagiat i bedzie afera;)nie chce tego...
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:45
                                                    Koniecznie chcesz się mignąć..ale nic z tego..napisz "Będę" i plagiatu żadnego napewno nie będzie......;DDDDDDDDD..zresztą ludzie są wyrozumiali na tym forum.........a dzisiaj masz dzień wolny?........;DDDDDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:50
                                                    Tak sie zlozylo ze z racji rezerwacji biletu itp wzielam wolne;)Bilet
                                                    zarezerwowalam juz wczoraj przez net powinien byc w czwartek w skrzynce,ale
                                                    ciii bo sie wyda;DDDDDDDDDD
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:52
                                                    Wszystko jasne,pewnie że trzeba być cicho....ale zakładaj,zakladaj nowy wątek..nie len się Italy...........mamy juz ponad 200.....;DDDDDDDDD
                                                  • italy_m Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:53
                                                    mowisz i masz;D
                                                  • koszmarowski Re: Juz jestem:) 10.11.04, 10:55
                                                    No widzisz jaka potrafisz być miła........dzięki ........;DDDDDDD
    • Gość: kasia Re: Juz jestem:) IP: 80.48.237.* 19.11.04, 17:51
      pogieło cię z tym hasłem:D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka